Şimdi Ara

fhfgh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 12 Ağustos 2014; 21:20:38 >

• internetten bakındınızmı?
  • http://www.elektrosite.com/ da var ama adam e maillere cvp vermiyor bankaya para yatırsam yolluyacakmı belli değil 40 tl birşey ama hiç birsekilde cvp vermiyor destek ekibi 10 15 adet msj attım cvp gelmedi 3 gün gecti siteye bakmıyorlar
  • başka hiçbir yerde yokmu?
  • Bulamadım yardım isitiyorum sizden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adı,parça kodu ve marka nedir? Sadece motor kontrol diye bulamayız.
  • Kaca gelir kargoyla acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazılarının kargosu ücretsiz oluyor.Kredi kartıyla ödeme yapıp bekliyorsunuz.Oda olmazsa paypal de kullanabilirsiniz.
  • tsk ederim ilgilendiğin için ben en iyisi eminönündeki motorculara sorim nasılsa aynı paraya geliyor
  • karaköyde tek bir handa buldum oda 150 tl cekti :D bende tek akü 2 akü seklinde mekanik bir fren kolu ile yaptım resim isterseniz atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 9 Temmuz 2013; 13:56:12 >
  • gösterin bakalım belki ilerde lazım olur.Fazla bilgi göz çıkarmaz.
  • yarın ceker koyarım işinize yararsa kullanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 10 Temmuz 2013; 0:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

gösterin bakalım belki ilerde lazım olur.Fazla bilgi göz çıkarmaz.
    vxcvxcv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 12 Ağustos 2014; 21:20:56 >
  • helal olsun.Süper bir tasarım ve uygulama.Diyecek söz yok.
  • saolasın bu alet beni kartal sahilden maltepe sahilede kadar götürdü getirdi hiçbir sorun cıkmadı yolda .

motoru 40 tl ye aldım jel aküleri 50 tl ye aldım 2 sini. aldığımda motor dökülüyordu o ayak basma yerleri kırıktı tamamen kesip sunta vidalayıp kumas kapladım kırmızı renkte. sıfırı 750 tl 80 kilo tasıyor aslında cocouk scooteri ama yetişkinde götürüyor zorlanmadan
  • elinden iş gelen insanları her zaman desteklemişimdir.Süper.80 kilo az değil.
  • bende var mesaj attım sıze ıstersen pilsandada var ben konustum satıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkolik34

bende var mesaj attım sıze ıstersen pilsandada var ben konustum satıyolar

adresini linkini verebilirmsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.