nocead bna lazm kardş! nelr lazm ne yazym solermsn burda ona gore atym!!
kullanici adi sifre email vs.
ferentus u pc den silmemis olan war mu ben silmistim hemde setup ile birlikte simdi ferentus dan dil dosyalarina ihtuyacim war xiones ferentus v3 ama korece oynalyamiyorum questlri yapabilmek icin dil dosyasi gerekiyor birisi upload yapabilir mi ??
su anda oyunu ingilizce oynuyorum ama palmasdan sonrqa oyun hata veriyor diye duydum yeni npc ler yuzunden orada hangi dosyalari degistirmem gerekiyor en azindan quesler okunabiliyormu ??
kardeş xiones en ya ferentus un japon u mu üyelik alırım diyosunda bi sitesini ver bi şey yap download link ini ver bi açıkla
Xiones ferentusun bir üst modeli yani versionu olan Korece versiyonu Yabancı sayılmaz ferentusa kardeş diyebilirsin
işte al sana xiones üye olabilecgin siteler
1http://xiones.ontang.com/
2.www.ontang.com
3.www.xiones.com
İndirme sitesi isehttp://xiones.ontang.com/ sitesine girdiğinde ingilizcen varsa eğer Game Download Yaziyordun Kolay gelsin Cabuk indir de Bize yetişesun
beni tanırmısın bilmem ama ben eski ferentustan türktr mutlaka görmüşsündür
Artik cekiniyorum yaw orada başlasak 1 ay sonra kapatirlar yine belki ferentus tekrar acilir umarim
Arkadaslar gecici bir uyelik kabul edilmiyor kusura bakmayin Bizden kaynaklanana bir kusur deeel ;)] site hata verioooo
quote:
Orjinalden alıntı: SkyTURK1453
Arkadaslar gecici bir uyelik kabul edilmiyor kusura bakmayin Bizden kaynaklanana bir kusur deeel ;)] site hata verioooo
yok abi harbi diyorum oyunun gelecegini mahfettiler cogu oyundan üstün ve sürükleyici bi havasi vardi. Bunun sorumlulari insallah belasini bulur
Yaa bende Çook Özlüyorum yaa ferentusu. Ne günlerdi off of
BEn en eskilerden dim!! cok manyak bi ortam wrdi 45 yapmstm wizrdtı super di ama kapndı bn hala acılcağı gunu bekliyorum!!!
Ben ÖzgürPrinsMiro taniyanlar tanir of nasil kasardim golemelerde
quote:
Orjinalden alıntı: Internal Bleeding
hehe wizard diyorum ben ama paladinde oldukca iyi hele büyüyle havadan cekic indirişi war yaratigin kafayi yariyor 9 saniye hareket edemiyor yaratik dezavantaji bazen iskaliyor vurus gücü öyle şaşali degil ama defansi saglam bazi skilleride defans kazandiriyor zaten hem wizard daki gibi vurursa ölürüm korkusuda yok direk girisiyorsun ama wizardin awantaji ise kendisinden 5 kat mislisini dondurup kesebilio tabi herzaman degil bazen donmuyor ozaman tabanlari yagliyorsun ataklari saglam mesela paladin 1 taneyle ugrasirken sen 5inci yaratiga gecebilirsin ayrica daha basit gibi geldi kasmasi.
hahahaaaa msja cok guldum ha özllikle wizard a bayıldım oyuna girersem wizard olurum ozellikleri hoşuma gitti eğer bi yerden sora char oldu yerde duruyorsa kesin bayılmış olurum msn denn fln kıpraşım atın
quote:
Orjinalden alıntı: POLEMARCH
bence çok abartıyorsun oyun iddayı bırakın güzel bile deil silkroadın aynısı ve daha yapım aşamasında yorum yapamassınız ama oyun olarak silkroadın aynısı yani efectler arayüz bakımından şimdi biri çıkıp silk roadda trade yapıyoz bunla ne alakası var demesin lütfen
yoo silk roadda hunterlik ve thieflik yapıyoz nalagasıwar sro ile
kaç ay geçti üstünden acaba bidaha açılmicak mi
Arkadaslar ben şu Xiones i oynuyorum 3 5 tane acc ım var lvl ler :45,37,45,37 Bende fazla acc var 37 sumon kendim kastım wings fln war questler aynı. size msn adresimi wercem eğer oynamak isteyen varsana ona ac veririm XioNeS™ Cllas=Cleric lvl=45 nick=Djpoet bu arada sölim oyunda çok nick alıp veriyolar