Şimdi Ara

Feraligatr vs Swampert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam PC'de takılırken Egemert'le konuştum.Oyundaki nicki The_Barbarian.
    Bana eventi sordu ben katılmadım dedim ama Totodile satın aldım dedim.
    Sonra bana dedi ki: ezik o yaw güçsüz gibisinden şeyler söyledi.(Beni bilirsiniz Totodile en sevdiğim pokemondur.Laf söyletmem)
    Daha sonra Mudkip'i övmeye başladı.
    Bu mini bir yarışma olacaktır.Siz burada oyunuzu ya Feraligatr'a ya da Swampert'e vereceksiniz.
    Not:Amacımız iki pokemonu savaştırmak değil.Özelliklerini tartışıp hangisinin daha iyi olduğuna karar vermek.

Feraligatr vs Swampert
    VS
     Feraligatr vs Swampert

Feraligatr:8

Swampert:4

Feraligatr Diyorum.
    Neden mi?
    İyi bir başlangıç su pokemonudur.Karizmadır,çılgındır.
    Eğer Sp.atk yolunda giderseniz Water Gun'la bayağı kasmanız gerekecek bu zor ama azimli kasarsanız altın anahtara ulaşıp Hydro Pump elde ediceksiniz.Ama ben SP.atk tercih etmiyorum.
    Eğer Atk yolunda giderseniz önerdiğim saldırılar;
    -Crunch
    -Aqua Tail
    -Superpower
    -Ice Fang

Fena bir Atk pokeniz olur.
    Feraligatr Buzdan ve Çimenden x2 hasar alır.
    Bir Çimen pokesiyle karşılaşırsanız kesinlikle Ice Fang kullanın.Bu da Çimen açığını kapatacaktır.
    Elektriklerden de uzak durmak size kalıyor.
    Peki nelere iyi hasar verirsiniz?
    Ateş x2 (Aqua Tail)
    Kaya x2 (Aqua Tail) ve (SuperPower)
    Toprak x2 (Aqua Tail)ve (Ice Fang)
    Normal x2(Superpower)
    Çelik x2(Superpower)
    Buz x2(Superpower)
    Uçanx2 (Ice Fang)
    Ejder x2(Ice Fang)
    Çimen x2 (Ice Fang)
    Hayalet x2(Crunch)
    Psişik x2(Crunch)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 8 Temmuz 2010; 18:25:08 >

• Daha sabah totodile arıyordu.Ne oldu kıskandı senide Mudkip'i mi övmeye başladı ?

Herşeyi sen saymışsın oyum Feraligatr
  • Kesinlikle Feraligatr atk verince süper oluyor !
  • Mudkip'i daha çok seviyorum ama Totodile daha güçlü oluyo gelişince.
  • Swampert

Water + Ground
    Elektrikten 0 yer, bitki pokesinede artık earthquake veya hammer arm, hafif hybrid gidice spatk/atk olaraktan tamamdır... Tabi cyrusda durum nasıl olur bilemem...

Cyrus pek takılmıyorumda, olurda seçme şansım olursa Swampert derdim...
    Feraligatr'da iyidir tabi, ama Swampert'a kanım ısınmıştı r/s/e serisinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

Swampert

Water + Ground
    Elektrikten 0 yer, bitki pokesinede artık earthquake veya hammer arm, hafif hybrid gidice spatk/atk olaraktan tamamdır... Tabi cyrusda durum nasıl olur bilemem...

Cyrus pek takılmıyorumda, olurda seçme şansım olursa Swampert derdim...
    Feraligatr'da iyidir tabi, ama Swampert'a kanım ısınmıştı r/s/e serisinde...

Feligatr diğer bir avantajı ise tek tür yani water olmasına rağmen Psychc,Dark,Fight ve Water saldırıları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 8 Temmuz 2010; 18:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemert35

Swampert Daha İyi Bir Karizmaya Sahiptir.
    İsmindeki Pert Şımarık Demektir
    Full Atk Pokedir
    Dikkat Ederseniz Feraligatr ın Atk ı Swampert e Göre Daha Düşüktür.
    Crashh Feraligatr a Burda SuperPower Eklemiş. SuperPower Kullanıldığı Zaman Atk Ve Defans Düşer Buda Swampert e Avantaj Olarak Gelir
    Sadece Zayıf Noktası Bitki x4 işler Ama Elektrik Pokesine Karşı Avantajlıdır Yani 0 Zarar Görür
    Skiller
    -Earthquake
    -HydroPump
    -Hammer Arm
    -Endeavor (Bu Skill Hp Skill iDir. Bu Skill e Basmayı Bırakıp Başka Skill Kullanırsanız Hpniz Dolar. Mesela Bu Skill i 5 Kere Bastınız sonra Başka Skill Kullandınız Hp Niz Fullenebilir.
    Poison x2 (Earthquake)
    Fire x2 (Earthquake-HydroPump)
    Electric x2 (Earthquake)
    Normal x2 (Hammer Arm)
    Dark x2 (Hammer Arm)
    İce x2 (Hammer Arm)
    Rock x2 (Earthquake-Hammer Arm-HydroPump)
    Ground x2 (HydroPump)
    Steel x2 (Hammer Arm-Earthquake)

