Şimdi Ara

Fiat 500 X start&stop sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: armi89

dediğiniz gibi kullandıkça akünün şarj olacağını söylediler.. ara ara sistem çalışıyo ancak 20 sn sonra kendi kendine araç çalışıyo.. 300-400 km yaptıktan sonra tekrar aynı sorunu yaşarsam tekrar servise gidicem

0 20 sn durumu bu mevsimde normal, çalışmaya başlamış zaten.
  • Start STOP sistemi yoğun şekilde eleştirilmiş ve kullanışsız denmiş ama ben aracımdaki sistemden memnunum ve gayet kullanışlı. Subaru xv de isterseniz sistemi devreden çıkarabileceğiniz bir düğme var yani komple kapatabilirsiniz. Ayrıca durduğunuzda siz istemezseniz zaten devreye girmiyor. Devreye almak için fren pedalına durduktan sonra biraz daha kuvvet uygulamak gerekiyor. Böylece ben sistemi hep açık bulunduruyorum, kısa süreli duraklamalarda stop ettirmiyorum, özellikle uzun süreli kırmızı ışıklarda fren pedalına biraz kuvvet uygulayarak durduruyorum. Sizdeki sistemin çalışma yapısı sanırım daha farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz76 -- 12 Ocak 2016; 11:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Sizin arabaniz sanirim otomatik vites.. bizim araba manuel oldugu icin frene sert basmaya gerek olmamasi lazim diye biliyorum, ama soylediginiz gibi bence de kullanisli bi sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.