Bildirim
Fethiye!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba arkadasim. Ben Mugla universitesinde okudum ve gunu birlik Fethiyeye gittim.
Denizi cok temiz. Sahil kumlu degil, cakilli. Haziran sonu gitmis idim, sakindi. Sakli kent kalyonunda yuruduk, ciplak ayak ile. Guzel bir tecrubeydi. Yol yaptikca ayaklarinin tabanlari acimaya basliyor, yaninda bir deniz terligi bulundur sen :)
Gunu birlik gittigimiz icin otel/pansiyon isine girmedik. O konuda bir yorum yapamayacagim. Beklentilerinide yazarsan konubasligi altina daha tecrubeli insanlar sana dogru bilgileri aktarirlar diye dusunuyorum nacizane. Sen eglendin mi diye sorarsa, gunu birlik icin evet...
Ayrica Mugla' da AKBÜK diye bir yer var, oranin denizide cok temizdir, yine cakilli, nacizane ekleyeyim dedim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: waldemar85
2 arkadaş fethiyeye gitmeye karar verdik.özellikle deniz bizim için önemli ve kalacak yer.Fethiyede meşhur ölüdenize gitmek istiyoruz.Sizce doğru bir seçim yapmış olur muyuz.Birde acaba oralarda konaklama ucuz olur mu biz pansiyon düşünüyoruz yatacak yer olsun yeter.teşlekkürler...
Bende bir kaç kez okul gezisinde görevli olarak gittim.Geçen yılda 2 gün ailecek gittim.Ama mayısta gittiğim için denize girmedim ,kültür turizmi yaptım.Yani Fethiye de gezilecek çok yer var.Deniz olarak ise bu aylar özellikle ölüdeniz yanıyordur.Kesinlikle çok rutubetli ve sıcaktır ,tavsiye etmem.Ama giderseniz ölüdeniz de kalmayın.Çok çukurda kalır ve merkeze uzak.İllada kalayım derseniz ölüdeniz de karavanlar vardı.Biz sahibiyle konuşmuştuk.Fiyatı 4 yıl kadar önce çok uygundu.Tabi biz okul gezisi olduğu için otelde kalmıştık.Karavanlarda kalabilirsiniz.Tam ölüdenize sıfır.Oralarda sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tşk ederim cevaplarınız için.Söylediklerinizi değerlendirecem bir de depremden dolayı ilçe boşalmışmıdır acaba o kafama takıldı... -
Hayır boşalmadı, aksine orada türkten çok yabancılar yaşıyor yazın zaten öyle bir patlama olduğundan ötürü abartılıcak bir durum yok.
Ölüdeniz'e gitme bu arada. Ölüdeniz sahiline doğru in sağtan dümdüz 500 metre kadar devam et, Billy's Beach var;
Resimde görülen o kumsal'ın uç tarafı değil de biraz daha sağdan gidilen yol var yani tam karşısındaki sahil desem doğru olur. Zaten Billy's beach bir otel'e bağlı internette araştırırsanız direk otel sitesi karşınıza çıkar rahat bir şekidle burayı bulabilirsiniz.
Ölüdeniz'i çok övenlere aldanmayın, Ölüdeniz'de tur tekneleri sol tarafta park ettiklerinden yağları'da mağlum oraya bırakıyorlar geçen sene böyle bir olay yüzünden ntv kanalında haberlere çıkmıştı bu olay. Herneyse, billy's beach gayet güzel bir havası var ne dalga ne derinlik hiçbirşey yok. Giderseniz en iyi yere gidn diye bunu söylüyorum.
Bunun dışında bir kaç gezilecek daha yerler var eğer kesinleştirirseniz bana haber verin size bir kaç yerin daha güzelliklerinden bahsedebilirim.
İyi tatiller.
