Şimdi Ara

FİAT DOBLOMU ?? VOLKSWAGEN KEDİMİ ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
31.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: microchild

doblonun 2 yıl sonra şahinden yada doğandan farkı kalmıyacak.....

Çok haklısın seni şiddetle destekliyorum.şBu sefer de doblolardan kurtulmaya çalışacaaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: otomans13

Arkadaşlar bikere zevkler,görüşler ve renkler tartışılmaz...

Bence aklı olan doblo parası olan caddy arabasına yakıt tassarrufu yapmak istemeyen de connect alır.

Benim terciğim DOBLO' dan yanadır.Çünkü araba konfor' u ii olmayabilir ama fiyat/performans ve yakıt tassarufunda DOBLO' nun üzerine tanımam.

Ben ankara'da yaşıyorum ankaradan kayseriye 40 ytl ile girdi ve maksimum hızım=170km minimum hızım da=110 olmuştur

güzel demişsin de para sokaktan toplanmıyor

yani en pahalı alınır diye birşey yok

parayı en çok hakedeni almak zaten akıllılık

halıkın tercihi doblo

aksini iddia eden çıkmaz

ayrıca connect e ucuz sayılmaz ama caddy den daha iyi olduğu kesin

BİZİM MEMLEKETTE KISA BİR SÜRE ÖNCESİNE KADAR HALKIN TERCİHİ DOĞAN-ŞAHİN VEYA TOROS İDİ BÖYLE OLMASI BU ARABALARIN ÇOK İİ OLDUĞU ANLAMINA MI GELİYOR?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: giraygumush

sen o 200 ü Doblo ile rampa aşağı giderken yapmışsındır ancak! Doblo dediğin kartalın veliahtı zaten! bence Caddy ile kıyaslanamaz!

Sana sormak istiyorum bu arabaların kıyaslanıp kıyaslan mıcanı sen mi belirliyosun ikiside ticari araçtır ayrıca ben doblo yu modlarsam çok rahat 200 yapar her türlü iidaya varım

dobloya 200 yaptırmak için modlamaya gerek yok

düz yolda 200 e çıkarsın 1.9 jtd ile ve ben bikaç kere denedim

yazın çeşme otobanında 100 ile başladığım dik bir rampanın sonunda hızım 160 idi

ama aynı sonuçları caddy ninde verebileceğini düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

quote:

quote:

Arkadaşlar bikere zevkler,görüşler ve renkler tartışılmaz...

Bence aklı olan doblo parası olan caddy arabasına yakıt tassarrufu yapmak istemeyen de connect alır.

Benim terciğim DOBLO' dan yanadır.Çünkü araba konfor' u ii olmayabilir ama fiyat/performans ve yakıt tassarufunda DOBLO' nun üzerine tanımam.

Ben ankara'da yaşıyorum ankaradan kayseriye 40 ytl ile girdi ve maksimum hızım=170km minimum hızım da=110 olmuştur

güzel demişsin de para sokaktan toplanmıyor

yani en pahalı alınır diye birşey yok

parayı en çok hakedeni almak zaten akıllılık

halıkın tercihi doblo

aksini iddia eden çıkmaz

ayrıca connect e ucuz sayılmaz ama caddy den daha iyi olduğu kesin

BİZİM MEMLEKETTE KISA BİR SÜRE ÖNCESİNE KADAR HALKIN TERCİHİ DOĞAN-ŞAHİN VEYA TOROS İDİ BÖYLE OLMASI BU ARABALARIN ÇOK İİ OLDUĞU ANLAMINA MI GELİYOR?

arkadaşım uzmanlardan ödül almış bir arabayı farklı yönlere çekmiyelim

sen beğenmiyor olabilirsin .

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trianda

eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir

Son sözü söylemiş arkadaş!

eşşek altın semeri takmadan ödülü aldı

doblo kim ne derse desin bu ülkenin en başarılı üretimlerinden biri.

