Şimdi Ara

Feral dudunun yakarısı :) Armory eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guilden bir arkadaısmla pvp yaptık frost dk ful cata setli bende feral cat 2parca cata gerisi r10 set. hani fena da oynamam diyordum kendimede adam beni mahvetti.arenada 1.500 rating civarina geldk lock arkadasla.Neyse adamla kapişiyoruz stun atıp 5 cp yapip bleed leri bırakıyorum ustune tam dash kacıcam kacılmıo neyse ayı olup regen acip survival acık berserk aciyorum adam 29 k 29k 35k vuruyor o ara stun ı yerse cylone yapiyorum ama bir işe yaramıyor .... frost dk da kesemiosam tam bir noobum dedim arkadasada neyi yanlıs yapiyorum yaw 2vs2 arenada hic sorun olmuyordu şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Mayıs 2012; 0:29:41 >

• Beyler yazın birşeyler okuyup gecmeyin
  • Rhat kesmen lazım aslında dk yi nerf yediler
  • yazın dedim ya artık kimse yazmaz buraya hiç cat oynayan yada gözlemleyen yokmu yav heyben aynen öylede işte sorunda kesemem zaten yaptıklarımda nere yanlıs sasırdım kesemeyince
  • Bende feral im ancak frostlar zorlamiyodu sadece bloodlar zorluyodu o yani hatirladigim uzun suredir oynamiyorum zaten cok sey degismis olabilir. Aslinda bizahmet keseme, zaten 1-2 class haricinde druid yardiriyo ondan bende pek onemsemiyorum arada ölünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum olay kesip kesmemek degil normalde kesiyorum ama nasıl kesemedm ona sastım kaldım. birde druid zor clas öyle yardırmıyor warrior pala dk bunlar geldimi cok zor oluyor almak. rog da ortalama biraz üstündeyse mahvediyor geir kalanlarda cloth giyenler genellikle. shadow pri le pvp yaptınmı . aglatıyorlar valla.. yani plate giyenleri kesmek drud ile kolay degil cunku cp biriktrip normal vuruslarmzda ben 20k vuruosam dk 35k vuruo 3kere arka arkaya ben okadar cıkarma sansım yok bleedleri atıcan kacıcan vs yani oynaması zor onla oranlıtı olarak yardırmasıda dogal. benim sorum kesinlikle birşeyi yanlıs yapiyorum kesememem imkansız frost dk yi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Mayıs 2012; 0:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

dostum olay kesip kesmemek degil normalde kesiyorum ama nasıl kesemedm ona sastım kaldım. birde druid zor clas öyle yardırmıyor warrior pala dk bunlar geldimi cok zor oluyor almak. rog da ortalama biraz üstündeyse mahvediyor geir kalanlarda cloth giyenler genellikle. shadow pri le pvp yaptınmı . aglatıyorlar valla.. yani plate giyenleri kesmek drud ile kolay degil cunku cp biriktrip normal vuruslarmzda ben 20k vuruosam dk 35k vuruo 3kere arka arkaya ben okadar cıkarma sansım yok bleedleri atıcan kacıcan vs yani oynaması zor onla oranlıtı olarak yardırmasıda dogal. benim sorum kesinlikle birşeyi yanlıs yapiyorum kesememem imkansız frost dk yi ya

Ard arda 3 kere 35k vuruyosa, senin resi kaç? Ayı formda takılmayı dene az damage yemek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolnedra -- 25 Mayıs 2012; 0:54:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gear önemli burada. Onun snaa vurduğu 35k falansa, harbi çokmuş.
  • 35k vuruyorlar adamın gearında sorun yok. frsto mage icelance 25k 30k critliyor. frost değilde o unholy sanırım. dk nın çekme skilini iyi hesaplaman lazım ki dash bosa gitmesin. kanatıp kacınca artık kimse ölmediginden kanatıp kacmayacaksın, senin de onunda slowu var. senin burst enerjin ile alakaı, onunki ise runeların dolması ile ve arada bir resetleniyor talnetten. yani runelar full geldigi anda ardarda saglam çakar kafana. o yüzden sen enerji ayarı yapmalısın. kanatıp kaçma değil. adamın arkasından ayrılma, sürekli arkasına gecmeye çalış, ne kadar başarılı olursan o kadar az vurur sana. sen de o da aynı hızlasınız zaten. ikinizde slow yemiş durumdasınız. ilk girişte 5kombo kanat, yeni 5 kombo biriktir ama enerjinin fullenmesini bekle. full enerji ile tiger fury+ferobite +berserk sıralamasını uygula, orda tüm enerjinin ile damage yapmalısın. yani sana 3 sefer tam full enerji olacak kadar zaman lazım. yok ben tanklayıp warlock kessin diyorsan, maim-stun-entangel vs adamı cc lemelisin. rip den sonra enerji dolması için biraz oyalaman gerekebilir. yani doldukca adama skill vurmaktansa, biraz enerji biriktirip adama bosaltmak daha etkili oluyor.

