Şimdi Ara

FİAT BRAVA STOP ETME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benden 2000 model brava sx var. Arabadan çok memnunum ama biraz sıkıntı yapıyor. Son 1 hatfadır benzinde araba stop ediyor. Araba yüksek devirlerden normal devrine inerken rolantiye inmiyor stop ediyor. Arabanın buji ve kabloları, ateşleme bobini değişti, devir sönsörüne bakıldı, gaz kelebeği serviste orjinali ile denemek amaçlı takıldı enson bilgisayara bağlandığında ise gaz kelebeği hatası veriyor beyin gaz kelebeği sıfır takıldı gene aynı hata. Beyninin programları yenilendi aynı bir türlü arabanın stop etme sorununu çözülmedi. bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar acil yardım bir haftadır gözüm ibrede ışıklara yaklaştığımda debraja basıyorum araba stop ediyor direksiyon kilitleniyor fren kilitleniyor büyük sorun yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. birde video yüklüyorum arabanın stop etmesi hakkında















  • Rölanti motoru ne alemde muhtemelen boğaz kelebeği ile bir bütün.
    Gaz kelebeği potansiyometresi bunlar gözden geçirilmelidir .
    Birde ustanın kötüsüne denk gelmişsiniz okadar parça değişmiş hepsinin ayrı ayrı contaları var incede olsa hava alıyor araç bir yerden ve hiç birşey değişmeden olurdu problem.
    Yazılım falan bunlar iyide hep masraf sorunu bulacak kişi bir Fiat ustası olmalı şu parçaları al gel olacak diyenlere itibar etmeyin boğaz kelebeği manifolt contaları iyice bakılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda dediğim parçaları ben arabayı ilk aldığımda arabanın sağlığı için buji ve eskimiş buji kabloları ateşleme sistemini değiştirdim. bu konuda biraz titizimdir. lpg sistemi de tartarin diye bir markaydı kayseride en fazla 2-3 kişi bakıyordu ama stop etme sorunu geçmiyordu sıkınldım tamemin lavato taktırdım. benzin pompasını bile değiştirdim o kadar güzel ve seviyorum arabayı ama bu hatası tamamen soğuttu beni. Özel bir fiat servisinde baktırıyorum adamlar sadece fiat grubu üstünde çalışıyor. sizin yukarıda bahsettiğiniz potansiyometre vb şeyleler hep baktılar. ama tek dediğiniz birşey biryerde hava alıyor sebebi ise araba herzaman yapmıyor ısınınca yapıyor. hava alan yer herhalde genleşip açılıyor diye tahmin ediyorum. Bugün tekrar gidecem bakalım.Başka önerileriniz var mı ?
  • LPG'de sorun var mı?
  • formu bir arastirin bir kablo guclendirilmesi gerekiyor stop etme sorunun sebebi bende marea disundugum okumustum bir degerlendirin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kayseride yeni fiat servisindeki arkadaşlar benim ki gibi bir brava üstünde araştırma yapmışlar krank kasnağı değiştirmişler sorun gitmiş. benim arabam için bilgisayara bağladılar kasnakta sapma mı var dediler heralde. başka bir parça taktılar deniyorum bu gün hiç stop etmedi inşallah sorun budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.