Şimdi Ara

Feynman Fizik Dersleri kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum kitap akademik bir kitap, müfredat dışı bir sürü şeyler var ayrıca sınav sistemimiz disiplinleri öğretmekten çok soru ezberletmeye yönelik ama bu kitaplar için çok iyi diyorlar çok basite indirgenmiş, direk olayın mantığını anlatıyor falan diyorlar. Kullanan var mı veya kullanılır mı, vakit kaybı mı olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• U P

• Ilk 3 cildi universite fiziginin ilk 2 senesini kapsiyordu sanirim(tam emin degilim) sinav icin buna gerek yok zor sormuyorlar zaten. Mufredattan calis

• Fizik için çok yararlı seridir ama bu müfredata uygun değil çok vaktini alır
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    3'ü kullanmam bana fiziği öğretir mi hiç bir b*k bilmiyorum

• MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Sana fiziği en iyi şekilde öğretir ama sınav fiziği için uygun görmem fiziğe ilgin varsa alabilirsin sana olayın mantığını anlatan formülün nereden geldiğini gösteren bir kitap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    O zaman Karaağaç fasiküllerine talimiz hocam

• İçinde soru olan bişey değil hatta akademik bir kitap değil feynman ın feynman olduğu caltech de bile sistem söyle işler önce bir akademik kitaptan ders işlenir sonra öğrencilere ödev olarak o kısmı okumak verilir alıştırma kitabı da var ama sınav için en ama en son çözülecek kaynak zaten elektrij kısımları yoğun bir şekilde kalkülüs istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı bilmiyorum ama müfredat dışı çok şey varsa muhtemelen daha verimli çalışmanı sağlayacak bir kaynak bulabilirsin. O tip kitaplar genelde okul sınavları için iyidir.

Şimdiden sınavda başarılar bu arada, tavsiyelerim için imzama göz atabilirsin
  • Newton yasalarını Principia'dan çalış. Evrimi için de Türlerin Kökeni'ni oku.

Müfredattan Umut Öncül'den çalış işte. Fazla detaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.