Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (744. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.224
Cevap
61
Favori
2.286.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0 km 1.3 75 hp premio fiorino almak istiyorum.
    en fullü oluyor bu sanırım, ankarada bi bayiden 24 ay sıfır faizli krediyle birlikte 44000 lik bi fiyat aldım.
    sizce bu fiyata uygun mudur, yoksa aralık ayını beklemek daha makul mü olur?
    yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: endofthegame

sevgili dh üyeleri
    0 km 1.3 75 hp premio fiorino almak istiyorum.
    en fullü oluyor bu sanırım, ankarada bi bayiden 24 ay sıfır faizli krediyle birlikte 44000 lik bi fiyat aldım.
    sizce bu fiyata uygun mudur, yoksa aralık ayını beklemek daha makul mü olur?
    yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen..

Hocam anlamsz bir ekonomimiz var ülke olarak ve günden güne TL deger kaybediyor.İmkan varken alıp binin derim, hemde sıfır faiz kampanyası var bu belki aralkta olmayabilir.

Ayrıca aile kullanımı için alacaksnz ticari almayın, illa ticari olacaksa ford couriere bakın derim.
    Bunları emotion fiorino kullancsı olarak yazıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    Bence iyi fiyat, ben Çorlu bayisinden sıfır faizli kredili olarak, trafik sigortası hariç, beyaz renk combi premio 75hp için 45-45,5 civarı bir fiyat aldım. Bu arada İstanbul'da iyi fiyat alabileceğim bayi önerisi verebilecek arkadaş varsa sevinirim.
    Teşekkürler.
    Hangi yil modelde bir alt vergi dilimine düşüyor bende 2011 fiorino var 2016 da vergisi düşecek mi ??

• amf23 A kullanıcısına yanıt
    birmot ataşehirden 95 hp premio + metalik renk (kurşun gri ve çöl grisi vardı)
    45,250 tl 24 ay kredili fiyatı aldım. ama düşünüyosanız, elinizi çabuk tutsanız iyi olur.
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    abi aracınız 2011 modelse, 2017de düşer. ticari ruhsatlılarda 1-6 yaşlarda en üst limitten ödüyosunuz. 7 yaşından sonra alt gruba düşersiniz. sıfır alınan araç 1 yaşında sayıldığı için, 2011 model araç 2017 senesi ocak ayından itibaren 7 yaşında sayılır.
  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    mesajınızdan sonra, courierle ilgilenmeye başladım. courier'e baktıktan sonra, fiorinodan soğuduk açıkçası :) tasarım olarak bariz fark var fiorino ile arasında. hem içten hem dıştan. titanyum donanımında olana 48,750 fiyat aldım ama, kararsızım. 24 bine 24 ay, ayda 1030 tl gibi bi kredi desteği var forda da.
    Teşekkür ederim. İyi fiyat, aynı fiyatı bana da verirlerse yarın almaya giderim.
    teşekkürler satmak şart oldu bu aracı demek ki :))
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    rica ederim.. alıp satıyosunuz galiba ufaktan?
    yok alıp satıcı değilim 2011 de sıfır aldım şimd başka bir araç aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: endofthegame

mesajınızdan sonra, courierle ilgilenmeye başladım. courier'e baktıktan sonra, fiorinodan soğuduk açıkçası :) tasarım olarak bariz fark var fiorino ile arasında. hem içten hem dıştan. titanyum donanımında olana 48,750 fiyat aldım ama, kararsızım. 24 bine 24 ay, ayda 1030 tl gibi bi kredi desteği var forda da.

Hocam tek tavsiyem ticari almamanız :D

İllaki ticari gerekiyorsada bu courier olmalı, koltukları daha rahat, arac oturma pozsynu olarak otomobil gbi asagıda, virajlarda daha iyi yola tutunuyor klasik ford.

hocam ikisinde de deneme sürüşü yapın ve eminim ki ford'u daha çok beğeneceksiniz.
  • Merhaba lpg li linea turbo aracimizdan fiorinoya gecmeyi dusunuyoruz.Oncelikle konfordan feragat edecegiz lakin islevsellik ve diesel olmasi cekici yonleri...

Gelelim merak edilenlere :

1) Otomobil ruhsatli olanlar muayenesi 2 yilda mi,yapiliyor ?
    2) Kronik sorunlari nedir ?
    3) Ozellikle dikkat etmemiz gereken nokta var mi ? Tavsiyeleriniz nedir ?

1.3 multijette karar kildik

Tesekkurler

• Arkadaşlar iyi günler aracımda radyo çekmeme soru var ve gittikçe can sıkıcı bir hal almaya başladı bu iş. Bu sorunla başka karşılaşan oldu mu nasıl çözebilirim bu sorunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjistik

Arkadaşlar iyi günler aracımda radyo çekmeme soru var ve gittikçe can sıkıcı bir hal almaya başladı bu iş. Bu sorunla başka karşılaşan oldu mu nasıl çözebilirim bu sorunu ?

tavan anteninde oksitlenme olmuş olabilir kontrol ediniz derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Merhaba lpg li linea turbo aracimizdan fiorinoya gecmeyi dusunuyoruz.Oncelikle konfordan feragat edecegiz lakin islevsellik ve diesel olmasi cekici yonleri...

Gelelim merak edilenlere :

1) Otomobil ruhsatli olanlar muayenesi 2 yilda mi,yapiliyor ?
    2) Kronik sorunlari nedir ?
    3) Ozellikle dikkat etmemiz gereken nokta var mi ? Tavsiyeleriniz nedir ?

1.3 multijette karar kildik

Tesekkurler

Biraz gec gördüm ama yinede yazayım

1-Muayene 2 yılda bir
    2-Amortisör üst takozu kronik sorunlu direksiyonda ses yapar değişir garantiden takozlar, sürgülü kapıların iç kapı kolu sıkısır kalır servis yaglar, torpido kapağı yamuk tam kapanmaz :)
    3-imkan varsa ford courier alın

• quote:

Orijinalden alıntı: agrilion

quote:

Arkadaşlar iyi günler aracımda radyo çekmeme soru var ve gittikçe can sıkıcı bir hal almaya başladı bu iş. Bu sorunla başka karşılaşan oldu mu nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Teşekkür ederim cevabınız için. Nasıl çözebilirim eğer böyle bir sorun varsa ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agrilion

quote:

Teşekkür ederim cevabınız için. Nasıl çözebilirim eğer böyle bir sorun varsa ?

pas çözücü spreyler varsa kullanın o kadar
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.