Şimdi Ara

FERENTUS ÇOK İDDİALI Bİ OYUN DEDİLER BENDE İNDİRİYOM :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
14.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gzl sayılr ama karaktrlern haretleri çok yapmacık baston yutmuş gibiler lvl e göre skiller açılıo aynı L2 gibi eger zmn ayırcak warsa ilerde zevkine warablr alştıkca ilk izlem kötydü bnce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

Pardon arkadaslar madem ferentusdan birsey anlamadiniz neden knight diyorsunuz kaldiki knight'in bir kac ss'ini gördüm spawn'in yüzü birbirine girmis grafik 0'in altinda -100000000 iken o sekilde bir karsilastirma yapiyorsunuz anlamiyorum kesinlikle tafsiye ediyorum her acidan güzel ve zevkli bir oyun sadece lvl atladikca biraz zorlasan bir oyun bir dezavantajida oyun icersinde cogu zaman basarili olamiyorsunuz gercekten bu oyunu ancak bu tarz oyunlara ilgisi yüksek kisiler altini ciziyorum bu kötü bisi anlamadim begenmedim diyenler degil bu tarz oyunlarda meraki ve ilgisi üst düzeyde oyuncular yüksek yerlere variyor ve tadini aliyor bana göre hos bir oyun

arkadas böle bi acıklama yazmıs buna cewap yamak geldi içimden :D
    nedeni ise KO berbat bi oyun.ben bu oyunu oynucama KO yu oynarım daha ii demek istiyo herlde arakdaslar ben öle anladım sahsende öle düsünüyom bencede sıkıcı.

• ark ya oyunda skillerde değişik bir şey var herhalde kendin silah yapman için bi skill acaba kendime silah nasil yaparim elfimde?
  • ewt arkadşlar cwp bkliorz bu oyun hakknda bilgili olanlar bişiler yazabilirler bu arada gzl bi oyun keşfettim ilgilenenler baksn http://www.martialheroes.com
  • yorumlarınızı okudum aranızda kötü dien war iyi dien war ağırlık sıkıldım herşey aynı diende o yüzden tenezzül etmiorum bende şu anda gate to Heavens'ı indiriorum grafikleri hoşuma gitmişti bakalım umarım güzel çıkar Ran online indircek olan arkadaşlara sesleniorum oyun gayet karışık pek tavise etmiorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutukola

quote:

Pardon arkadaslar madem ferentusdan birsey anlamadiniz neden knight diyorsunuz kaldiki knight'in bir kac ss'ini gördüm spawn'in yüzü birbirine girmis grafik 0'in altinda -100000000 iken o sekilde bir karsilastirma yapiyorsunuz anlamiyorum kesinlikle tafsiye ediyorum her acidan güzel ve zevkli bir oyun sadece lvl atladikca biraz zorlasan bir oyun bir dezavantajida oyun icersinde cogu zaman basarili olamiyorsunuz gercekten bu oyunu ancak bu tarz oyunlara ilgisi yüksek kisiler altini ciziyorum bu kötü bisi anlamadim begenmedim diyenler degil bu tarz oyunlarda meraki ve ilgisi üst düzeyde oyuncular yüksek yerlere variyor ve tadini aliyor bana göre hos bir oyun

arkadas böle bi acıklama yazmıs buna cewap yamak geldi içimden :D
    nedeni ise KO berbat bi oyun.ben bu oyunu oynucama KO yu oynarım daha ii demek istiyo herlde arakdaslar ben öle anladım sahsende öle düsünüyom bencede sıkıcı.

katılıorum KO berbat

• quote:

Orjinalden alıntı: lpdark

Oyun gzl sayılr ama karaktrlern haretleri çok yapmacık baston yutmuş gibiler lvl e göre skiller açılıo aynı L2 gibi eger zmn ayırcak warsa ilerde zevkine warablr alştıkca ilk izlem kötydü bnce

herzaman ilginc ve garip gelmemismidir herhangi bir oyuna yeni baslarken? evet üzerinde hic bir item olmayinca gercekten garip yürüyüsü felan ama dedigin gibi ilerde yani alisinca gayet zevkli geliyor ki benim suan 3 id'im war her class'i gelistirdim denedim hatta ayni karakteri 2inci kez bastan kasdim lag yok can sikan birsey yok oynamana engel bir sorun yok kafan rahat kasiyorsun söylermisiniz bana baska hangi oyunda var bu rahatlik? KO mu dersiniz Hack konusuyor adam gibi oynayani yok tatmin olanlara zaten sasiyorum okadar eziyeti görmezden geliyorlar. Silkroad mi dersiniz cogu zaman giremiyorsunuz lag üst düzeyde. L2 mi dersiniz 2.4 gblik devasa boyutu ile indirmesi tam bir eziyet. WOW zaten ücretli. Diger oyunlarida söylememe gerek yok herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 29 Mayıs 2006; 3:42:09 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lpdark