Ya bırak fanatiklik yapma bari.Fiatın ürettiği arabalar ve kalitesi ortada.Burda 100 kişiye sor 75 i caddy der.Geri kalan 25 de doblo sahibi insanlardır çoğu.Bu kadar adam yanlış biliyo bi sen doğru biliyosun.Yok ödül almışmış.Clio 3 te yılın en iyi otomobili seçilmiş.Kime göre iyi bu araclar?Passat 2. olmuş!Aracın fiyatını düşük tutarsan en iyi araç oluyor nedense.Mercedes yeni S seriside vardı bu yarışmada.Juri üyelerine sor bakalım hangisini size verseler tercih edersiniz diye.Para söz konusu olmasa bile herkes mercedesi secer.Dünyada 1.000.000.000 kişiye sor sen hangisini tercih edersin diye herkes mercedesi tercih eder.Özellik olarakta kalite olarakta konfor olarakta güvenlik olarakta 20 ye katlar clio yu.Passatta öyle ama neymis fiyatı düşükmüş.O zaman yarısmada fiyat katagorisinede ayırsınlar araçları.ucuz aracların en iyisi orta seviyenin en iyi pahalının en iyisi diye.Doblonun iç kalitesi berbat.Direksiyon simidi ve vites topuzunu görünce bile notunu verebiliyorsun.Tek iyi yanı motoru.

birkere saygılı ol

anladın mı? ya ma ne bunlar

seviyen belli .

fanatiklik yapan da sensin.ama farkında değilsin

para söz konusu olmasa herkes mercedes i seçermiş .

bu senin düşüncen.ben belki bmw yi seçerim.3.16 alıcam

sana mı sorucak millet ne alıcağını

ödül parayı en çok hakedene veriliyor sınıf bakılmıyor

clio 3 ün ödülünü de ben vermedim.

sen fesat karıştır kardeşim

git doblo vip e bin bakalım.

direksiyonuna da iyi bak.

sen alma doblo arkadaşım.uzatıcak birşey yok ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bırak fanatiklik yapma bari.Fiatın ürettiği arabalar ve kalitesi ortada.Burda 100 kişiye sor 75 i caddy der.Geri kalan 25 de doblo sahibi insanlardır çoğu.Bu kadar adam yanlış biliyo bi sen doğru biliyosun.Yok ödül almışmış.Clio 3 te yılın en iyi otomobili seçilmiş.Kime göre iyi bu araclar?Passat 2. olmuş!Aracın fiyatını düşük tutarsan en iyi araç oluyor nedense.Mercedes yeni S seriside vardı bu yarışmada.Juri üyelerine sor bakalım hangisini size verseler tercih edersiniz diye.Para söz konusu olmasa bile herkes mercedesi secer.Dünyada 1.000.000.000 kişiye sor sen hangisini tercih edersin diye herkes mercedesi tercih eder.Özellik olarakta kalite olarakta konfor olarakta güvenlik olarakta 20 ye katlar clio yu.Passatta öyle ama neymis fiyatı düşükmüş.O zaman yarısmada fiyat katagorisinede ayırsınlar araçları.ucuz aracların en iyisi orta seviyenin en iyi pahalının en iyisi diye.Doblonun iç kalitesi berbat.Direksiyon simidi ve vites topuzunu görünce bile notunu verebiliyorsun.Tek iyi yanı motoru.

birkere saygılı ol

seviyen belli .

Benim seviyeme sen karar veremezsin gercekler ortada fesatta karıştırmıyorum.İşine gelince en iyi ticari arac seçildi işine gelmeyince öbürünü ben seçmedim.Sana soru sordum kim neye göre seçiyor bunları dedim ben seçmiyorum diyosun.3.16 tecih edebilirsin doğrudur ama kimse diğer araçlar dururken clio seçmez.Bunların bana göre gerçekciliği yok.Neyse bu konulardaki bilgilerin fanatiklikten öteye gitmeyecek senin.Diğer topiclerdede zaten objektif olmadığın anlaşılıyor.Hata bendeki seni muhattap alıp burda emek sarfediyorum.

