Şimdi Ara

Fetö ile Akp'nin El Ele Yaptıkları Tam Liste (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *2002'den 2013'e kadar Kpss, Ygs, Lys ve nice sınavların soruları cemaate peşkeş çekildi.
    (Bu sınavlara hazırlanan öğrenciler Zaman gazetesinin verdiği denemeleri çözerdi, yine bu sınavlarda cemaat yayınlarındaki sorunun aynısının çıktığı zamanlar oldu.)

    *Dönemin başbakanın 'Savcısıyım' dediği Ergenekon, Balyoz, İzmir Casusluk Davası gibi kumpaslarla ordu yıpratıldı. Atatürkçü komutanlar hapishanelere atıldı, yerlerine fetöcular yerleştirildi. (İntihar eden, aileleri perişan olanların hakkına girenler, müslümancılık oynuyor.)

    *Yine Şike Davası ile Gülen Cemaati, Fenerbahçe'yi hakimiyet altına almak istemiştir, Fetö ile kötü olana kadar Akp bu konuda hiçbir şey yapmamıştır.

    *Devletin her makamına, orduya, emniyete her yere cemaatin adamları yerleştirildi. Bunu Akp ile elele kolkola yaptılar. TSK'nın mahremi olan özel odalara girildi.

    *2002'den sonra 2007'ye kadar devam eden süreçte, kendileri için potansiye tehlike olan Cem Uzan'ı yine beraberce lav ettiler. Mallarına, şirketlerine el koydular. (Çünkü Allahsız demişti malum zat'a Cem Uzan meydanlarda...)

    *Yine 2009'da Akp için tehlike olan Muhsin Yazıcıoğlu bu kirli ittifak tarafından öldürüldü. (19.02.2017 tarihli haberlerde ölüm emrinin Gülen tarafından verildiği açık.)

    *Prof.Necmettin Erbakan'a ihanet ettiler.

    --- Eklenmesini istediklerinizi yazabilirsiniz---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 19 Şubat 2017; 13:8:57 >







  • İkisi el ele zamanında necmettin erbakanı sırtından bıçakladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay tamamen iki tüccarın menfaatleri ortak iken iş birliği yapması. Cemaatin yetiş adamı, AKP'nin ilk yıllarda sağlam kadrolaşmasını, kritik pozisyonları ele geçirmesine yaradı. Pasta bir müddet herkese yetti. AKP de kendi yetişmiş neslini yaratınca, pozsiyonlar az gelmeye başladı. Pastadaki her dilim için mücadele burada başladı.



    Bu tacirlerin ne pazarladığı ise malumunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye su an yenilenme surecinde. Bir yilan gibi derisini uzerinden atip yeni bir deri uretme safhasinda. Her birini atacagiz uzerimizden merak etmeyin. FETO bitti, ulkeden buyuk oranda ihrac edildi. Geriye malum kisiler kaldi. Onlarin da sonu yakin. Turkiye'yi istedikleri kilifa sokamayacaklar. Bu ulke hicbir zaman dinin on planda oldugu bir seriat ulkesi olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 19 Şubat 2017; 13:38:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.