Şimdi Ara

Ferrari'nin Uzun Yol Yapabilen Modelleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari ile uzun yol yapıp arabayı eskitmeye gerek yok. Örneğin bir ff i alıcaksın , istinye ortaköy ağır ağır piyasa yapacaksın denize karşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Ferrari ile uzun yol yapıp arabayı eskitmeye gerek yok. Örneğin bir ff i alıcaksın , istinye ortaköy ağır ağır piyasa yapacaksın denize karşı.

Elin oğlu o arabayla Fransa'dan yola çıkıp İsviçre Alplerine tırmanıyor. Bir de utanmadan orada kayak yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Ferrari ile uzun yol yapıp arabayı eskitmeye gerek yok. Örneğin bir ff i alıcaksın , istinye ortaköy ağır ağır piyasa yapacaksın denize karşı.

Elin oğlu o arabayla Fransa'dan yola çıkıp İsviçre Alplerine tırmanıyor. Bir de utanmadan orada kayak yapıyor

Ülkeden ülkeyi gecmeyi bırak , bizim ülke de sehirden sehire gitmek cok kalın gelir

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dan İzmir'e gelmiş bir F12 görmüştüm geçen sonbaharda.

Türkiye'dekiler de istese uzun yol yapıyorlar. Ayrıca Çeşme otobanında rastgeldiğim yeni-eski Ferrari'nin sayısını hatırlamıyorum. Aklıma gelenlerden futbolcu Alpay'ın 355 Berlinetta'sı ve Murat Özgörkey'in (sonradan kaza yaptığı) 550 Maranello'su var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shintai kullanıcısına yanıt
    Ben lisedeyken İzmir Mavişehir'de eski EGS'nin arka otoparkında bi tane kırmızı F355 vardı. Sene 2005-2006 olması lazım. İki sene boyunca kımıldamadı araba.

O geldi aklıma :)
    Anılarımı depreştirdiniz hocam.

Yine aklıma gelmişken anlatayım. Geçen sene yılbaşında bir 458 Italia vardı, Çiğli-Mavişehir-Ulukent civarında sürekli dolanıp dururdu. Hatta plakası 35KB0458 idi. Kendi kendime "yazık güzelim araca" der dururdum. Arkadaş bildiğin tur atıyordu o çevrede 2-3 saatliğine,sonra gidiyordu evine herhalde.

Buna da şahit oldum,normal gelmeye başladı sanki. Sonra galiba arkadaş aracı sattı 4-5 ay kullandıktan sonra. Daha da görmedim.

• shintai kullanıcısına yanıt
    Ulukent'te Çiğli'de ne işi varmış deli mi ne Geçen geldiğimde normal arabayla bile stres oldum ben, öyle ilginç bir trafiği var. Yolları da bir acayip, ortaya devasa bir göbek yapıp göbeğe giren yolu tek şerit bırakmışlar.

Ferrari değil de Mavişehir içerisinde genelde Mustang, Corvette, Camaro, Explorer gibi araçlar görüyordum ben. Genel bir Amerikan düşkünlüğü hakim o taraflara sanırım.
  • arabanın arkasına seyyar benzinlik takılırsa gayet uzun yol yapabilirler
    Söylemeyi unuttum, bir ara Egekent'teki devlet hastanesinden dönüşte belediye otobüsü beklerken, bu arkadaş geçti önümden. Şaşırıp kalmıştım.

Evet, Mavişehir taraflarında Mustang-Camaro-Corvette bol görüyordum ama artık sahipleri (herhalde) aile sahibi olunca o araçları da satmak zorunda kaldılar sanırım. Şimdilerde tek tük Camaro görüyorum. BMW ve Mercedeslerin haddi hesabı yok,tahmin edeceğiniz üzere.

• adamlar televizyon programlarında süper spor araçlarla ülke turluyorlar biz uzun yol yapmasından bahsediyoruz, dip gaz gitmez benzinsiz bırakılmazsa hepsi uzun yol gider, bu arabalar pistte 2 tur atılsın diye yapılmadı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Ferrari FF iç mekanı; arka koltukların diz mesafesine dikkat. Bu araç yarış odaklı mı sizce :)

Ferrari'nin Uzun Yol Yapabilen Modelleri

Bu araba resimlerde ufak tefek HB bir arac gibi duruyor ama uzunluğu A6 Avant (station wagon) ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOSTEDTR -- 10 Ağustos 2014; 23:46:23 >

• Nasıl uzun yol yapılır ki??

20 litre tüketim
  • Yazın sınır kapısına ferrariyle gelen bi emmi vardı bayağı yol yapmış olsa gerek
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    italyan standartlarında denenmiş modeller bunlar
    italyada son hızda 185620km denenmiş bizdeki ne ki
  • quote:

adamlar offroad yapıyor

http://www.youtube.com/watch?v=Z-4v4I7Gzk0

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Nasıl uzun yol yapılır ki??

20 litre tüketim

yok be tomas onlar şehir efsanesi...basmazsan sakin kullanırsan yakmaz o kadar..

samimi bir abimizin 6,2 v8 corvette'ini kullandım.. 100-120km hızlarda 10lt diyordu yol bilgisayarı..
    şehir içi sakin kullanımda 16-17lt..
    basmaya başlarsan 30lt görmek çok kolay

• Hayırdır. Ferrari ile memlekete mi gideceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

20 litre tüketim

yok be tomas onlar şehir efsanesi...basmazsan sakin kullanırsan yakmaz o kadar..

samimi bir abimizin 6,2 v8 corvette'ini kullandım.. 100-120km hızlarda 10lt diyordu yol bilgisayarı..

Temiz bi Corvette bakalım o zaman hoca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

20 litre tüketim

Temiz bi Corvette bakalım o zaman hoca

Aslında bekar olsam düşünmüyorum değilim. C5 lerin vergisi de 1500tl düşmüş zaten

• Bu araçların periyodik KM bakımlarına bakınca Business Uçak Tarifesi daha mantıklı gelir her halde.
    Mesele araçla yapılıp yapılamayacağı değil, bu kadar yüksek devir çeviren makinanın uzun süreli çalışmalara ne kadar dayanabileceği,
    sadece motor değil frenleri de ısınmaması için seramik bir uzun yolda bir fren takımı değiştirebilir sahibi.
    Bunlar öngörüldüğünde uzun yol yapılmayacağını herkes düşünür sanırım.

Bunlar yılda en fazla 3-5 yapılabilen piyasa arabası.
    Bu kadar parası olan bi adam uzun yol istiyoda alır bir S500L yada Mercedes R al sana uzun yol.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.