brava hiç bir zaman hak ettiği yere gelememiş bir araba...
Bu adamlar fiyatları tam uçmuşlar.
Bu aracın 2000 modeline 11 liradan fazla verilmez.Yani piyasası bu şekilde.14 liraya Stilo alınır.
almadım kardeş.söylediğim bravanın fiyatı fazla geldi.anlaşamadık.arkadaşında dediği gibi stilo daha mantıklı o kadar paraya.bakalım artık.araştırıyorum.hızlı hareket etmek istemiyorum.
beyler stilo nasıl bir araç 15000 civarı fiyatı var.donanımına göre değişiyor.alternatif olarak başka neler olabilir seat ibiza dediler.kullanan varmı???
stilo güzeldir çok donanımlı bir araç dinamik donanımlısı olursa tadından yenmez...
arkadaşlar fiat brava sx modeli Elektrikli Cam Klima Radyo / Kaset Hidrolik Direksiyon Merkezi Kilit Elektrikli Ayna Katalysator ABS Hava Yastiği (Sürücü) Çelik Jant Rezistans Yan Aynalar Metalik Boya Direksiyon Ayarı ....bu özelliklere sahip 131000 km de fiyatı ise 10500 tl tavsiye edermisiniz nasıl bir arçtır yardımcı olun lütfen
birde aracın modelini yazmayı unutmuşum modeli 2000 modeldir birde aracı satarken zorluk çekermiyim..saygılar.....görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.....
quote:
Orijinalden alıntı: rmzngns2008
arkadaşlar fiat brava sx modeli Elektrikli Cam Klima Radyo / Kaset Hidrolik Direksiyon Merkezi Kilit Elektrikli Ayna Katalysator ABS Hava Yastiği (Sürücü) Çelik Jant Rezistans Yan Aynalar Metalik Boya Direksiyon Ayarı ....bu özelliklere sahip 131000 km de fiyatı ise 10500 tl tavsiye edermisiniz nasıl bir arçtır yardımcı olun lütfen
fiyat oldukça uygun araba bakımlı ve temizse kaçırma derim...alırkende ucuz alıyorsun satarkende ucuz satacaksın satışta bir sorun olmaz...
çok teşekkür ederim kardeş. aracı kullanan arkadaşlarda yazın lütfen ....saygılar
kardeş araç çok güzel yanlız satarken biraz yavaş satılır bu bir gerçek.