Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (759. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.220
Cevap
63
Favori
2.274.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2017 premio aracım var. Değiştirmek istiyordum fakat malum yeni araç fiyatları el yakıyor. Bu yüzden 1 yıl daha bineceğim. Lastikleri değiştirmek istiyorum. 205 55 16 lastik önerisi alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Fiat fiorino almaya karar verdim bir araç buldum 2011 combi 1.3 multijet emotion paket fakat araç 198.000 km de Fiat’ın dizel motoru hakkında pek bilgim yok sizce ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarır mı bilgilendirir misiniz bu konu hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar 2012 Fiat Fiorino 1.3 active modeli var kontağı açınca depodaki pompa bazen açılıyor bazen açılmıyor açılmadığı zaman araç çalışmıyor pompayı degistirdim gene ayni bazen iki üç denemede açıyor pompa başına gelen var mi sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiorinocular oldukça meşgul olmalı. Kimse cevap yazmıyor. Araç temiz kullanılmışsa, motor bakımları zamanında eksiksiz yapılmışsa multijet motorlar göz kapalı 500 bin km ve fazlasını sorunsuz gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fio candır testlere bakın kaza görüntülerine bakın -Allah göstermesin- diğer araçlar önden vurunca kaputta ne varsa kusuyor önüne. fio sapasağlam motor yerinde duruyor bu bile tek başına yeterde artar herşeyi kanıtlar. ncap te kedi var son çıkan rifter var hepsi oyuncak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neonxxl1001 -- 6 Ekim 2019; 12:1:19 >
  • 2009 Combimix Active aracima yeni lastik alacağım.185//65/15 var üzerinde.Farklı bir ebat takabilirmiyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 1.3 multijet emotion ile aranıza katıldım selamlar.

    Bugün başıma gelen bir olayı aktarmak istiyorum . Evimin önünü rampa ve ben aracı yan parkediyorum. Araç sabah marşa bastığımda airbag arızası ve mazot filtresini kontrol edin uyarısını verdi . Aracı boşa aldım el frenin indirdim geri geri ittim düzlüğe çıkardım ve tekrar marşa basınca düzeldi. Aklıma acaba mazot filtresi mazotu görmüyor mu diye geldi sizlere bir sorayım dedim . Aracın depo sağda olduğundan ve yol rampa olduğundan depo yolun üstünde kalıyor ve anormal şekilde yakmaya başkadı 100 km'de 5.1 gösteren araç dün 6.1 'e çıktı.
  • Arkadaşlar 754 sayfayı tek tek kontrol edemedim bilginiz varsa yardım edebilirseniz sevinirim... 2011 aracımda uzun farlar yanmıyor... Ampuller sağlam, sigortalar sağlam, uzunları yaktığımda araç içinde uzun yanıyor olarak gösteriyor ancak uzun farlar yanmıyor... Uzun farlara elektrikde gelmiyor... Sanıyorum ki röle arızalı... Ancak hangi röle uzunlar için bilmiyorum... Bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2010 fıorıno var bende . arka bagaj kapağı içinden çok ses geliyor. muhtemelen birşeyler yerinden çıkmış görünüyor yada oynuyor . bagaj plastik döşemesi nasıl çıkartılıyor bir yöntemi varmı. tırnaklarını kırmadan çıkartmak istiyorum.. birde kapı sürgü anahtarlıkları ses yapıyor. siyah bez bant diyorlar doğrumu
  • cevap alamadım ama ben siyah bez bant sardım... kapı sıkışmasın diye siyah bez bant üzerine hafifçe wd 40 sıktım.. şükürler olsun ses kesildi ... şuan 10 numara
  • arkadaşlar yeni fiorino aracımın ekranlı teybi ve geri görüş kamerası takılı fakat bagaj kısmında kablosu kopmuş ve ucunu bulamadım acaba tesisat nereden çekilmiştir nereleri kontrol etmem gerekir yeniden bağlamak istiyorum yardım
  • Arkadaşlar kolay gelsin herkese,

