Cok guzel bir oyun bence, kotu diyen arkadaslari 3 5 lvl yapip birakiyordur baslarda banada oyle gelmisti cunku ama ilerki levellerde yeni skiller, combolar acilinca oyunun tadini aliosunuz.east server'inda yardima ihtiyaci olanlar nick'ini yazsin buraya, ben bulur yardimci olurum.
beyler PvP sadece czde mi bide pk sistemi hakkında bilgi(heryere yazıyorum bu ultima benim oyunzevkimi değiştirmiş hep onunla kıyaslıyorum ama bu oyun hoşuma gitti ama PvP belirli yerlerin dışında heryerde yapılıyorsa çok iyi olur ben zaten bu cz olayına bir anlam veremiyorum KOdaki sen town dışındaysan ben seni keserim kardeşim kesebilyorsam sorda PK olurum puanlama ona göre olur falan filan değilmi?)
Arkadaslar yeni topic açmamak için buraya yazıyorum. Yeni olduğum için bilmiyorum, eğer rutin bir işlem sonucu kapalıysa o yüzden kusuruma bakmayın ama bu oyunun bu saatte kapalı olması normal mi? Yoksa bir ben mi giremiyorum?
Cevap verenler şimdiden saolsun...
bende giremiyorum heralde bakımda
Hero Online'ı indiriyordujm,bu topici yeni gördüm :) Bilsem buna başlardım direk,Neyse Hero Deneyelim biraz Sarmazsa Ferentusa gelirim3-4 saglam adamla..
Kolay gL
walla arkadasda giremiyorum dedi ben oyundaydim ciktim tekrar denedim giremedim tamde lvl 5lik parti bulmusdum düzeliyor cogu zaman yarım saat 1 saatde.
bırakın ya ben ındırdım oynadım oynanıslıgı yok sakın ındırmeyın kotanıza yazık
Sayfa görüntülenemiyor Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.
Suan maddi durumlari yüzünden kapalı. ßeta oldugu icin p2p'ye gecemiyorlar böylece gelirleri olmuyor yakında açılacakmış öyle duydum
Ewt beyler Ferentus harika bi oyundu we kapndı bn 2 yılımı wermştm!! inş acılr !! bunu ümit ediyorum!!
Ya off serverlara noldu...Birisi herrcot icin kssn kodu alabilirmi ? yardım lutfen
wala bnde acc alamyom ordn herrcot ta aynısı zate! ferntusn ama çince! yapn wrsa solesn!
Pff tamda yeniden indirmeye karar vermiştim.. İlk Türk oynayanlardandım desem yalan olmaz kimse bilmiyorken oynardım.. Güzel oyundu herşeye rağmen
quote:
Orjinalden alıntı: radyasyo_N
Pff tamda yeniden indirmeye karar vermiştim.. İlk Türk oynayanlardandım desem yalan olmaz kimse bilmiyorken oynardım.. Güzel oyundu herşeye rağmen
Hala kimse bilmiyor sayilir kardes
bildigim kadarıyla ferentus kapalı ama herrcot herrcota uye olmak istiyorsanız pm atın
nocaed supersin cok saol ya... Valla ne kadar sevindirdin beni
Onemli degil ^^
Deepface kardş bna lazım acc yaw!! bi PM at ta alıym acc wer yani bn alamıyom!!
quote:
Orjinalden alıntı: shaman1
benim adamin serveri kapandi ipnelik yaptilar 72 lvl lik wizard 52 lvl lik necr gitti ama sen bana msn ni e posta yoluyla gönderirsen ben ilerde bu oyunu oynarsam sana sölerim ayrıca e posta adresim uralsaluk@hotmail.com
72 lvl olunca seni GM yapıyorlar.GM skilin acılıyor Ayrıca ferentusu yenilerken GM'e adını soylicektin.Adamın gitmezdi. Bu arada server kapalı galiba betadan kurtulacaklar yada oyun kapatıldı.
way be!! 72 lvl olmak okadr kolay deil yıllarını wericn ama!