Feraligatr vs Swampert

Güldürme beni biz senle ne oynuyoruz?Cyrus değil mi?O zaman sen ne yapmışsın hem ATK hem SPATK vermişsin.Böyle verirsen feraligatr seni timsah çorbası yapar.Bak Fero'nun ATK hali 11türü yener.Sen ikisini de vermişsin 9tür yeniyosun.Endeavor oyunda çalışmıyor.Ultra yemeyi tercih ediyorsanız Swampert seçin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Full Atk Pokedir
    Crashh Feraligatr a Burda SuperPower Eklemiş. SuperPower Kullanıldığı Zaman Atk Ve Defans Düşer Buda Swampert e Avantaj Olarak Gelir
    Sadece Zayıf Noktası Bitki x4 işler Ama Elektrik Pokesine Karşı Avantajlıdır Yani 0 Zarar Görür
    Skiller
    -Earthquake
    -HydroPump
    -Hammer Arm
    -Endeavor (Bu Skill Hp Skill iDir. Bu Skill e Basmayı Bırakıp Başka Skill Kullanırsanız Hpniz Dolar. Mesela Bu Skill i 5 Kere Bastınız sonra Başka Skill Kullandınız Hp Niz Fullenebilir.
    Poison x2 (Earthquake)
    Electric x2 (Earthquake)
    Normal x2 (Hammer Arm)
    Dark x2 (Hammer Arm)
    İce x2 (Hammer Arm)
    Ground x2 (HydroPump)

Feraligatr vs Swampert

Güldürme beni biz senle ne oynuyoruz?Cyrus değil mi?O zaman sen ne yapmışsın hem ATK hem SPATK vermişsin.Böyle verirsen feraligatr seni timsah çorbası yapar.Bak Fero'nun ATK hali 11türü yener.Sen ikisini de vermişsin 9tür yeniyosun.Endeavor oyunda çalışmıyor.Ultra yemeyi tercih ediyorsanız Swampert seçin.

Bi Tek Hydro Sp Gerisi Atk hem HydroPump bir çok Türe Karşı Avantajlı Bu yüzden istersen sp.atk 20 ver ama hydropump 120 atk değerinde bu yüzden rahatlıkla diğer türleri yenersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Full Atk Pokedir
    Skiller
    -Earthquake
    -HydroPump
    -Hammer Arm
    Poison x2 (Earthquake)
    Electric x2 (Earthquake)
    Normal x2 (Hammer Arm)
    Dark x2 (Hammer Arm)
    İce x2 (Hammer Arm)
    Ground x2 (HydroPump)

Feraligatr vs Swampert

Bi Tek Hydro Sp Gerisi Atk hem HydroPump bir çok Türe Karşı Avantajlı Bu yüzden istersen sp.atk 20 ver ama hydropump 120 atk değerinde bu yüzden rahatlıkla diğer türleri yenersin

Maçta 6 pokemon olur Hydro Pumpun 5 PPsi var 1si elektrik 1si çimen desek 2sinede 2 vursa = 1 pp kalır tabi çimen veya elektrik kesmezse o 1 pp ilede geri kalan 4 pokemonlara tek atabilirsin demi ?

Güzel hesaplama

• ama feraligatr da SuperPower Var buda kendi df atk düşürüyo bunu napcaz
  • quote:

ama feraligatr da SuperPower Var buda kendi df atk düşürüyo bunu napcaz

SuperPowerı kullan diyen yok o sadece 2x vurduğu türe kullanırsın 1 kereliğine sonra kullanmazsın
  • tmm işte HydroPump u da sadece fire ground rock türlerine vurcan elektrik ve bitkiye neden vurayım elektrik e zaten Earthquake vururum
  • Bi dur bakıyım sen orda.Hüseyinin Kindra'sının Hydro Pump'unun hiç 120vurduğunu görmedim beni kasarken.58falan vuruyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 8 Temmuz 2010; 5:15:28 >
  • cyrustan bahsetmiyorsanız bencede feraligatr severim onu daha güçlüdür.
  • arkadaşlar hiç tartışmam tbiki de swampert 2 tür pokemonlr her zaman avantajlıdır.

baş. pokemonların hepsini önüme koysalar hangisini seçersin diye piplup ile mudkip arasında kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

cyrustan bahsetmiyorsanız bencede feraligatr severim onu daha güçlüdür.

cyrus muş orda hangisi sence
  • Feraligatr tabi ki.Hatta resmi bile var.

Feraligatr vs Swampert
  • Focus Punch :D
     Feraligatr vs Swampert
  • Crash Benim kingdra hakkında söyledigin sey dogru Full Sp Atack Gittim 42 lwlde 52 lwl Arcanineye 84 wurdu 2x vuruyor bide sen Onla Tek atmayi zor görürsün Bence 5pp cok az Herşeyiyle Feraligarth Daha İyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

arkadaşlar hiç tartışmam tbiki de swampert 2 tür pokemonlar her zaman avantajlıdır.

baş. pokemonların hepsini önüme koysalar hangisini seçersin diye piplup ile mudkip arasında kalırım

Eminmisin?Rhydona bak Ground-Rock :

Water 4x
    Grass 4x
    Ice,Fight ve Ground 2x
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.