Şimdi Ara

Fenerium çakma Beats gönderdi [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam uzun süredir dergiye abone olduğundan böyle hediye paketi gibi bi şey yolladılar eve. Forma, atkı, saat, top falan var içinde. Kutuyu karıştırırken altlarda Beats kulaklık olduğunu gördüm açıp bakayım dedim. Çakma olduğu bu kadar belli olan başka bir mal görmemiştim hayatımda. Pazarda satılan üzerinde Abidas yazan eşofmanlar bile daha gerçekçi bundan.

• Kablo dışında uzaktan anlaşılacağını sanmıyorum.
  • ne alaka la?fenerium ürünleri yollanır tamam da çakma beats kulaklık?bağlantı kuramadım
  • Sırf dergiye üyesin diye sana 400 euro luk kulaklık gönderecek değiller herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trenzalore

Kablo dışında uzaktan anlaşılacağını sanmıyorum.

Orijinali bu hocam baya anlaşılıyor.
  • ilk bi gördüğünde çakma olduğunu anlamadan bi çarpıntı olmuştur ama şimdi dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vedder Man

quote:

Orijinalden alıntı: Trenzalore

Kablo dışında uzaktan anlaşılacağını sanmıyorum.

[imagehttp://wallpaper.pickywallpapers.com/samsung-galaxy-tab/beats-by-dre-solo-hd-white-right.jpg[/simage]

Orijinali bu hocam baya anlaşılıyor.

Uzaktan dediğim, baya bi uzaktan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bay J nin İğrenç espirisi SS li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

ne alaka la?fenerium ürünleri yollanır tamam da çakma beats kulaklık?bağlantı kuramadım

Ben de anlamadım ki, hiç yollamasalar ben zaten "Neden kulaklık yok" demezdim. Madem yolluyorlar adam gibi bir şey olsa bari.
  • off kablolar fena
  • Onu gönderdiklerine şükret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Onu gönderdiklerine şükret

Hocam onun dışında saat, atkı, bayrak, forma, bi de üzerinde Alex De Souza yazan bi top göndermişler. Başkan hıncını çıkarmaya çalışıyo sanırım.
  • quote:

quote:

ne alaka la?fenerium ürünleri yollanır tamam da çakma beats kulaklık?bağlantı kuramadım

Ben de anlamadım ki, hiç yollamasalar ben zaten "Neden kulaklık yok" demezdim. Madem yolluyorlar adam gibi bir şey olsa bari.

Hocam bence değişik bir modelini yollamışlar sana resimdekinden.

• istemiyorsan adresimi atıyım özelden :D
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam Solo HD modeli, kutusunda yazıyordu. Zaten kutudan kulaklık dışında hiçbir şey çıkmadı, çakma olduğuna eminim.

• Aman şimdi takım muhabbetine bağlamayın üsküdar vb gibi yerlerde turkcell gibi bayilerdede çakma beats satılıyor :D şahsen rahatsızım bu durumdan benim gibi orjinal kullananlar enayimi şimdi gerçi ben ingiltereden aldım 100 tl ucuza.
  • Ben asıl kaç yıllık aboneydi dye yolladılar ? Ben geçen senemi Dergi çalışanlarıyla kavga ederek geçirdim.

3 temmuz sürecinde takımıza destek olun zor zamanlar geçiriyoruz abone olun dediler, ben de dedim ki en dadiğinden de olsa bir forma gönderecekseniz üye olayım dedim. 1 aradılar yok öyle uygulama dediler. Tamam istemiyorum 2 aradılar yine aynı şeyi söylediler bu sefer telefondaki bayan bir sn müdürümle konuşayım dedi. Sonra tamam dedi göndereceğiz dediler, ama forma basılmadı hemen gelmeyecek dediler. Ve sonuç olarak forma gelmedi. Her aradıklarında bağırdım kavga ettim. ÜYeliği yenilemek istermisiniz diye aradılar biz o arkadaşı kovduk dediler. İlk defa bura da online olarak mevzuyu yazıyorum bir ara . Ciddi bir başlık açıp hem buraya yazacam hem de şikayet var a yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Ben asıl kaç yıllık aboneydi dye yolladılar ? Ben geçen senemi Dergi çalışanlarıyla kavga ederek geçirdim.

3 temmuz sürecinde takımıza destek olun zor zamanlar geçiriyoruz abone olun dediler, ben de dedim ki en dadiğinden de olsa bir forma gönderecekseniz üye olayım dedim. 1 aradılar yok öyle uygulama dediler. Tamam istemiyorum 2 aradılar yine aynı şeyi söylediler bu sefer telefondaki bayan bir sn müdürümle konuşayım dedi. Sonra tamam dedi göndereceğiz dediler, ama forma basılmadı hemen gelmeyecek dediler. Ve sonuç olarak forma gelmedi. Her aradıklarında bağırdım kavga ettim. ÜYeliği yenilemek istermisiniz diye aradılar biz o arkadaşı kovduk dediler. İlk defa bura da online olarak mevzuyu yazıyorum bir ara . Ciddi bir başlık açıp hem buraya yazacam hem de şikayet var a yazacağım.

Bilmiyorum da en az 6-7 yıllık olması lazım. Ama gerçekten bilmiyorum tam olarak.

• quote:

quote:

quote:

Hocam o resimdekiler de çakma zaten. Gerçeği 400+ lira olduğu için hediye olarak yollamaları imkansız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.