Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Cogu yorum yapan veriyor gazi cok guzel araba soyle araba boyle araba eminim yorum yapanlardan tas catlasa %10'u bu araci test etmistir yada icine oturmustur

Genel kaygi bu araba 100.000 eder ama fiat'a 100.000 verilmez

Herkesin ortak gorusu bu sanirim ufak bir kesim bu a katilmiyor

Sahsen alirmisin desen ben almam ikinci elde o paralara audi q5 2000 tdi quattro aliniyor

Alana saygim var zevk isidir hayirli olsun tekrardan

100 .000 'e q5 varsa link alabilirmiyim ?
  • quote:

1-2 tane Pert kayıtlı var, onlardan bahsediyor sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Cogu yorum yapan veriyor gazi cok guzel araba soyle araba boyle araba eminim yorum yapanlardan tas catlasa %10'u bu araci test etmistir yada icine oturmustur

Genel kaygi bu araba 100.000 eder ama fiat'a 100.000 verilmez

Herkesin ortak gorusu bu sanirim ufak bir kesim bu a katilmiyor

Sahsen alirmisin desen ben almam ikinci elde o paralara audi q5 2000 tdi quattro aliniyor

Alana saygim var zevk isidir hayirli olsun tekrardan

100.000 tl ne alaka 112.000 aldim demedimi ?

100.000 lafin gelisi 100.000 tl paraya fiat alimirmi diyenler icin yazdim (kendim dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 25 Ocak 2013; 10:58:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onican47

Arkadaslar marka onyargisi yasadiginizdan dolayi sizi cok iyi anliyorum. Size tek bir sorum olucak.

112 bin liraya 4x4 aktarimli, 2000cc dizel, 170hp otomatik sanzimanli,alpine muzik sistemi olan, keyles-go olan, turkiyenin her yaninda yetkili servisi olan, yedek parca sikintisi yasamayacagim, sehir icinde 8.5 litre mazot yakan agzina kadar dolu bir araba bir arac var mi?
    Varsa soyleyin dun aldigim freemontu satip gidip ondan alayim :)

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Bu arada kimse darılmasın ama yorumların çoğu hayatında hiç araç / ev almamış veya almışsa bile toplumdaki marka düşkünlüğü sonucu karar verilip daha sonra stalinin tavuğu sendromuna dönüşmüş ruh haliyle yazılmışa benziyor. Eninde sonunda en kötü karar bile kararsızlıktan daya iyidir ve insan başkalarının değil kendisinin fikirleri ile karar verebilirse hayattan daha fazla lezzet alacaktır. Bırakın herkes konuşsun siz keyfini çıkarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: evsen81

quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

112 bine sütbeyazı bmw e92 3.20 coupe alırdım ben :) resime bakta bi için yansın :D:D
     Fiat Freemont aldım :)

7 kişilik suv alan adama çift kapılı coupe araç önerdin ya süper oldu

adamın arabasının resimi var mı diye girdim freemont'dan başka yıldızlar, BMW'lerle dolmuş konu

yalnız araba fakir Q7'si (+100.000 nasıl fakir demeyin şimdi )

Fiat Freemont aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 25 Ocak 2013; 11:10:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Eşiniz doğru demiş..

Her ne kadar sıfır dahi olsa sonuç olarak fiat..

Herşeye rağmen aracınız hayırlı olsun fakat bence yanlış bir tercih yapmışsınız..

Yazdığınız meblalara çok daha güzel araçlar alabilirdiniz bence..

Misal?

Ne alabilirdi mesela SUV olarak?

Bu alınabilirdi üç beş yıl kullan aldığın fiyata aynen sat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ekspres-plazadan-2012-vw-tiguan-2.0-tdi-sportstyle-109299956/detay

bu araç tiguan ile kıyaslanamaz.Touareg dersen anlarım.Bide kardeş kusura kalmada bu tiguan tasarım fakiri...

• Kazasız belasız kullanın inşaAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

quote:

quote:

quote:

Eşiniz doğru demiş..

Herşeye rağmen aracınız hayırlı olsun fakat bence yanlış bir tercih yapmışsınız..

Misal?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ekspres-plazadan-2012-vw-tiguan-2.0-tdi-sportstyle-109299956/detay

bu araç tiguan ile kıyaslanamaz.Touareg dersen anlarım.Bide kardeş kusura kalmada bu tiguan tasarım fakiri...

Touareg dersen anlarım derken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

quote:

quote:

quote:

Eşiniz doğru demiş..

Misal?

