Şimdi Ara

Fiat Bravo Mjet ile Yakıt Testi (İnanılmaz Değerler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

Ben “şehiriçinde 6 7 yakıyor” cümleni kastettim. Antalya mersin yolu 4.8 zaten yüksek. O yolda benzinli atmosferik bile o rakama yaklaşır sakin kullanımda.

Alıntıları Göster
    Antalya-Mersin yolunda hiç yolculuk yaptınız mı?

• 90km/h hızla sanki benim araç bir çıt daha az yakıyor gibi. Fakat koşullar farklı olduğu için elbette kıyaslama yapmak doğru olmaz.

Benzin kullanıyorum ben ama LPG taktırırsam işin rengi değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

90km/h hızla sanki benim araç bir çıt daha az yakıyor gibi. Fakat koşullar farklı olduğu için elbette kıyaslama yapmak doğru olmaz.

Japon araçlarının yol sesi meşhurdur ama başka aracın yol sesini bu kadar alması ilginç geldi :)

• quote:

90km/h hızla sanki benim araç bir çıt daha az yakıyor gibi. Fakat koşullar farklı olduğu için elbette kıyaslama yapmak doğru olmaz.

Yakıt tüketimi çok başarılı. Hep aklımın bir köşesinde hybrid araç almak var. bakalım ilerde belki.

• fenomen-apo F kullanıcısına yanıt
    Cam açıktı diye hatırlıyorum. Bir de telefonun mikrofonu en ufak çıt sesini bile kaydediyor. Fakat dediğiniz gibi; tipik japon arabası.
    Araç B segment, C segment Auris'le ses yalıtımı konusunda arasında dağlar kadar fark var.

• quote:

Cam açıktı diye hatırlıyorum. Bir de telefonun mikrofonu en ufak çıt sesini bile kaydediyor. Fakat dediğiniz gibi; tipik japon arabası.
    Araç B segment, C segment Auris'le ses yalıtımı konusunda arasında dağlar kadar fark var.
    Evet haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomen-apo

Yakıt tüketimi çok başarılı. Hep aklımın bir köşesinde hybrid araç almak var. bakalım ilerde belki.

Alıntıları Göster
    Hibrit araç özellikle şehir içi kullanımında çok başarılı. Yoğun trafikte bile 3.5-4.5lt/100km ortalama yakıt tüketir. LPG kiti taktırılsa, bu değerlere 1lt/100km ekleyerek bugünkü değerle kilometrede herhalde 15-19 kuruş arası yakar.
    Kıyaslama için; elektrikli bir araç, şarj istasyonunda 12-15 kuruş/km maliyetle dolduruluyor.

• mersin-antalya arası virajli yokuslu inisli yolda ayni arac ile ortalamam 5.2..
    yigidi oldur hakkini yeme ama bu veri duz yol verisi. bu yol ya manavgat alanya arası yada mersin-adana otoban arasi. yanlissam duzelt lutfen
  • 1.3Mjet ve 1.6Mjet diğer rakiplerine göre fazla yakıyor. Bu bir gerçek
  • Gecen yaz Almanya - Istanbul arasi sabit 120-130 ile ortalama 5.4 litreyle geldim. 2002 c200 Kompressor ve klima hep acikti.
    instagram hesabimda fotosu var. W203MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberkcelik -- 3 Mayıs 2019; 11:41:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.