Şimdi Ara

Fiat BRAVA sahipleri ve hayranları kulübü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
79
Cevap
2
Favori
7.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    hocam pardon ben soruyu yanlış anlamışım evet geçenlerde pili zayıfladı diye değiştirdim anahtarcıda şu an gayet güzel hiç bir sıkıntısı yok ama ilerde nasıl olur orasını bilmem

Orijinalden alıntı: smhasan42

yok hocam daha önce değiştirmedim. bugün yine başka bir ustaya götürdüm oda aynı şekilde montajına işçiliğine ayarına felan bakmadan direk ateşleme sisteminden dedi az daha bobini bujileri değiştiriyordum nerdeyse ama sonradan vazgeçtim değiştirmedim. ama işte benim korkum ilerde başıma daha çok iş açmasından yoksa bu şekildede binerim ben sorun olmaz hakkaten adam akıllı bir ustasını bulamadım ya aslında bir elektirkçi arkadaşda senin bu kerkinme bobinden yapma olasılığı yüksek dedi kafamı çok karıştşrdılar en son tüp tesisatını komple değiştirip lovatoya geçecem o olacak walla :)

Benzinde yapmadığı halde bobine bujiye ateşlemeye sorunu atan hiç kimsenin sözüne itibar etmem.Şimdi benzinde bobin çalışıyor LPG de mi çalışmıyor çok saçma.Bu ustaların ne kadar usta olduğunu gösteriyor.İyi olduğu bilinen LPG dönüşümü yapılan araç sahiplerinin memnun olduğu sorun yaşatmayan bir yer bulup sorunu anlatın eğer iyi bir ustaysa sistemi kontrol edip sorunu çözmeye çalışır.

• quote:

hocam pardon ben soruyu yanlış anlamışım evet geçenlerde pili zayıfladı diye değiştirdim anahtarcıda şu an gayet güzel hiç bir sıkıntısı yok ama ilerde nasıl olur orasını bilmem

Pilin boyutunu gördünüz mü?Eğer bilirsem o boyutta pili Duracell gibi kaliteli olanı alıp değiştireceğim sürekli anahtarı aç kapa yapılmasın diye düşündüm.
    walla görmedim hocam tezgah arkası yaptığı için görmedim yani.
    bahaneleride çok saçma geldi bana doğrusu benzinle lpg nin yanma değerleri farklıymışda benzinde bobinin sağlam olup olmadığı anlaşılmazmışta hadi beni enayi yerine koydunuz diyelim yemedimde yedim sayalım benim arkamda koskoca konya sanayisi var allaha şükür onlar yemez enazından sizinde dediğiniz gibi montaj işçilik hatasından dolayı kabullenemediler o yüzden bu yalanı uyduruyorlar hocam.
    peki lpg sistemini komple yeniden değiştirmek istesek hangi marka daha iyi sizce ben lovato diye biliyorum ama

bahaneleride çok saçma geldi bana doğrusu benzinle lpg nin yanma değerleri farklıymışda benzinde bobinin sağlam olup olmadığı anlaşılmazmışta hadi beni enayi yerine koydunuz diyelim yemedimde yedim sayalım benim arkamda koskoca konya sanayisi var allaha şükür onlar yemez enazından sizinde dediğiniz gibi montaj işçilik hatasından dolayı kabullenemediler o yüzden bu yalanı uyduruyorlar hocam.
    peki lpg sistemini komple yeniden değiştirmek istesek hangi marka daha iyi sizce ben lovato diye biliyorum ama

Hocam markadan ziyade işçiliği çok iyi olan yerleri tercih edin.Mesela LPG yi taktırıpta memnun olanların çoğunlukta olduğu yerleri araştırın donanımhaber LPG bölümünde tavsiyeler alabilirsiniz.Aşağıda LPG ile ilgili donanımhaber sitesinin linkini veriyorum sorunuzu forumda bulunan dönüşüm ustalarına aktarıp çözüm bulabilirsiniz iyi bir usta iyi işçilikle sorununuz çözecektir.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm#

Yukarıdaki linkten sorunuzu çözeceğinize inanıyorum inşallah.

ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM ALLAH RAZI OLSUN :)

ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM ALLAH RAZI OLSUN :)

Cümlemizden razı olsun hocam.LPG hafife alınacak bir sorun değil aracınıza maddi olarak çok zarar verebilir.
    hocam koskoca konya sanayisinde usta bulamadım yaa lpg cilerin hepsi bobinden bujiden kablolarından kaynaklanıyor diyor ama benim servis ustalarım ve sen lpg den sıkıntı var diyosun bugün adamlar lpg sistemini değiştirmeye kalktılar walla şaştım kaldım hocam yaa

hocam koskoca konya sanayisinde usta bulamadım yaa lpg cilerin hepsi bobinden bujiden kablolarından kaynaklanıyor diyor ama benim servis ustalarım ve sen lpg den sıkıntı var diyosun bugün adamlar lpg sistemini değiştirmeye kalktılar walla şaştım kaldım hocam yaa

LPG sistemini değiştirmek işlerine gelir ufak sorunla kim uğraşacak getirisi yüksek olan daha avantajlıdır.Peki benzinde sorunsuz araba LPG ye gelince sorun oluşturuyorsa nasıl bobine bujiye sorun buluyorlar anlamıyorum.Hocam donanımhaber LPG forumundan faydalanabildiniz mi?Hiçbirşeyden anlamıyorlarsa dahi yapacakları şey LPG sistemini baştan ayağa incelemek sorunu bulabilmek için.Atikerin merkezine durumu bildirmeyi denediniz mi?Belki onların uzman ekibi aracı detaylı inceleyip soruna çözüm bulabilirler.
  • quote:

Bobine bujiye sorunu bulanlar neden LPG sistemini değiştirmeyi düşünüyorlar sormadınız mı hocam arabada sorun varsa ki bence yok gibi yeni LPG kitte tekrar sorun yaşatmayacak mı onların gözüyle değerlendirirsek.
    hocam lpg kitini değiştirmeyi tavsiye eden usta benim servisin tercih ettiği usta arabaya baktı lpg kitini zamanında malatyada toplama takmışlar bir parçası atiker bir parçası brc bir parçası lovato ayrıca manifolta yanlış yerden delik açmışlar hatta usta bana kendisi gösterdi bunların hepsi gözönüne alınınca lpg kitini değiştirmek banada daha mantıklı geldi birde ben zaten kendi servis ustama güveniyorum konyanın eski ustalarından eğer benim servisim paragöz bir servis olsaydı çoktan 2000 tl yemişti araba onların sayesinde birazda ucuz kurtuldum diyebilirm şimdi biraz önce arabayı bıraktım lpg kitini değiştirecekler bu götürmüş olduğum lpg ustası lpg dönüşüm kitlerini konyaya getiren ustaymış bende sonradan öğrendim adam zaten az çok ne kadar anladığını belli eden cinsten arabada ne kerkinme nede performans sorunun kalacak sen merak etme biz servisinde ortak çalışıp senin problemini çözecez diye garanti verdiler bakalım hatta saolsuın servisteki ustalardan birtanesi işini bıraktı benim araba için lpg cinin yanına gitti orda beraber ayar yapacaklar inşallah sorunum kalmaz merakla bekliyroum yarın belli olur

• quote:

hocam lpg kitini değiştirmeyi tavsiye eden usta benim servisin tercih ettiği usta arabaya baktı lpg kitini zamanında malatyada toplama takmışlar bir parçası atiker bir parçası brc bir parçası lovato ayrıca manifolta yanlış yerden delik açmışlar hatta usta bana kendisi gösterdi bunların hepsi gözönüne alınınca lpg kitini değiştirmek banada daha mantıklı geldi birde ben zaten kendi servis ustama güveniyorum konyanın eski ustalarından eğer benim servisim paragöz bir servis olsaydı çoktan 2000 tl yemişti araba onların sayesinde birazda ucuz kurtuldum diyebilirm şimdi biraz önce arabayı bıraktım lpg kitini değiştirecekler bu götürmüş olduğum lpg ustası lpg dönüşüm kitlerini konyaya getiren ustaymış bende sonradan öğrendim adam zaten az çok ne kadar anladığını belli eden cinsten arabada ne kerkinme nede performans sorunun kalacak sen merak etme biz servisinde ortak çalışıp senin problemini çözecez diye garanti verdiler bakalım hatta saolsuın servisteki ustalardan birtanesi işini bıraktı benim araba için lpg cinin yanına gitti orda beraber ayar yapacaklar inşallah sorunum kalmaz merakla bekliyroum yarın belli olur

