Şimdi Ara

fiat da zam yapmış 750 lira civarı fiat da öğretmen indirimi söz konusu mu acaba hala ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiat hariç tüm firmalar zam yapmış kendi sitelerinden araştırıyorum hep.. hyundai getz 24 civarıydı 26 küsür olmuş opel corsa enjoy 1.3 90 bg dizel easytronik 30 du 32 küsür olmuş.. honda jazz 2 liranın üstü zam yapmış jazz için... fiat grande punto 1.3 dizel emotion 29 küsürdü gene aynı kalmış... başka zam yapmayan var mı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 5 Nisan 2009; 14:26:26 >

• Subaru
  • benim bildiğim fıat zam yaptı.Çünkü arkadaşa florino almaya gittiğimizde pazartesi zam geleceğini söylediler.1000 tl üzeri zam gelmiş olması lazım
  • heralde çok tepki oldu fiyatı geri çektiler. sitesinde nisan ayı kampanyalı fiyatı var eski fiyatla aynı olmuş...
  • Fiat da yaptı zam...!
  • evet şimdi araştırdım ve 700 800 lira kadar bi zam yapmış fiat da fiat da hangi indirimler söz konusu acaba öğretmen doktor veya devlet memuru indirimi var mı acaba***
  • Olsa ne olur bunların hepsi hikaye değil mi.Önce bindir sonra indirim yaptım de.
    quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

evet şimdi araştırdım ve 700 800 lira kadar bi zam yapmış fiat da fiat da hangi indirimler söz konusu acaba öğretmen doktor veya devlet memuru indirimi var mı acaba***

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde başka meslek erbabına duyuyoruz bu indirimleri.Biz öğretmenleri düşünen yok:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.