kimin kimi yenecegi belli olmaz. illaki sen yeneceksin diye de bir kural yok. buarada evet sen noobsun

• quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

quote:

dostum olay kesip kesmemek degil normalde kesiyorum ama nasıl kesemedm ona sastım kaldım. birde druid zor clas öyle yardırmıyor warrior pala dk bunlar geldimi cok zor oluyor almak. rog da ortalama biraz üstündeyse mahvediyor geir kalanlarda cloth giyenler genellikle. shadow pri le pvp yaptınmı . aglatıyorlar valla.. yani plate giyenleri kesmek drud ile kolay degil cunku cp biriktrip normal vuruslarmzda ben 20k vuruosam dk 35k vuruo 3kere arka arkaya ben okadar cıkarma sansım yok bleedleri atıcan kacıcan vs yani oynaması zor onla oranlıtı olarak yardırmasıda dogal. benim sorum kesinlikle birşeyi yanlıs yapiyorum kesememem imkansız frost dk yi ya

Ard arda 3 kere 35k vuruyosa, senin resi kaç? Ayı formda takılmayı dene az damage yemek icin

Yani ben cp biriktirip vuruna kadar o bana 29k 29k 30k 35k bu damageleri cıkartıyor.. yani kısacası ben zaten ilk cıkısımda berserk yada trinketi actıgım icin 1.sefer bitiyor 2.defeda kullandınmı bitti ondna sonra 5cp yapana kadar 5kere kesiyor. 4.4k resi. zaten ayı formuna geciyorumda hiçbirşey yok stun atip regende hp doldurmaya calısıyorum stun atinca cok kısa zaten anında cıkıyor gene 30k vurmasada 20k dan asagı vurmuyor yahu su uzaktan atılan frost lu buyu bile 15k vuruo.

• Paylaş armoryi bakalım. Benim de resto druid var. 2 dps girince 6 saniyede öldüğümü bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

35k vuruyorlar adamın gearında sorun yok. frsto mage icelance 25k 30k critliyor. frost değilde o unholy sanırım. dk nın çekme skilini iyi hesaplaman lazım ki dash bosa gitmesin. kanatıp kacınca artık kimse ölmediginden kanatıp kacmayacaksın, senin de onunda slowu var. senin burst enerjin ile alakaı, onunki ise runeların dolması ile ve arada bir resetleniyor talnetten. yani runelar full geldigi anda ardarda saglam çakar kafana. o yüzden sen enerji ayarı yapmalısın. kanatıp kaçma değil. adamın arkasından ayrılma, sürekli arkasına gecmeye çalış, ne kadar başarılı olursan o kadar az vurur sana. sen de o da aynı hızlasınız zaten. ikinizde slow yemiş durumdasınız. ilk girişte 5kombo kanat, yeni 5 kombo biriktir ama enerjinin fullenmesini bekle. full enerji ile tiger fury+ferobite +berserk sıralamasını uygula, orda tüm enerjinin ile damage yapmalısın. yani sana 3 sefer tam full enerji olacak kadar zaman lazım. yok ben tanklayıp warlock kessin diyorsan, maim-stun-entangel vs adamı cc lemelisin. rip den sonra enerji dolması için biraz oyalaman gerekebilir. yani doldukca adama skill vurmaktansa, biraz enerji biriktirip adama bosaltmak daha etkili oluyor.

kimin kimi yenecegi belli olmaz. illaki sen yeneceksin diye de bir kural yok. buarada evet sen noobsun

Yok abi frost unholy degil. 2vs2 de degil problem orda kesiyoruz. bu benim guildden arkadas duel de kesemedim işte abi ona fırsat vermiyor yani ben bleedleri biraktımda 60 70k damage yemiş oluyorum adam 2 3 skil le hp yarısına indiriyor

ilk girişte 5kombo kanat, yeni 5 kombo biriktir ama enerjinin fullenmesini bekle. burayi aynen yapiyorum abide o 2.5cp den sonra enerji fullemesi derken kesiyor

• Leggings[Dragonscale Leg Armor] Bu eksk bilişyorum parasızlıktan gemlerde 50 agi olanları yeni yeni cekiyorum 1.5k char daha 1aylık para yok

http://eu.battle.net/wow/en/character/auchindoun/Blooeye/advanced
  • Benim rogue da 4600 resi var, rogue icin fazla, bana 35k vuran frost dk gormedim

