Şimdi Ara

FENERİN YENİ 10 NUMARASI KİM OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TUNCAYIN GİDECEĞİ ARTIK KESİN ALEX 10 NUMARAYI İSTEMİYOR BANA GÖRE TÜMER YADA ALİ BİLGİN GİYEBİLİR

• alex neden istemiyormuş? adamın web sitesi bile:www.alex10.com.br

• alexin kalacağı da kesin değil.
  • Fenerbahçe'de Alex tamam
    Fenerbahçe'de merakla beklenen Alex konusu olumlu sonuçlandı. Sarı-lacivertli yönetimle her konuda anlaşan Brezilyalı yıldız, önümüzdeki günlerde sözleşme yenileyecek.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 15:25 TSİ 12 Haziran 2007 Salı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, iç transferde Brezilyalı futbolcuları Alex De Souza ile her konuda anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Yıldırım, Alex'le ilgili anlaşmanın yapıldığını ifade ederek, ''Bütün şartlarda anlaşılmıştır. Resmi dökümanlar kulübe girmediği için açıklama yapmadık. Gerekli imzalar gelince sitemizden de açıklama yapılacaktır'' dedi.

tamamdır alex

• benim batıl inançlarım yok 10 numara gibi demişti o yüzden öle söledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

benim batıl inançlarım yok 10 numara gibi demişti o yüzden öle söledim

geldiği zaman tuncay bu formayı giyiyordu. şık olmazdı formayı birinden alıp diğerine vermek. ama sahipsiz olunca ilk taliplisi alex olur gibime geliyor. böyle olursa da olan benim 20 nolu alex formama olur
  • Sakın Trezeguet'nin olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Sakın Trezeguet'nin olmasın

alsınlar vieriyi ya adamın bonserivisi yok ayda 1600 euro gol primi 100 euroya oynuyomuş

• mehmet aurelio olsun

10 numara adam 10 numara oyuncu
  • bence lazım 10 numara alexi herkez 20 numara olarak biliyor 10 numara derken alex tarzı pasör değil tuncay tarzı savaşan lazım
  • tuncayın gidişi ile fener büyük güç kaybettii..ayrıca fener tuncaydan bonservis bedeli de alamadı..

fener başarılı olmak istiyorsa tuncay gibi yüreği ile koşan bi adam alması şart..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

tuncayın gidişi ile fener büyük güç kaybettii..ayrıca fener tuncaydan bonservis bedeli de alamadı..

fener başarılı olmak istiyorsa tuncay gibi yüreği ile koşan bi adam alması şart..

+1907
  • Nihat ve Emreden sonra Tuncay gibi adam gelmedi, zaten onalarda Avrupada.
  • bence 10 numarayı ya alex giyer ya kazım richards yada yeni alınacak oyuncu
  • carlosdan sonra fb peleyi alır o giyer
  • ilahi demircibu ne alem ne espritüel adamsın akşam akşam kopardın bizi ya harcanıyosun sen forumda!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

ilahi demircibu ne alem ne espritüel adamsın akşam akşam kopardın bizi ya harcanıyosun sen forumda!

doğru yaw

MHMN soda ikram et arkadaşlara

• quote:

ilahi demircibu ne alem ne espritüel adamsın akşam akşam kopardın bizi ya harcanıyosun sen forumda!

• quote:

eyvallah ben kurtlar vadisini izlemeye gidiyorum ozamana kadar idare et

silancar yani palayada siz haber verin vadi başladı
  • levent kızıl damacana soda üretimine başlasa hemen ikram etcem:)
    quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

doğru yaw

MHMN soda ikram et arkadaşlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.