Şimdi Ara

fff (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elin (bir arkadaş demişsin muhtemelen Elizabeth) hamile kaldıysa kötü, dermatoloji uzmanın gitmelisin ilaç verir.
    Elizabeth değilse salla arkadaşmış zaten kusura bakma arkadaşlıklar arasında olur böyle şeyler dersin o da anlayışla karşılar. Sorun yok bence panik yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Aralık 2012; 8:37:24 >

Orijinalden alıntı: eneskocaman

quote:

Orijinalden alıntı: Slayerious

Arkadaşım demişte cinsiyet belirtmemiş ki.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

ayıp ya gerçekten ayıp. şu forumda bile şu konuları konusuyorsunuz, arkadaşım burası yeri değil.

Doktora git de kız arkadaşımla korunmasız şekilde ilişkiye girdim bak noluyor sonra

hocam tamamda yeri bura değil, iş işten geçmiş hem, eğer kısırlık yoksa iş tamamdır

Hap map işe yaramaz bu saatten sonra

Bilgili olmayan arkadaşlarımızı bilgilendirmiş oluyoruz.. Meraktan gelip açar.. Konuyu açan arkadaş cevabını aldıysa zaten editler konuyu bu ilk değil hergün yüzlercesi var böyle

İşin tamam olması için %50den fazla spermin iliişki sonunda içerde kalması lazımkı.. Spermler vucuttan ayrıldıktan sonra 20dk daha yaşayabilirler..

Bi sperm yaklasık 37.5 GB veri taşır

Spermler testislerden gelmez.. Kemik iliklerinden gelir testislerde işlem görür birleşir öyle cıkar kamıştan

yarısından fazlası içerdeyse tamamdır.. bide pozisyona göre

Öğrenmiş olduk bizde..

• Norlevo var 15 tl.

abim eczacıda :D

yok anlamadım sağ eline niye hap verecenki?

Edit : 20 tl de olabilir hatırlamıyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gel pc pc -- 10 Aralık 2012; 23:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cyberw12

Norlevo var 15 tl.

abim eczacıda :D

yok anlamadım sağ eline niye hap verecenki?

Edit : 20 tl de olabilir hatırlamıyorum :/

Ucuzmuş ya. Aklımda bulunsun.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Yazık. Madem minareyi çalmaya niyetlendin kılıfını niye hazırlamadın. Al şimdi başına belayı. Kızın akrabalarından temiz bir dayak ye gözlerini hastanede aç. Sonra kızın doğumuna yetişirsin koşa koşa.

Böyle ciddi işlerin varacağı yeri hiç düşünmeden hareket edilir mi yahu..

Not: CSB ise sağ ele devam.

Haydar hocam siz misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Yazık. Madem minareyi çalmaya niyetlendin kılıfını niye hazırlamadın. Al şimdi başına belayı. Kızın akrabalarından temiz bir dayak ye gözlerini hastanede aç. Sonra kızın doğumuna yetişirsin koşa koşa.

Böyle ciddi işlerin varacağı yeri hiç düşünmeden hareket edilir mi yahu..

Not: CSB ise sağ ele devam.

Haydar hocam siz misiniz

Evet benim. Şimdi bana sevgilinle yaşadığın sorunlarını anlat

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• Realistik ile hamile kalınmaz korkmayın
    YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
  • Bence sen çocuk isimlerine bakmaya başla, 9 ay sonra zorluk çekme

Orijinalden alıntı: Citizen

Ertesi günü hapı erkeklerde fayda etmez. Kıza kullandıracaksan da ayda 1 defa kullanabilirsiniz ve %90 çözümdür, ama %10 için yapılabilecek pek bir şey yok. Ayrıca olayın üzerinden gün geçtikçe ertesi gün hapının işe yarama ihtimali azalır.

tabi sen cinsel ilişki diyince direk kız düşündün
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.