    2010 Otomatik Fiorino'm var. 226000kmde. 2-3 ay oldu alalı. Sorunlarını ufak ufak çözmeye çalışıyorum. Şimdiki sorunum ise 2. viteste düz yol yada yokuş farketmeksizin gaza yüklendikçe artan oranla araçta titreme ve buna bağlı olarak ufaktan zıplar gibi bir his veriyor olması. Bu yüzden 2de fazla kalmadan devri gelince hemen elle 3e atıyorum sarsıntı kesiliyor ve buna bağlı olarak zıplama hissi kalmıyor, araç rahatlıyor. 1. vitesteyken hiç sorun yok. 2ye atınca sorun var. 3e geçince sorun yok. 4te sorun yok. 5te ve 6.da devir 1700-1500 lere düştüğünde yine sarsıntı ve zıplama hissi yaşıyorum. 5 ve 6. viteslerde deviri 2000 devir üstüne çıkınca sorun olmuyor. Baskı balata değişim zamanı gelmiş gibi hissettim. Çünkü daha önceleri bu sorun sadece 2. viteste oluyordu. Ama şimdi 5 ve 6. viteslerde devir 1500 lere inince yapmaya başladı.

    Daha önce başka bir usta bu sorunun sağ sol akslardan olduğunu söylemişti. Başka bir ustaya bu durumu anlattım ve Usta söktü. aksların boşaldığını teyid edip yenileriyle değiştik. Kontrol ettiğimizde o an 2. viteste pek sarsıntı hissetmemiştim. ama çıktık yola ve derken zamanla 2. vitesin giderek daha fazla sarsılma yapmasını ve 5 . 6. viteslerin alt devirlerinde de aynı sorunu görmeye başlayınca araştırdım ve bulgular bana baskı balata değişim zamanını gösterdi.

    Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A...O....

    Arkadaşlar merhaba, benim sorum Citroen nemo hakkında fakat aynı araç olduğu için buraya yazabilirim diye düşünüyorum. Yarın ekspere 2015 model Nemo’yu sokacağız, araç temiz bir problem yok fakat bir sorun keşfettim abimle konuşurken adam fark etti ve 10 dakika sonra bu araçlarda kronik bir sorun var gösterge panelinde yağ lambası çok hafiften yanıyordu bu kronik bir problem felan dedi ama aynı araçtan abimde de var öyle bir sorun yok. Resimde görüldüğü gibi emniyet kemerinin ikaz işaretinin lambası arkadan yağ lambasını da aydınlatıyor gibi ama emniyet kemeri ikaz ışığı sönünce çok hafif aydınlık gitmiyor kontak kapanana kadar, bu kronik bir problem midir yoksa adam sıkıyor mu sizce?

    Öyle kronik bir sorun ben daha evvel görmedim. göstergeleri aydınlatmadan gündüz gören gözle baktığınızda da yanıyorsa yağ sorunu olduğundan lamba yanıyor olabilir. Lambası yerinden çıkmış olduğundan böyle görünüyor olabilir. düşük bir ihtimalde bir yerden sızıntı ışık geliyor diyelim ama öyle olsa diğer göstergeleri aydınlatıyor olmalıydı. Yağ ikaz ışığı önemli birşey olduğundan işini riske atmadan mutlaka bir göster derim..




  • selcuk_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam araç 14 aydır bende herhangi bir problem yaşamadım, büyük ihtimalle aydınlatma ile ilgili bir sorun şu anda gözüme bile takılmıyor, alışkanlık böyle bir şey olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 modelini 10.000 km de 107.000 TL ye aldım.https://www.youtube.com/watch?v=GD5G0K4FPEw
  • Herkese merhaba. Konunun canlı olduğuna güvenip geldim. Sorunum arka sürgülü kapıyı tutan, arkasında, kasa üzerinde elektronik kontrollü bir dil bulunması ve o dilin takılı kalıp kapının açılmasını engellemesi. Parçayı değiştireceğim ama bir türlü parça kodunu, parçanın adını bulamadım. Hastalık yüzünden sanayiye de pek girmek istemiyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2013 fiorino emotionda esp olup olmadığını nasıl anlarım ?

  • whisper242 kullanıcısına yanıt

    Trafiksiz toprak yolda el frenini sonuna kadar birden asil ayni anda da direksiyon kir. Kut sesi gelirse arka taraftan esp devreye girmistir. İslak asfaltta olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neonxxl1001 N kullanıcısına yanıt

    Hocam aracı almak için bakıcam sıkıntı olabilir bunu yapmak, sahibi de ben hiç bilmiyorum dedi. Başka şekilde anlayabilir miyim ?

  • whisper242 kullanıcısına yanıt

    Fişi yokmu bak ona hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.