Şimdi Ara

fff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napijackson -- 21 Mayıs 2014; 15:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapma dostum parana yazık günah ne gerek war beyaz karbon fiber kaplamalar var al onlardan tak bitane ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

yapma dostum parana yazık günah ne gerek war beyaz karbon fiber kaplamalar var al onlardan tak bitane ...
    fff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napijackson -- 21 Mayıs 2014; 15:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

yapma dostum parana yazık günah ne gerek war beyaz karbon fiber kaplamalar var al onlardan tak bitane ...

taktim kafaya :D

hocam ben bunu yapmak isteyen bi kaç kişiye daha denk geldim astarı yüzünden pahalıya geliyo yanlış hatırlamıyosan 200 300 tl arası bi maliyeti olur sana ... karbon fiber olayına bakmanı tavsiye ederim en azından ....
  • istyles dan beyaz yapıstırma al 20lira
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44223544/tm.htm valla hocam bu arkadaşta karbon fiber satıyo ben kendisinden alışveriş yaptım cokta süper oluyo beyaz olanı ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

taktim kafaya :D

hocam ben bunu yapmak isteyen bi kaç kişiye daha denk geldim astarı yüzünden pahalıya geliyo yanlış hatırlamıyosan 200 300 tl arası bi maliyeti olur sana ... karbon fiber olayına bakmanı tavsiye ederim en azından ....

biliyorum 200-300 oldugunu :D
    genpaya versem kac gune yaparlar? hemen yaparlar mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Font
    4 ay önce açıldı
    Inversion
    13 yıl önce açıldı
    Zzs
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaparlar hocam parayı ver hemen yaparlar :D
  • quote:

yaparlar hocam parayı ver hemen yaparlar :D

hocam ciddiyim kac gune yaparlar
  • hocam vericeğin servise baglı bana kalırsa bi gün icinde yaparlar ama genede ara genpa yetkili servisini net bi bilgi al ... ellerindeki is yogunluguna göre değişebilir süre...
  • Satıp beyazını almak daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Satıp beyazını almak daha ucuza gelir.
    fff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napijackson -- 21 Mayıs 2014; 15:48:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.