Oyun gzl sayılr ama karaktrlern haretleri çok yapmacık baston yutmuş gibiler lvl e göre skiller açılıo aynı L2 gibi eger zmn ayırcak warsa ilerde zevkine warablr alştıkca ilk izlem kötydü bnce

herzaman ilginc ve garip gelmemismidir herhangi bir oyuna yeni baslarken? evet üzerinde hic bir item olmayinca gercekten garip yürüyüsü felan ama dedigin gibi ilerde yani alisinca gayet zevkli geliyor ki benim suan 3 id'im war her class'i gelistirdim denedim hatta ayni karakteri 2inci kez bastan kasdim lag yok can sikan birsey yok oynamana engel bir sorun yok kafan rahat kasiyorsun söylermisiniz bana baska hangi oyunda var bu rahatlik? KO mu dersiniz Hack konusuyor adam gibi oynayani yok tatmin olanlara zaten sasiyorum okadar eziyeti görmezden geliyorlar. Silkroad mi dersiniz cogu zaman giremiyorsunuz lag üst düzeyde. L2 mi dersiniz 2.4 gblik devasa boyutu ile indirmesi tam bir eziyet. WOW zaten ücretli. Diger oyunlarida söylememe gerek yok herhalde.

Katılıyorum lvl 20+ Olamadan bence oyun hakkında yorum yapmayın.. KO da nasıl 60+ başlıyorsa oyun burda da 20+ zevk almaya başlıyorsun..

• Arkadaslar ben bu oyunda 42 lvl buff ciyim butun buyu levelleri 50 level yani en iyi seviye manyak bisi bu oyun bide speed bot buldum bi swift atiyolar adam fisek gibi gorunmuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Boombaci

Arkadaslar ben bu oyunda 42 lvl buff ciyim butun buyu levelleri 50 level yani en iyi seviye manyak bisi bu oyun bide speed bot buldum bi swift atiyolar adam fisek gibi gorunmuyo

Ben gördüm ama dedigin gibi cok hizli gidiyor ancak GM'e sikayet giderse veyahut yakalarlarsa o fisek son fisegi oluyor

• oyun guzele benzio bi denicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boombaci

Arkadaslar ben bu oyunda 42 lvl buff ciyim butun buyu levelleri 50 level yani en iyi seviye manyak bisi bu oyun bide speed bot buldum bi swift atiyolar adam fisek gibi gorunmuyo

Bizlede Paylaşırmısın..

• ben başladım eastte lvl 6yım nickim kurdishwarrior buygnde bi 8 yaparım heralde bu arada oyun bi arkadaşın dedigi gibi hala beta gibi mesela dun açtıgımda party yapılamıyodu sonra serverlar biraz gelişmemiş olacakki aniden disconnect falan oluyo bakalım dengeye gelirse guzel bişey bence kinght dan daha hoş onun gibi takoz bi oyun degil hiçdegilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

ya aga lvl 29 oldum sıktı bi amacı yok oyunun habire lvl atla skil aç can sıkıntısı yapıyo

aynen ama bence pek bir iddalı oyun değil
  • banabiri yollasın pls sslerini bu oyunun turf battles dan bıktım e mail : bone_strike@hotmail.com
  • bence çok abartıyorsun oyun iddayı bırakın güzel bile deil silkroadın aynısı ve daha yapım aşamasında yorum yapamassınız ama oyun olarak silkroadın aynısı yani efectler arayüz bakımından şimdi biri çıkıp silk roadda trade yapıyoz bunla ne alakası var demesin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

bence çok abartıyorsun oyun iddayı bırakın güzel bile deil silkroadın aynısı ve daha yapım aşamasında yorum yapamassınız ama oyun olarak silkroadın aynısı yani efectler arayüz bakımından şimdi biri çıkıp silk roadda trade yapıyoz bunla ne alakası var demesin lütfen

Arkadasin görüsüne hasta olmamak elde degil Silkroad esneklik ve grafik olarak ferentusdan kat kat daha gelismis ve görsellik acisindan daha iyi dizayna sahip böyle bir benzetme yapman cok yanlis. Benim demek istedigim ne silkroaddaki lag mevcut yada oyuna girmek icin sira beklemek diye bir olay yok orta düzey eglenceli bir oyun ben bu yüzden bütün oyunlardan üstün tutuyorum yani bi bakima en güzel grafikli oyun oynuyorum 1 saatte giremiyorum ne anladim ben o güzel grafikden meselesi. Beta asamasinda olduguda dogru ama son zamanlar haric 3 aydir oynuyorum kusursuz diyebilirim 3 id'im var ve bircok karakterim zaten 1 senedir beta oldugu biliniyor. Tabiki öncelikle oyunu görmeden önce oynayabilirmiyim oynayamazmiyim diye arastirmali bence herkez. cünkü ben kendimce siniflandiriyorum herkezi ve cogu kiside oynayamiyor yada oyundaki bilgisizligi yada yasinin kücük olmasindan kaynaklanan problemler yüzünden bir anda oyuna düsman kesiliyorki neyse bu beni ilgilendirmez kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 4 Haziran 2006; 18:55:21 >

• arkadaşım çok övdü bu oyunu sınawlarım bitsin ortamlara akacam bende...
  • bende merak ediyorum bu oyunu lütfen ss koyarmısınız
  • hakkatten yaw biraz ss koyun görelim nasıl bir alicengiz oyunuymuş bu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.