-
beyler merhaba 2-3 güne kadar arkadaşla çadırı alıp gideceğiz 3-4 gün konaklamayı düşünüyoruz. Bildiğiniz çadır mekanları var mı? Ne tarafı önerirsiniz? Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meduzz
beyler merhaba 2-3 güne kadar arkadaşla çadırı alıp gideceğiz 3-4 gün konaklamayı düşünüyoruz. Bildiğiniz çadır mekanları var mı? Ne tarafı önerirsiniz? Teşekkürler.
Tabii ki de Kelebekler vadisi. Biraz daha ilerisi var ismini unuttum orada da hippi'ler takılıyor. Orasıda iyidir ama Kelebekler vadisinde çadır kurmanız daha eğlenceli olacaktır. Bunun dışında Ölüdeniz tarafında kalmak isterseniz yukarıda bahsettiğim Billy's Beach yoluna giderken özel olarak yapılmış çadır kurma yeri var ama orası biraz berbat, karavan filan da park ediyor doğa ile iç içe değilsiniz sadece eften püften ölüdeniz'e yakın olmak için oraya kuruyorlar çadırlarını. -
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
quote:
Orijinalden alıntı: Meduzz
beyler merhaba 2-3 güne kadar arkadaşla çadırı alıp gideceğiz 3-4 gün konaklamayı düşünüyoruz. Bildiğiniz çadır mekanları var mı? Ne tarafı önerirsiniz? Teşekkürler.
Tabii ki de Kelebekler vadisi. Biraz daha ilerisi var ismini unuttum orada da hippi'ler takılıyor. Orasıda iyidir ama Kelebekler vadisinde çadır kurmanız daha eğlenceli olacaktır. Bunun dışında Ölüdeniz tarafında kalmak isterseniz yukarıda bahsettiğim Billy's Beach yoluna giderken özel olarak yapılmış çadır kurma yeri var ama orası biraz berbat, karavan filan da park ediyor doğa ile iç içe değilsiniz sadece eften püften ölüdeniz'e yakın olmak için oraya kuruyorlar çadırlarını.
teşekkür ederim bilgiler için kelebekler vadisini araştıracağım daha önce de duymuştum. Eğer gidersek hippilerin olduğu tarafa da akabiliriz bunu öğrendiğim iyi oldu.
-
fiyat olarak pahalı deniyor fethiye için uygun fiyata kalınabilecek pansiyon nereler vardır acaba? -
Ölüdeniz o kadar pahalı değil pazarlıkla çok iyi fiyatlara kalacak yer bulmak mümkün ,ben yeni geldim aparta Ovacıkta günlük 80 tl verdim 4 kişi,yanımızdaki otellerin önünde yarım pansiyon 45tl diye tabelalar vardı kişi başı bu arada Ovacık Ölüdenize 3 km biz yiyeceğimizi kendimiz karşıladık tanşaş,bim,carrefur ,migros ve buranın azda diye büyük marketleri ayağımızın dibindeydi -
Çalış tarafına da bakabilirsin..ölüdenizin ters istikameti merkeze göre.. apartlar çoktur.. -
Ölüdeniz'in olduğu kısımlar şu an neredeyse full pansiyon olarak bulabilirmisiniz bilmiyorum ama çok güzel ölüdenizden biraz uzakta ufak çaplı yerler var oraları öneririm. Hem Ölüdeniz'e gitmek isterseniz minibüs'e biner gidersiniz
Dediğim yer Ovacık tarafları. Buralar konaklamak için çok iyi yerler hem minibüs'e para vermek istemezseniz otostop bile çekebilirsiniz ben hep otostop ile git gel yapıyordum.
Parası olan ise gene Ovacık kısmında orman ile iç içe Ocak Köy'ü öneririm. Hatta isterseniz referanslı şekilde görüştürebilirim "arkadaşlarım gelecek yardımcı olun" gibisinden. Ben her sene kız arkadaşımla Ocak Köy'de konakladım hem kendine ait evin hem rahat rahat takılabileceğin ortam oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X