Şimdi Ara

Ferrari, 6.3 milyon TL’lik modeli için Türkiye’den iki alıcı seçti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canvarol

Biri Mehmet Rüştü Başarandır herhalde digerinde Intercity'nin sahibidir onunda 2 tane Ferrarisi var diye biliyorum.:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Acun ve Ali Ağaoğlu'dur

İkiside aracın değerini bilecek kişiler değil ve kesinlikle bu ikisi seçilmez.

Hakedip haketmemesi onemli degil.aradiklari kriterler ali agaoglu icin tamamen uyuyor.

Ha dedigin gercekten dogru.gercekten haketmiyor.ama gel gelelim olay baska

Yapmayın allah aşkına Mehmet Rüştü Başaran vardı fxx sahibi o dururken Ağaoğlu kimhttp://forum.donanimhaber.com/m_26382699/tm.htm

Ya lutfen yazilanlari iyi okuyun.ben kesin agaoglu alacak mi dedim ? Adamlarin aradiklari kriterlere agaoglu uyuyor ben ondan bahsettim.secimi yapacak olanlar onlar.kime gider kime gitmez beni baglamiyor.

Kusura bakmayın siz haklısınızdır. Benim bildiğim sadece california'sı var. 'Kurallarsa çok katı. Alıcının sadece yüklü miktarda serveti olması yetmiyor. Garajında 3 ya da 5 tane Ferrari bulunan sadık müşteri olması' ben bu cümleden çıkaramadım demekki yanlış okumuşum iyi günler.

• Merak ettim Türkiye'de Ferrari Enzo sahibi olan var mı?

Davetlilerden birisi belli zaten. Ferrari koleksiyonu yapıp da FXX gibi bir makineyi bile alıp getirten bir adam bu modeli kaçırmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik156

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Elmasda olduğu gibi böyle ultra pahalı arçlarda devlet vergi oranlarını düşürmeli.

Biz 1.2 golfü alamayacak durumdayız lüks oldu vergisinden ancak onlara düşsün yani en temel ihtiyaç sonuçta. Geçen tata diyordunuz konuştuğunuz lafa bak. Verecekse onlar versin vergiyi amaç nedir

mesajda ironi tespit edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Acun ve Ali Ağaoğlu'dur

İkiside aracın değerini bilecek kişiler değil ve kesinlikle bu ikisi seçilmez.

Hakedip haketmemesi onemli degil.aradiklari kriterler ali agaoglu icin tamamen uyuyor.

Ha dedigin gercekten dogru.gercekten haketmiyor.ama gel gelelim olay baska

Yapmayın allah aşkına Mehmet Rüştü Başaran vardı fxx sahibi o dururken Ağaoğlu kimhttp://forum.donanimhaber.com/m_26382699/tm.htm

Ya lutfen yazilanlari iyi okuyun.ben kesin agaoglu alacak mi dedim ? Adamlarin aradiklari kriterlere agaoglu uyuyor ben ondan bahsettim.secimi yapacak olanlar onlar.kime gider kime gitmez beni baglamiyor.

Kusura bakmayın siz haklısınızdır. Benim bildiğim sadece california'sı var. 'Kurallarsa çok katı. Alıcının sadece yüklü miktarda serveti olması yetmiyor. Garajında 3 ya da 5 tane Ferrari bulunan sadık müşteri olması' ben bu cümleden çıkaramadım demekki yanlış okumuşum iyi günler.

Imali imali laf sokmalara gerek yok.burada adam akilli birsey de konusamacakmiyiz ? X kadar ferrarisi olmasi gerekiyor yazisi gozumden kacmis

Neyse uzatmaya gerek yok.sizede iyi gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

Luca di Montezemolo beni aradı,gönderiyorum dedi bitane tamam dedim gönder,diğer kişiyi bilmiyorum ama

E bana da dedi aynı şeyi. Demek ki diğer talihli sensin. Kırmızı olan benim ha! :

kandırmayın insanları ben ikinizi de aramadım

• Bunu alacak her kimse, bir arabanın son sahibi olanlar klubüne üye olacaktır/üyedir. Çok saçma. İkinci eli yok, bu arabayı alıp, ömür boyu mahkum olacaksın. Akıl karı değil valla.

Buna verilecek paraya 2 fabrika kurulur. Ne biçim para savuruyoruz ya.... Yazık, yazık, alacak acamların gözümde pul kadar değeri yok.
  • ismine "özel seri" de, sonuna bir numara ekle birkaç milyon euro fiyat çek al sana elitlerin eliti araba
    millet hayatın zorluklarıyla maddi imkansızlıklarla kafayı yeme aşamasına gelsin, bazı kolay para kazanan garajında duran milyonluk arabalarına ilaveten 6 milyonluk bir araba derdinde olsun, ne güzel memleket alkışşşş
  • biri habaş'ın sahibi Murat Başaran'dır kesin.

Diğeri ise Koç grubu olabilir.

Daha öncesinde de TR de sadece Vehbi Koç'a teklif edilmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

Luca di Montezemolo beni aradı,gönderiyorum dedi bitane tamam dedim gönder,diğer kişiyi bilmiyorum ama

E bana da dedi aynı şeyi. Demek ki diğer talihli sensin. Kırmızı olan benim ha! :

Beni aradığında tam iki saat yalvardı sana verelim diye, senin o pis arabanı almam dedim, yüzüne kapattım. Sonra bir daha aradı ve başkasına verebilir miyim diye izin istedi. Demek benden sonra sizi aramış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 28 Ocak 2013; 14:49:04 >

• Ya pis değil araba içinde küfür bile edilmediğini söyledi bi de yeni yıkatmış.
    Hem de boya falan da yok. Tramer de temiz.

Daha ne istiyorsunuz?

•  Ferrari, 6.3 milyon TL’lik modeli için Türkiye’den iki alıcı seçti!

• Adamlara bak bide alıcı seçiyolar koy açık artırmaya en çok veren alsın
  • Hatırlıyorum da...F50 üretildiği zaman, ülkemize bir kota verilmişti. Cavit ÇAĞLAR'ın oğlu ile Raif DİNÇKÖK'ün adı geçiyordu. Dinçkök çağrılmıştı ve almıştı...
    Bu tarz araçlar için Ferrari davetiye ile tanıtım yapıyor. Para yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 28 Ocak 2013; 15:32:58 >
  • Abi bu adamlar,Stant larına bile bakacak kişiyi seçiyorlardı,Autoshowlar da
    Müşteriyi seçmeleri bana çok normal geldi..
  • biri ağaoğlu, diğeri de cem yılmazdır..
  • Ali Ağaoğlu
    Acun Ilıcalı
    Koç Grubu
    İntercity
    Başaranlar Bunlardan biri alıcak bence Ama zaman göstericek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ali Ağaoğlu
    Acun Ilıcalı
    Koç Grubu
    İntercity

ali ağaoğlu ve acun ılıcalı'da 3-5 arası ferrari yok diye biliyorum

olmasının dışında arabaları elinde tutan kişileri seçiyorlar ki acun sürekli alıp satıyor.
  • babama telefon geldi 3 tane aldı . saol kardeş haber için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ali Ağaoğlu
    Acun Ilıcalı
    Koç Grubu
    İntercity

ali ağaoğlu ve acun ılıcalı'da 3-5 arası ferrari yok diye biliyorum

olmasının dışında arabaları elinde tutan kişileri seçiyorlar ki acun sürekli alıp satıyor.

O zaman geriye İntercity , Başaranlardan biri , Koç kalıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.