Şimdi Ara

Fernando Fenerbahçe'de! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu transfere çapsız demeyin ya biz bilal diye bi herifi almışız 31 yaşında adam...

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Şampiyonlar ligi hakemleri ve kalecileri, bizim lige benzemez. Orada, Muslera' da kurtaramaz.ferhad da bulunamaz Her maç, dört yer gelirsiniz. Ligi, sıfır kırmızı kartla tamamladı. Besiktas ise 10 kırmızı kartla tamamladı. Fenerbahçe' ye ise son darbe, bir maçta 4 kırmızı kartla vuruldu.

Sakin ol koc elindeki silahi yavaşca yere birak...ve şampiyonlugumuzu sindirmeye bak

senin gibilerini internetten bir ömür uzak tutacaksin
  • Aslında tam bize lazım. Fenerde webo var neyinize yetmiyor aynı tip işte. Bırakın biz alalım. Buraktan iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Aslında tam bize lazım. Fenerde webo var neyinize yetmiyor aynı tip işte. Bırakın biz alalım. Buraktan iyidir

Webo varda gelmiş 46 yaşına hocam
    http://l1310.hizliresim.com/1g/5/t95wf.png

Grand Theft Auto V
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bakma sen bu millete illa büyük yıldız olcak 30 yasında olcak bizim taraftara gayet yararlı olur bak gör . adamı geçen seneeden ber itaki pediyorum gayet iyi bir forvet forvetin hakkını veriyor bizim sow dan falan iyidir toplara agresif müdale ediyor sert oynuor rakibi çok yıpratıyor hava hakimiyeti çok iyi türkiye ligi için çok iyi bir oyuncu ayrıca hırslı öle bizim forvetlre gibi değil çok çabalıyor , sert şutları var uzaktan falan valla güzel oyuncu hayırlı olsun 4 milyon doalr çok para degil emenike 13 sow a 10 verdigimiz düşünüldügünde şu sow da hiç bişey yok bagırıyorlar sürekli musa musa diye ama ben beğenmiyorum acıckası
  • bence fenerbahçe için çok iyi transfer. klasik anadolu golcüsü yorumuna katılmıyorum. bursaspor kontra atak futbolu oynamıyor. mesela emenike karabük'teyken hep açık oynayan rakiplere karşı iş yapardı. fernandao ise fenerbahçe'nin oyun sistemine bu açıdan iyi uyum sağlar.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.