Şimdi Ara

Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence cross plus güvenlik paketlisini bekleyin :)
  • Dream Cars D kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı demedim zaten bazı çok bilmiş arkadaşlar eksi vermiş 500x in mercekli farları 599 gtb nin ön farlarını andırıyor arka stoplarda poloyu andırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Plus al aklın kalmasın...için rahat olsun...zaten o kadar para veriyorsun...
  • Şimdi fiyatlarına pek hakim değilim ancak kardeşi renegade varken ,hem de Jeep markası adı altında, gidip de 500 (!) markalı aracı almazdım.
  • cross plus seçeneğinde de dinamik paket olmasın.fiatın sitesinde hiçbir açıklama yok
  • Ben 500x yerine Renegade önereceğim size... Fiat 500L'de de aynı his var, içi dobloya biniyormuşsun hissi veriyor... 500x canlı görmedim ama iç mekan resimler 500L ye benziyor, benzer şeyler hissedeceğime emin gibiyim... Fiyat olarak avantajlı olduğunu sanmıyorum ama dış görünüş ve iç mekan olarak jeep daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Ben 500x yerine Renegade önereceğim size... Fiat 500L'de de aynı his var, içi dobloya biniyormuşsun hissi veriyor... 500x canlı görmedim ama iç mekan resimler 500L ye benziyor, benzer şeyler hissedeceğime emin gibiyim... Fiyat olarak avantajlı olduğunu sanmıyorum ama dış görünüş ve iç mekan olarak jeep daha iyi...

Eski bir 500L sahibi olarak size katılmıyorum. 500X çok farklı. 500L'nin koltuklarındaki baldır desteği eksiği yok mesela. 500X'in koltuğuna oturduğunuzda bunu hissediyorsunuz. Ergonomi konusunda 500X'in daha başarılı olduğu muhakkak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 19 Mart 2015; 17:50:57 >
  • ya şu arabanın içi harika görünüyor da, o logo nedir Allah aşkına. Sırf fiat ve skoda'nın iğrenç logolarındna dolayı kadranımı giremiyorlar.
    yeminle eski fiat logosu buna göre daha iyiydi
     Fiat 500x almayı düşünüyorum ne dersiniz?

• Gittim bugün tekrar.Cross Plus şu anda yok.En erken 1 buçuk ay sonra gelecek anladığım kadarıyla, anladığım kadarıyla diyorum çünkü çalışanlarda baya bilgisiz araçla ilgili hala.Üstelik renk olarakta sıkıntılı, kırmızı yok mesela ilk gelecek partide.Otomatikleride en erken yazın gelecekmiş.Bayilerde yalnızca popstar var.Siteye girdiğinizde gördüğünüz Cross Plus yok.Uzun bir sürede gelmeyecek bellki.Dolayısıyla 500X maceram başlamadan bitti...
  • Eğer honda'yı seviyorsanız yeni gelecek hrv yi bekleyin derim. 120 hp düz vites dizel motorla ya da 130 hp benzinli motorla ve cvt şanzımanla gelecek. Ben beklemedeyim şuan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Gittim bugün tekrar.Cross Plus şu anda yok.En erken 1 buçuk ay sonra gelecek anladığım kadarıyla, anladığım kadarıyla diyorum çünkü çalışanlarda baya bilgisiz araçla ilgili hala.Üstelik renk olarakta sıkıntılı, kırmızı yok mesela ilk gelecek partide.Otomatikleride en erken yazın gelecekmiş.Bayilerde yalnızca popstar var.Siteye girdiğinizde gördüğünüz Cross Plus yok.Uzun bir sürede gelmeyecek bellki.Dolayısıyla 500X maceram başlamadan bitti...

Hocam cross pluslar nisan başı geliyor. 2 hafta sonra görürdünüz ;) erken vazgectiniz..

• Jeep Renagade düşünmezmisiniz. O segmentte araba alacak olsam, direk Renagade'yi alırdım.
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu anlamıyorum, gerekli altyapıyı oluşturmadan , çalışanları bilgilendirmeden hoop internet üzerinden reklam ve kampanya çığırtkanlığı yapılıyor, sizin gibi gerçek alıcılar da bu şekilde hayal kırıklığı yaşıyor.

Tofaş varken bu ülkede Fiat'ın kaliteli otomobilleri bizlere haram sanırım.
  • Bize hayırlı olsun demek düşer :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Jeep Renegade düşündünüz mü?
  • Farklı bir araç Donanımı ve yakıt tüketimiyle pişman etmez diye düşünüyorum

• Sevgili dostlar, Cross Plus'a denk donanım bir Renegade 95 bin tl civarına geliyor.İki aracı da inceledim ve o fiyat gerçekten yüksek o araç için.Ayrıca Renegade yerden yükseklik konusunda orantısız bir görünüm çiziyor yakından incelendiğinde, o yönünü sevmemiştim.500x daha mütenasib, daha derli toplu, daha sevimli bir model olmuş.

Ek olarak bugün geri dönüş yaptılar Nisan başında gelecek birkaç Cross Plus varmış 10-15 gün kadar bekleyeyim dedim.Gelince gider inceler, tekrar yazarım bu konuya.
  • Sınıfnda ranegade de olabilir hatta çoğu c sınıfı araçta olmayan ön ve arka süspansiyonları tam bağımsız torsiyon çubuğu yok.bu yönden taktire şayan

• Eğer gönlünüze ve aklınıza 500x mantıklı geldiyse , bize hayırlı olsun demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

mondeodan sonra bu çekilmez, suv istiyorsan kuga seni datmin edebilir

önce tatmin yazmasını öğrenip te eleştiri yapsan daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.