• Abi Spell penet gemi takmak yerine cloak a spell penet koysan daha çok verim alırdın gemlerden ve ek olarak spell penet'li gem koyacaksan cloak ı öyle yapıp hibrid gem koy. Misal agi ve spell penet gibi,var mı hatırlamıyorum da ne bileyim crit+penet de olabilir. O tarz yani. Üçün beşin lafı bu ufacık bir değişim getirir ama söylemiş bulunayım dedim
  • quote:

Leggings[Dragonscale Leg Armor] Bu eksk bilişyorum parasızlıktan gemlerde 50 agi olanları yeni yeni cekiyorum 1.5k char daha 1aylık para yok

druid i bilmem ama uzun zamandir frost DK oynuyorum kedi druid i frsot DK zor keser yani haklisin bir yerde hata var. Bir kere gear cok onemli ozellikle DK icin helede silah. DK nin cogu skili weapon damage + seklinde oldugu icin cata silahli bir DK sana gore avantajli.

Bende full catayim yaklasik 5k resillence im var. 4400 - 5000 cok farkeder mi diyeceksin 35k vuracak kadar farketmemesi lazim. Bir ihtimal arkadasinin Heroic PvE silahi olabilir gibi dusundum ama yok diyorsan direk CD leri aciyor olabilir. Trinket + pillar of frost acmis bir frost DK eger crit de denk gelirse arka arkaya ( RP i dolu kabul ediyorum) cok ciddi damage yapar. Ben PvP expertise ve hit cap i pek sallamiyorum o yuzden kedi halinde bile cok dodge gordugum oluyor.

Arkasina gecme olayi kesinlikle dogru ama zaten bildigim kadariyla bazi skillerin icin charin arkasinda olman lazim rogue gibi. Ayrica kesinlikle DK i immobilize etmen lazim. Zira sana vurmadan kendine heal da alamaz. Ayni derece oynayan DK - druid de druid in cok avantaji var almasi lazim. Tek sorum arkadasin unholy presence de mi frost presence de mi oynuyordu?

Sozun ozu sezon sonu gelmis artik herkes full PvP gear i dizmis. Full gear olunca tekrar bir dene derim

• quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Leggings[Dragonscale Leg Armor] Bu eksk bilişyorum parasızlıktan gemlerde 50 agi olanları yeni yeni cekiyorum 1.5k char daha 1aylık para yok

druid i bilmem ama uzun zamandir frost DK oynuyorum kedi druid i frsot DK zor keser yani haklisin bir yerde hata var. Bir kere gear cok onemli ozellikle DK icin helede silah. DK nin cogu skili weapon damage + seklinde oldugu icin cata silahli bir DK sana gore avantajli.

Bende full catayim yaklasik 5k resillence im var. 4400 - 5000 cok farkeder mi diyeceksin 35k vuracak kadar farketmemesi lazim. Bir ihtimal arkadasinin Heroic PvE silahi olabilir gibi dusundum ama yok diyorsan direk CD leri aciyor olabilir. Trinket + pillar of frost acmis bir frost DK eger crit de denk gelirse arka arkaya ( RP i dolu kabul ediyorum) cok ciddi damage yapar. Ben PvP expertise ve hit cap i pek sallamiyorum o yuzden kedi halinde bile cok dodge gordugum oluyor.

Arkasina gecme olayi kesinlikle dogru ama zaten bildigim kadariyla bazi skillerin icin charin arkasinda olman lazim rogue gibi. Ayrica kesinlikle DK i immobilize etmen lazim. Zira sana vurmadan kendine heal da alamaz. Ayni derece oynayan DK - druid de druid in cok avantaji var almasi lazim. Tek sorum arkadasin unholy presence de mi frost presence de mi oynuyordu?

Sozun ozu sezon sonu gelmis artik herkes full PvP gear i dizmis. Full gear olunca tekrar bir dene derim

Arkadas ful cata silahi da cata. benmde yukarda armory. 35 k 35 k vurmuyor orda yanlıs ansılma olmus 25 k 29 k 30 k yani arka arkya fix 35 k degil ama arka arkaya 3-4vurusta 80-100k arası vurunca zaten anında eritmiş oluyor hiçbirşey yapamıyorum onun yavaslatmasıda var arkasına gecirmiyor kolay kolay ben gecmeye calısına kadar alıyorkesin benim beceriksizligim zatende nerde hatam onu arıyorum zaten

nukegenaral hocam haklısındırda o dediklerini yapsamda pek birşey degişecegini sanmıyorm

• Tabi tabi değişim göremezsin zaten de hani genel anlamda gemleri efektif kullanman için söylemiş olmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Tabi tabi değişim göremezsin zaten de hani genel anlamda gemleri efektif kullanman için söylemiş olmak istedim

aynen bakarım onlarada
  • 4 empty glyph slots
    1 unenchanted item

herşeyi anlatıyor
    Ayrıca gemler kötü, reforge yanlış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.