Şimdi Ara

fiat brava nasıl bir araç? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
34.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • brava hiç bir zaman hak ettiği yere gelememiş bir araba...
  • Bu adamlar fiyatları tam uçmuşlar.

Bu aracın 2000 modeline 11 liradan fazla verilmez.Yani piyasası bu şekilde.14 liraya Stilo alınır.
  • almadım kardeş.söylediğim bravanın fiyatı fazla geldi.anlaşamadık.arkadaşında dediği gibi stilo daha mantıklı o kadar paraya.bakalım artık.araştırıyorum.hızlı hareket etmek istemiyorum.
  • beyler stilo nasıl bir araç 15000 civarı fiyatı var.donanımına göre değişiyor.alternatif olarak başka neler olabilir seat ibiza dediler.kullanan varmı???
  • stilo güzeldir çok donanımlı bir araç dinamik donanımlısı olursa tadından yenmez...
  • arkadaşlar fiat brava sx modeli Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Çelik Jant
    Rezistans Yan Aynalar
    Metalik Boya
    Direksiyon Ayarı ....bu özelliklere sahip 131000 km de fiyatı ise 10500 tl tavsiye edermisiniz nasıl bir arçtır yardımcı olun lütfen
  • birde aracın modelini yazmayı unutmuşum modeli 2000 modeldir birde aracı satarken zorluk çekermiyim..saygılar.....görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzngns2008

arkadaşlar fiat brava sx modeli Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Çelik Jant
    Rezistans Yan Aynalar
    Metalik Boya
    Direksiyon Ayarı ....bu özelliklere sahip 131000 km de fiyatı ise 10500 tl tavsiye edermisiniz nasıl bir arçtır yardımcı olun lütfen

fiyat oldukça uygun araba bakımlı ve temizse kaçırma derim...alırkende ucuz alıyorsun satarkende ucuz satacaksın satışta bir sorun olmaz...
  • çok teşekkür ederim kardeş. aracı kullanan arkadaşlarda yazın lütfen ....saygılar
  • kardeş araç çok güzel yanlız satarken biraz yavaş satılır bu bir gerçek.
  • BRAVA-MAREA-BRAVOCULARIN FACEBOOKTAKİ YENİ BULUŞMA NOKTASI...DAVETLİSİNİZ...

https://www.facebook.com/BravoBravaMareaHayranSayfasi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.