Şimdi Ara

*** FIAT Freemont Kulubü *** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün Kasım ayında satışa çıkacağını öğrendim. Ancak fiyatlar hala belli değil.
  • Dün VIP/Basın açılışı yapılan fuar a FIAT ın özel davetlisi olarak katıldım. Çok güzel ve keyifli bir fuar oldu benim için. Bir çok firmanın yeni model araçlarını inceleme ve FIAT yetkilileri ile sohbet etme imkanı buldum. Birkaç fotoyu da sizinle paylaşmak istedim.

*** FIAT Freemont Kulubü ***

Resimlerin devamı : http://www.fiatturkey.com/showthread.php?t=1753

• türkiye fiyatları belli olmuş
    http://www.fiat.com.tr/kampanyalar/Sayfalar/FiyatListesi.aspx

URBAN 2.0 MULTIJET 170 HP 6MT 93.000
    AWD LOUNGE 2.0 MULTIJET 170 HP 6AT 108.000

çıkmadan model öldürmek böyle birşey olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris_Sahiner

türkiye fiyatları belli olmuş
    http://www.fiat.com.tr/kampanyalar/Sayfalar/FiyatListesi.aspx

URBAN 2.0 MULTIJET 170 HP 6MT 93.000
    AWD LOUNGE 2.0 MULTIJET 170 HP 6AT 108.000

çıkmadan model öldürmek böyle birşey olsa gerek.

Freemont için bu fiyatlar fazlasıyla uygun.. milyon tane satsin diye zararına mi verecekler arabayı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarar mı?
    Fiat bu araçlardan en az 20-30k kazanıyorlardır nerden baksan.

70k dan başlatabilirler bu aracı her türlü fakat istemiyorlar. Bu kulüp boş kalır bence. :)
  • fiat türkiye bu kafayla bu araçtan en fazla 1.000 tane satar buda onların ayıbı olur halbuki 70-80 deseler en azından 10.000 olurdu kendi kayıpları aynı fiyat politikasını 500L de devam etsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Zarar mı?
    Fiat bu araçlardan en az 20-30k kazanıyorlardır nerden baksan.

70k dan başlatabilirler bu aracı her türlü fakat istemiyorlar. Bu kulüp boş kalır bence. :)

Dalga mi geciyorsunuz hocam?

Tofasin ürettiği/ithal edip sattigi yılda 300bin araçtan elde ettiği kâr 300 milyon TL'yi ancak buluyor, bu da araç başı 1000 TL kâr yapar.

Sektörde öyle cok ciddi kâr oranları yok..

• Dalga geçmiyorum kesinlikle, abartmış olabilirm ama 1000tl olduğuna zerre kadar inanmıyorum. Kimse 1000tl kar için bu işlere girişmez, bu adamlar salak mı bu kadar az kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Dalga geçmiyorum kesinlikle, abartmış olabilirm ama 1000tl olduğuna zerre kadar inanmıyorum. Kimse 1000tl kar için bu işlere girişmez, bu adamlar salak mı bu kadar az kazansın.

Bunun salaklikla ilgisi yok. ODD sitesinden üretim rakamlarını,www.ilk250.org.tr sitesinden de Tofaş'in 2011 cirosunu, ihracatını ve karını görebilirsiniz.

Bu ortalama 1000 TL rakamı Tofaş üretiminin genelde görece ucuz araçlar olmasıyla da ilgili, ancak bu araç freemont bile olsa bir kaç bini geçmez.

Ha,daha fazla geçiren yok mu? Var tabi, bkz. Doğuş.

• çalışanına 1000 lira maaş veriyor yılda 260-270 bin araç satılıyor fabrikanın net karı 277.000.000 TL araç başı 1.000 lira kazancı var asıl kazanç devlete gidiyor löp diye bir araçta 10.000 lirayı cebine koyuyor ne güzel değilmi 20 bine alcağın araba 30 bine alıyorsun burda kazancın kralını devlet yapmış oluyor bizde ayda 1000 liraya it gibi yardıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem16 -- 4 Kasım 2012; 15:33:47 >
  • bu fiyatlarla bana da hayal gibi geliyor satmaları.

bu fiyata çıkınca zaten seçenek te baya bi artıyor.
    aynı zamanda Mercedes Audi ve Bmw gibi üst sınıf markaların rakamlarına çıkıyorsunuz ki o da rekabet şansınızı azaltıyor.

Neyse ben düşünecek değilim ya Fiat yetkilileri düşünmüşler zaten :)
  • Merhaba Freemont'u sürdüm, Dizel ve full versiyonu, sürüş kalitesi epey tatminkar.
    7 koltuklu ve başka otomobiller gibi değil en arka taraftaki koltuklar çok kullanışlı. orta koltuklar tek tutamakla yatıyor şekil değiştiriyor.
    Lego gibi, içindeki kullanıllan malzemeler çok iyi,
    Harbi araç büyük ve asil duruyor.
  • Fiat Marka olarak ilk defa bu kadar yüksek fiyatta otomobil satışı yapıyor. umarim tutar çünkü harika bir araç.
  • Bu araba asla benim olamayacak ama bu grupta yer almak istiyorum.. En yakın zamanda bayiye gidip o güzel koltuklarına oturmam lazım.. Freemont bu :) En büyük SUV'miz :) Satış olarak sanırım yollarda bir elin parmaklarını geçeceğini de sanmıyorum ama inşallah çok satar.
  • Bu araç 100000 etmez arkadaşlar, euroncapten bile %82 almış bir araç, tiguan, passat variant gibi araçlara yönelmek en iyisi

• Adeta aşık oldum, müthiş bir şey, tam bana göre deyip benim aracı satmayı düşünüyorum.. Bu arabaya sahip olmalıyım..
  • Aracı bugün gördüm bayide. Bence kaliteli ve heybetli bir araç yapmışlar.benim hoşuma gitti. Bu ayarda araçlar 200 den başlıyor.captivadan çok çok iyi. Kia dan da.

• Hala aracı alan kullanan yok mu ?
  • aracı alan var mı?
  • Captiva alacağıma gider Freemont alırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.