Şimdi Ara

FENRİR VE COMBO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR fenrir ve combo ne nasıl yapılır bana anlatırmınız indirlicek bisi varsa linki verirmisiniz

• Fenrir Sabronun yazdığı yazıda var bu 1

Combo ise deviastaki Marlondan yanlış hatırlamıosam 220 lvldan sonra yapılan bir quest sonrası açılır.Sonrasını da başkası sölesin
  • combo zor is aga anlatmasi da zor yapmasida

ama anlatim yinede simdi snn butun skillere ihtiyacin var bk da hepsini ac

sonra gorevi yap 220 de sonra is 3 asamasi var combo nun

1. asama slikk skillini bir defa kullanican

2. asama regultal blow 1 defa kullanican

3. asama twist i bir defa kullanican

hizli hizli yapman gerek ve unutma hepsinden 1 er kez kulanican(bu en kolayiydi)
  • arkadasım guzel demıssın de yerler karısmıs
    1.>>SKİLL
    2.>>TWİSTİNG
    3.>>VIZVIZ(REGABUL BLOW)
    unutma bu skıllerı sadece 1 kez ve ard arda 220 lvlden soonra marlon dan aldıgın quest ı bıtırınce gelır..
  • skilleri numaralandırdıktan sonra çok kısa zaman aralıklarıyla

1.Silahın kendi skilli (Tek ellik Kılıçlarda genelde cyclone cutting skill olur )
    2. Twisting Slash (Çevirme)
    3.Death Stab (Hüşt Hüşt yapıosun ya o)---(Rageful Blow da olabilir hani yere çakılan^^)

sonra patlarsa süper
    benim 2k vurduum adama 65k vurduğum oluyo, bir de 2 kere üst üste çakıyo sanırım yani 65x2= 130k oluyo.

Not: Her istediinde patlatman için çok antrenman yapman lazım. Yani hep çakamıyosun. ben de 1-2 kere boşa, sonunda patlatıyorum...

umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 5 Temmuz 2007; 11:22:43 >
  • Vayyy bu süper bişeymiş yaa :D

LvL 220 görevi denilen BK olmak için yaptıgımız göreev değil mi ?
  • Marlon warya plate setli bir NPC(Sırtında Berdysh war hani)----- dark stone we ring of Honor la yapılıyo quest.

Senin dediin 150 lvl da yapılan sınıf atlama görevi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 5 Temmuz 2007; 12:07:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Marlon warya plate setli bir NPC(Sırtında Berdysh war hani)----- dark stone we ring of Honor la yapılıyo quest.

Senin dediin 150 lvl da yapılan sınıf atlama görevi...

97d serverlarda yyoksa bu görev bilmiyor olabilirim
  • 97 d de yoq sanırım bende rastlamadım 97d de (Ayrıca aklıma geldi ==>1.00L de marlon f.o item satıyodu bi serverda ama alamıyosun ^^ Ayrıca NPC öldürüyodun Hepsi Bug benceMARLONU KESİYODUM YA EvilZoneMU da^^)
  • ben her yapışımda yapabiliorum ama sen biras saçmalamışşsın combo normalde vurduğunun 2 katını vurur yani 2k vuruosa 4 k vurur bide 2 kez vurduğu için 4 x 2 = 8

2k ile normalde vuruosan 65 k la vurman mümkün deil
  • Alliance mu da vuruyorum ama 2 tane 32 k fln da olabilir 10k olmayabilir 1 aydır kapalı hatırlamıyorum ama ben vuruyorum saçmalamadım
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.