Bildirim
Fethiye apart veya otel
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yorum yazaabilcek arkadaslar araniyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmini hatırlamıyorum ama Ölüdeniz'den yukarı çıkarken yokuşun başladığı yerde çok temiz ve ucuz bir otel'de kalmıştık.Otel bildiğin botanik bahçesi.Müşterileri genelde yabancı idi.İsmini yarın öğrenip mesajı güncellerim.
Tekne turu ve paraşüt için acentelere bakacaksanız sahilde kilere değilde çarşının içinde daha lüx olan acentelere bakın ve pazarlık edin.
İyi eğlenceler... -
ölüdeniz mevkiindekı oteller pahallıdır fethıyenın en güzel yeri ovacık mevkiidir ölüdenıze dolmuşla 5 dakıka
ben grand üçel de kalmıştım fıyat performans olarak gayet iyidir tavsıye edilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Kız arkadaşımla fethiye tatiline çıkacağız tekne turu ölüdeniz saklıkent paraşüt vb. Şeyler yapmak istiyoruz o yüzden konaklamaya para vermek istemiyoruz tavsiyesi olan varmı?
Bizde eylül gibi gitmeyi düşünüyoruz hocam. Nerede kaldınız?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X