Şimdi Ara

Feynman fizik dersleri başlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler wp grubu kuralım beraber gidelim anlamadığımız noktaları birbirimize sorarız alıştırma kitabından da yararlanırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölüm, üniversite ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Bölüm, üniversite ne?
    Yok

• kitabı anlamak için calculus vs. bilmek gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alan Cormac

kitabı anlamak için calculus vs. bilmek gerekmiyor mu?
    2.ve3. Kitap özellikle 3.kitap çok dibi 1. Kitapta çok fazla yok lise bilgisi yeterli 1. Kitabı bitirdikten sonra kalkülüs atcam zaten

• Up bana ulaş hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geleyim. İlk kitap var diğerlerine bakmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    9 ay önce açıldı
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Genel kimya PETRUCCİ PDF ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversitedeki hangi fizik derslerinde işimize yarayacak?Ben Serway başlayacağım Eylül'de ama Feynman daha faydalıysa ona başlayayım.
    Ya da bilen varsa aydınlatsın sanki Serway daha temel gibi,önce Serway üstüne Feynman mı yapsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Üniversitedeki hangi fizik derslerinde işimize yarayacak?Ben Serway başlayacağım Eylül'de ama Feynman daha faydalıysa ona başlayayım.
    Ya da bilen varsa aydınlatsın sanki Serway daha temel gibi,önce Serway üstüne Feynman mı yapsam?
    Feynman daha kolay anlatımlı bide serway dilinden belki anlamayabilrisn serway ile feynman in farkı serway biraz akademik ama feynman zor konuları biraz örnek vererek anlatıyor alıştırma yok bide feynman da ama ayrı olarak bir alıştırma kitabı satılıyor oradaki sorular var bazıları saç baş yoldurur bir sorusunu olimpiyatöı birine yollamıştım o çözememeişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8EB3E99F

Feynman daha kolay anlatımlı bide serway dilinden belki anlamayabilrisn serway ile feynman in farkı serway biraz akademik ama feynman zor konuları biraz örnek vererek anlatıyor alıştırma yok bide feynman da ama ayrı olarak bir alıştırma kitabı satılıyor oradaki sorular var bazıları saç baş yoldurur bir sorusunu olimpiyatöı birine yollamıştım o çözememeişti

Alıntıları Göster
    hocam alıştırma kitabı dediğiniz hangisi ben bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alan Cormac

hocam alıştırma kitabı dediğiniz hangisi ben bulamadım da

Alıntıları Göster
    Feynman fizik dersleri başlayanlar
    Sanırım bunu kastediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8EB3E99F

Alıntıları Göster

Hocam önce bunu mi sipariş edeyim yoksa üstte resmini attığım mı?

• ben de başlayacağım yavaş yavaş calculus üstüne bunu çalışacam sizce çok zorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

https://www.idefix.com/Kitap/Feynman-Fizik-Dersleri-1-Mekanik-Isinim-Isi/Bilim/Fizik/urunno=0000000711900
    Hocam önce bunu mi sipariş edeyim yoksa üstte resmini attığım mı?

Alıntıları Göster
    Hocam naptın alıştırma kitabı ünide sınava hazırlanmak için çözülür içinde zor sorular var

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyengineer1478

ben de başlayacağım yavaş yavaş calculus üstüne bunu çalışacam sizce çok zorlar mı?
    Hocam fizik öğreniyorsun zorlayacak illaki kalkülüs yanında zamanını varsa iyi olur ama zorlayacak ben ilk başladığım günlerinde başımın ağrıdığını bilirim özümsemek anlamak hayalini düşünerek gidiyorum

• millet kafayı yemiş. ilk vizelerden sonra kendinizi salarsınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcnani

millet kafayı yemiş. ilk vizelerden sonra kendinizi salarsınız artık.
    Hocam siz fiziği ders olarak görüyor olabilirsiniz ama bizim amacımız üniye hazırlık değilde sevdiğimiz bir disiplini öğrenmek

• aynen hocam tam dediğiniz gibi çalışmak gerek ayrıca fiziği çok severim, severek yapmak daha da iyi.

Bir de hocam calculus için bir kitap öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyengineer1478

aynen hocam tam dediğiniz gibi çalışmak gerek ayrıca fiziği çok severim, severek yapmak daha da iyi.

Bir de hocam calculus için bir kitap öneriniz var mı?
    Valla hocam thomas calculus diyecem ama hocasız gidilir mi anlaşılır mı bilmem not alarak khan academy iyi ayrıca ingilizce'nin varsa edx ve coursera ideal kitaptan olmaz mı derseniz valla hiç denemedim ama olmaz diyemem ayrıca Ali nesinin 4 ciltten oluşan analiz serisi var onun 3. Ciltli çıkmadı çıksın 4 ünü kitaplığıma kazandırcam

• o zaman boynum kıldan ince. ama üniye hazırlık için deneyen varsa, denemesin bile rahat hissedeceğiniz son 1 ay.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.