Her parçasının farklı farklı takılmasının sebebi neymiş?Sorunun çözüleceğini garanti veriyorlarsa ve sizin güveniniz tam olduğuna göre sorun yok hangi markayı taktırıyorsunuz?Benim tavsiyem italyan kit taktırmanızdan yanadır.İnşallah kısa sürede çözülür.

walla hocam neden farklı parçalar takılmış bilme imkanımız pek yok gibi allaha kalmış. arabanın sorununu ustanın kendiside deneyip gördüğü için daha iyi anladı sorunu sanırım zaten o yüzden eğer sorun buysa kolay hallederiz bu tüple alakalı tamamen dediler hatta önümüz bayram diye baya bir sıkıştırdım adamları allahın izniyle hiçbir sıkıntın kalmıyacak abi diye garanti verdiler ama bilmiyorum bakalım hayırlısı hocam yaa tamamen duygusal olduğundan dolayı atiker e mahkum olduk gene sorma hocam yaa

walla hocam neden farklı parçalar takılmış bilme imkanımız pek yok gibi allaha kalmış. arabanın sorununu ustanın kendiside deneyip gördüğü için daha iyi anladı sorunu sanırım zaten o yüzden eğer sorun buysa kolay hallederiz bu tüple alakalı tamamen dediler hatta önümüz bayram diye baya bir sıkıştırdım adamları allahın izniyle hiçbir sıkıntın kalmıyacak abi diye garanti verdiler ama bilmiyorum bakalım hayırlısı hocam yaa tamamen duygusal olduğundan dolayı atiker e mahkum olduk gene sorma hocam yaa

Hocam işçilik güzel olursa atikerde sorun olmaz fakat italyan kitler daha uzun ömre sahiptir ne kadar ekmek o kadar köfte.Arabaya kusur bulanların yanına sorun çözüldükten sonra bir uğra hocam hatanın kimde olduğunu görsünler.

aynen öle hocam arabayı aldım daha gaza ilk dokunur dokunmaz inan farkettim farkı gerçekten ustalardan allah razı olsun süper yapmışlar arabayı inşallah sonralarda sıkıntı yaşamazsam verdiğim para sonuna kadar helal olsun :) gerçekten ustama güvenmekle doğru yapmışım diye düşünüyroum zaman haksız çıkarmaz inşallah beni başkalarına kalsa servisimi bile değiştirmemi talep edenler oldu ama ilk işim lpg ustalarına gidip nasıl usta olmuşlar onu sorcam

aynen öle hocam arabayı aldım daha gaza ilk dokunur dokunmaz inan farkettim farkı gerçekten ustalardan allah razı olsun süper yapmışlar arabayı inşallah sonralarda sıkıntı yaşamazsam verdiğim para sonuna kadar helal olsun :) gerçekten ustama güvenmekle doğru yapmışım diye düşünüyroum zaman haksız çıkarmaz inşallah beni başkalarına kalsa servisimi bile değiştirmemi talep edenler oldu ama ilk işim lpg ustalarına gidip nasıl usta olmuşlar onu sorcam

Eli anahtar tutan usta oluyor ülkemizde malesef.Ama tüketiciler olarak bizlerin bilinçli davranarak işi ehline vermemiz gerekiyor böyle yaparsak iş bilmezlerde kendilerini geliştirip rekabet edebilmek için hizmet kalitelerini artıracaklardır.Sorunun çözülmesine sevindim.LPG sistemini ne kadara taktılar?

peşin 850 oldu hocam şu en son sistem varmış fast diye ondan taktılar ama hakkaten adamların işçiliğini beğendim bir öncekiyle karşılaştırdımda çok fark var

peşin 850 oldu hocam şu en son sistem varmış fast diye ondan taktılar ama hakkaten adamların işçiliğini beğendim bir öncekiyle karşılaştırdımda çok fark var

Arıza ışığı yandı mı LPG yenilendikten sonra hocam.Tabi işin ehli olduktan sonra hiçbir sorun olmaz inşallah.Aracın performanısını da olumlu etkilemiştir sorunun çözülmesi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.