• tam da su sıralar ilgilendigim konu
    arkadas için arastırma yapıyoruz bizde bi turlu karar veremedık.
    bizim için aynı kategorıdekı araclar connect doblo ve caddy idi.
    ancak getiri / fiyat olarak bakınca doblo biraz onde.
    parcası kolay bulunan ve ucuz olan bir arac.
    vw iyi hoş ama iş servis bakım maliyetlerine gelınce durum kötu.
    tabi zevk ve renk tartısılmaz ama bilgilendirme amaclı olursa bizler için katkısı olur.
  • Arkadaşım yanlış anlama ama ya sen arabadan anlamıyorsun yada laf olsun diye yazdın buraya doblonun lafı olur doblo dediğin ne ki
  • TARTIŞMAYIN LO !
    MİLLET ARABA ALACAK SİZE NOOOLUYO !

ANAAA ! ŞİİR GİBİ KAFİYELİ OLDU
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

birkere saygılı ol

seviyen belli .

Arkadaşım Sen ne zaman bi fiat ile ilgili bi konu açılsa sen herzaman fiat ta diretiyorsun eminim senin araban fiat tır bu arabayı mercedes tende iyi yaptın yaa sana

• al birini vur ötekine üçüde birbirinden berbat bence en iyisi Vito
  • köksal

Ben de seni hep doblo karşıtı görüyorum.

karşıt olabilirsin .

Direttiğim birşey yok araba ödül almış diyorum yine de fesat karıştırıyorlar.

clio 3 için bile deymez yorumları geliyor

ben de fiat olup olmaması doblo nun ödül aldığı gerçeğini ,fiyatını sonuna kadar hakettiğini değiştirmez

yaptığın banları da çocukca buldum.

seviyeyi indirmeyin
  • caddy
  • katılmamak elde değil
    quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

quote:

Orjinalden alıntı: microchild

doblonun 2 yıl sonra şahinden yada doğandan farkı kalmıyacak.....

Çok haklısın seni şiddetle destekliyorum.şBu sefer de doblolardan kurtulmaya çalışacaaz

• Arkadaşlar bir çoğumuz türküz dür ben bu sizin davrabışlarınızı anlayamıyorum yaa senin ülkene katkısı olan senin ülkende üretilen bizim devletimize vergi vere firmayı her türlü kötülüyosunuz.Bunun yanında zaten doblo kendini kanıtlamış bir araça olup yeni kasasında bir çok hatayı düzelten bir otomabil olup avrupa da ödül kazan mış bir araç.Zaten biz ne zaman avrupa mallarını kötüledikki

Şurada bir mal satsa lar şu pahalı avrupa malı diğer tarafta ucuz olan türk malı nı satsa lar bizim milletimiz o pahalı kesin bişi vardır onda diye ona koşarlar

Ve lütfen arkadaşlar türk dediğin biraz memleketinden yana olur

MOTORLU ARAÇLAR VE BU TOPİĞİN KONUSUNDAN BİRAZ DIŞARI ÇIKTIYSAM ÖZÜRDİLERİM

• arkadaşım sen arabadan anlamıyorsun galiba doblo bu arabaların yanından geçemez ve en iyiside wolkswagen caddy
  • Arabadan anlamassam bu yazıları yazmazdım ayrıca senden daha iyi anladığım kesindir her türlü bahsine varım
    Ayrıca doblo sınıfının en iyi aracıdır caddy onun yanından geçemez
  • YAPMA CANIM KARDEŞİM , CADDY DOBLO'NUN YANINDAN GEÇEMEZ DEMEK YANLIŞ OLUR.HER KOŞULDA CADDY DOBLO DAN ÜSTÜN BİR ARABADIR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yankov

YAPMA CANIM KARDEŞİM , CADDY DOBLO'NUN YANINDAN GEÇEMEZ DEMEK YANLIŞ OLUR.HER KOŞULDA CADDY DOBLO DAN ÜSTÜN BİR ARABADIR.

zaten baştan beri onu anlatmaya çalışıyoruz

fiyat&performans

fiyat&donanım gibi disiplinlerde caddy geridir

bu sebeple ödülü caddy yerine doblo aldı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.