Şimdi Ara

Fernbus Simulator (2016) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
18
Favori
29.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İkarus06

    66 lirayı hakettiğini düşünmüyorum.Sonuçta öyle çok geniş bir haritası yok sadece almanya var.Otobüs olarak ise sadece man lions coach bulunuyor.Türkçe dil gelip gelmeyeceğini de tam çözemedim zaten
    Modlama desteğide yok eeee ne var bu oyunda ben anlamadım.Kimse kusura bakmasın 66 tl bu haliyle çok pahalı.

    İlle de otobüs sürcem diyorsanız ets 2 mapa eaa bus modunu indirin o çok daha güzel bundan

    o bus modunda otogar, yolcu modu var mı yoksa dorse alır gibi mi alıyoruz yine?
  • Şu anda berbat durumda oyun. Satın aldım ve direkt iade ettim. Grafik ayarlarını falan yaptım, oyuna girdim, 320x240 çözünürlükten hallice bir şeyler çıktı karşıma, düzeltemedim de bir türlü. Oyunun oynanışını deneyemedim bile.

    Olmamış diyor, olmayan oyunu niye çıkarırsınız diyerek kendilerini yerlerine uğurluyoruz. Beta bile değil bu oyun, çok net söylüyorum. Erken erişim denebilir, bir ihtimal. Düşük ihtimal.
  • yolcu alıyorsun, dinlenme tesisleri otobüsler için peronlu vs.

    anamenüye müzik eklemeye güncellenecek özellik diye yazmışlar.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    kardeş oyuna giremiyorum. microsoft visual c++ 2015 runtime required yazıyor.Bu programı indirdim yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor ne yapabilirim?
  • O kadar insana beta test yaptırdılar bir Allahın kulu da çıkıp abi bu olmamış dememiş mi ? Yorumlara bakarsak Pre Alpha'dan hallice oyun.
  • Oynamak istediğim bir oyundu, otobüs, kamyon simulasyonlarını severim ancak yorumlara bakılırsa olmamış. Şaşırmadım da. Oyunun eksik olduğu her halinden belliydi. Bu yorumlar sürdüğü sürece almam.

    Fiyata da bakılırsa ya Denuvo'ya ya da kendilerine fazla güvenmişler. Umarım ders alırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 25 Ağustos 2016; 21:57:19 >
  • Scs eninde sonunda çıkarır elinde viva la france var , ats ölçekleme ve yeni eyaletler var nedense bunlara öncelik veriliyor bunun dışında en son 5 ay önce haberi vardı üzerinde çalışılıyor ancak hala lisanslar kovalanıyor deniliyordu. Biraz da çekimserler galiba Türk'ler hariç otobüsleri bu kadar seven bir Brezilyalılar var sanırım onun dışında pek bu sektörü oyun olarak görmek isteyen olmadığı icin ağırdan alıyorlar diye düşünüyorum ama er ya da geç scs Euro coach adında bi dlc çıkartır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkarus06 İ kullanıcısına yanıt
    Bir fikrim yok açıkçası. İlgili uygulamanın neden kurulamadığına dair hata neyse o şekilde aramayı deneyebilirsin Google'dan.
  • American truck faciasından sonra söz verdiğim gibi önce torrent sonrası göreceli olarak satın almak. çelişkide kalmıyorum bu sefer. oyunun genel anlamda vasat olduğu gözlemleniyor boşa beklenmiş biz zaman oldu
  • Güncelleme gelsin alırız ama bizim ets2 de oynadığımız rahatlık yok gibi.
  • T.Blackeye. kullanıcısına yanıt
    Bazilari laf altindan gizlice giydirdi,hemde baya giydirdi Ama oyun verilirken kotu yorum yapmayin,eksikliklerden fazla bahsetmeyin,hatalari gormezden gelin denilmis.
  • Bu Oyun Denuvolu Olsun Farketmez Gta V nin Denuvosunu Rahatlıkla Kırdılarsa Bu Oyununkinide Rahatça kırarlar.Oyun Harbidende Optimizasyon Konusunda Baya Eleştiri Almış Fakat Oyun Güncellenirse Hatalar Giderilir ETS 2 de Direk Çok İyi Olarak Çıkmadı Ama Adamlar Oyunu 2 Ayda Güncelleme İle Düzelttiler.Daha Uğraşırlar Gibi Geliyor Bana.Bekleyelim Biraz Ben Şahsen Bu Oyunun Hataları Düzelmez Fiyatı Düşmez ise Para Vermem Crack'i İle Oynarım.
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    SCS Çıkartsaydı Şimdiye Çıkartırdı.ETS 2 ye Bu kadar Beklenmedi.4 Kişilik Grupla Çalışıyorlardı Lisans Bekliyorlarmış O Lisansta Böyle Gidişle Gelmicek Çünkü Üzerinde Uğraşmıyorlar.3 Otobüs Bitmiş Gar Daha Yapılmamış Çıksa Bile En Erken Mayıs.
  • Şaşırtıcı bir biçimde. Steamde oyun çok satanlar listesinde 2. sırada.
  • SCS firması illaki takip ediyordur bunu ve kesinlikle bıyık altı gülümsemişlerdir. SCS'nin ekmeğine resmen yağ sürdü fernbus.

    Ayrıca bu adamlar eleştirileri kaale alırsa çok hızlı bir sürede güncellemeler sunar.ama ne olur bilemeyiz.
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Kaale Alırlar Bırakmazlar Gibi Geliyor İşin Ucunu... Bir Güncelleme Geliyormuş Zaten Onun Üstüne Böyle Gelirse 2 Ay Sonra Sorunların %80'i Çözülür
  • çözülürse onlarda bizde kazanırız otobüs olarak tekele giriyorlar dünya genelinde iyi değerlendirmeli ben olsam yatak döşek ofise taşırım işin sonunda iyi gelir elde edecekler.

    İlk alacaklardan biride bendim olumsuz yorumları görünce geri adım attım hala içimde fırtınalar kopuyor ama
  • Modlar yayınlanmaya başladıkça daha da güzel olur. Travegoları 403leri bol bol kullanırız artık. Scs nin bombayı patlatma zamanı geldi artık.
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Ahah Çok Güldüm Ya Bencede Yatağı Ofise Taşımaları Lazım Bu Oyuna Mod'da Gelir Neoplan Travego Temsa Çok İyi Olur.Daha İşleri Var Ben Crack Çıksada Oynasam Bir Diyorum Otobüslere Merakım Var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CFD9C01B0 -- 26 Ağustos 2016; 12:14:49 >
  • gtada denuvo yok rise of tomb raider olmasın o
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.