Touareg dersen anlarım derken

hacim,büyüklük olarak

• Hayırlı olsun.Allah kazasız ve belasız kullanmayı nasip etsin.
    Millet , yok şu daha iyiydi bea abii ,yok ikinci elde satamazsın vs vs uşmuş yine. Tabi ki fiat freemont 120 bin etmez.Neden mi? Bizim vergi sistemimizden. Ama ne oluyor bu memlekette ediyor işte.Zaten elin gavuru bu araca 120 bin tl karşılığı bir para verip almıyor ki.2.0 olduğundan tabi ki fiyatı yüksek olacak. Ekonomik az yakan, farklı bir sınıf ve dar araç istiyorsanız ne işiniz var freemont ile.Benim leon 10 litre yakıyor şehiriçi.SUV alacak olsam seçeneklerim arasında olurdu freemont. tabi ki çok temiz bir ikinci el çok çok iyi olur. Captiva dolu internet. ikinci el almayanı dövüyorlar. yakıt manyağı oluyor alan.Sanki mercedes ,bmw alsanız satsanız hiç kaybınız olmayacak.inanın çok kayıp oluyor.freemontun donanımı full e yakın.Rahat bir aile aracı. Apaçiler siz almayın.Adam almış bize hayırlı olsun demek düşer.Ölücüler bekleyin iki sene ,arkadaşın düşün peşine 50 bine felan alırsınız
    Ooooooh voleye bak voleye...

• Öncelile aracınız hayırlı olsun.Ayrıca hocam yorumlara hiç takılma özellikle coupe bmw koyanlar fiat'a bu kadar verilmez diyenlerin çoğu liseli.Garibim hayalindeki bmw'yi koyuyor buraya bu varken o alınır mı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

Bu satışdan sonra bayidekiler birbirine sarılmış, Evet başardık 100,000 lira üzerinde bir ARABA SATMAYI başardık! duygusal anlar olmuş, satış danışmanları ağlamış, satış müdürü de onlara katılmış.

sunroof'suz modelde sıra var diyo adam sen ne diyosun
  • Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 88.616 TL

100,000 tl'ye bu arabaya gırtlağına kadar doldururdum
  • Tiguan 2007 yılında GOLF platformunda geliştirilen ve üretimine başlanan, C sınıfından iç ve dış hallice olan C-Crossover bir araç .

bu aracın rakipleri bunlar ...

murano,edge, santa-fe, mazda cx-7 (cx5 değil )

http://media.caranddriver.com/images/08q2/267562/2009-nissan-murano-vs-ford-edge-dodge-journey-mazda-cx-7-and-hyundai-santa-fe-photo-199791-s-429x262.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 25 Ocak 2013; 11:35:25 >
  • quote:

Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 88.616 TL

100,000 tl'ye bu arabaya gırtlağına kadar doldururdum

vw olsun isterse çamurdan olsun mantığınla, senden başka ne beklenirdi ki...
    Dingil Mesafesi;
    Tiguan: 2604mm Freemont:2890 mm
    Genişlik;
    Tiguan: 1809 mm Freemont: 1878 mm
    Yükseklik;
    Tiguan: 1703 mm Freemont: 1705mm
    Bagaj Hacmi;
    Tiguan:470 lt Freemont: 540 lt
    Güç;
    Tiguan: 140 PS Freemont: 170 PS

Freemont bi üst segment,
    senin yaptığın karşılaştırma;
    "dolu Fluence alıcağıma daha az para veririm dolu Symbol alırım" ile aynı mantık.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

quote:

quote:

Eşiniz doğru demiş..

Misal?

bu daha iyi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-samnu-dan-2004-porsche-cayenne-turbo-76139888/detay

Lan yazmayayim, konunun boku cikmis diyorum ama senin su yazdigini gorunce dayanamadim. Ya Sener yemin ederim trollun kralisin. Bilerek mi yapiyorsun, yoksa dalga mi geciyorsun anlamiyorum. Insallah ironi yapiyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Freemont bi üst segment,
    senin yaptığın karşılaştırma;
    "dolu Fluence alıcağıma daha az para veririm dolu Symbol alırım" ile aynı mantık.

Zaten Cihan'a bu teklifi yap, hayır demez. Yeni kasa falan de Symbol için, ertesi gün alır gelir. Sevinir falan bir de üstüne.
  • Millet bir sığınmış vw fanatiğisiniz demeye aylardır hatta yıllardır forumda böyle ağlamaya devam ediyorlar. Kim ne derse desin bir Mercedes ile vw kıyaslanmazsa vw ile de Fiat kıyas kabul etmez. Düne kadar sattığı en üst segment aracı bravo olan (50.000tl civarı) bir markadan (ki bravo'nun da kalitesi ortada) 100.000tl gibi büyük meblağlara bir araç alınmaz. Fiat'ın tek artısı piyasaya göre şehir içi kullanım için ucuza 1.3 dizeller üretip satmak. Hiç bir Fiat modeli ile vw modeli kıyas bile kabul etmeyeceği gayet açık.

• multıjet motorun TDI motordan daha kötü olduğunu söylemek fanatikliktir.
  • adam arabasını çoktan almış bize hayırlı olsun demek düşer.Millet gelmiş yok fiata verilmez falan filan.1.6 dsg golf olmuş 80 bin lira golfün yükseltilmiş versiyonu olan tiguan olmuş 90 bin lira hala verilir mi o para diyorlar.Sanki parayı siz kazandınız da veriyorsunuz.Sen bana aynı özellikte bu kadar verimli motorlu yeni 4x4 dizel otm. araba bul yarın arabayı satıp almayan adam değil.Yemin ediyorum şu arabayı VW yapsa 140 binden aşağı para istemez + satış patlaması yaşanırdı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.