Şimdi Ara

FENERE GÜZEL ÇALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noix~

FENERE GÜZEL ÇALIM

Dünyanın en iyisi bizde!

şimdi dopingli mopingli diye haberler yapmaya başlarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

misilleme kesin gelecektir mesela Lucas Neill olabilir

hayırlı olsun depe depe kullanın Neill'ı alana Kewell bedava

+Barış mustafa sarp servet çetin aykut ufuk zapata gökhan zan

yok zaten stochun misillemesiydi bu ne gerek varki tekrar başlatmaya

• @fbdemir, Fenerbahçe Stoch'u portakal ağacındayken takipteymiş, misillemelik bir durum yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Bayan Basketbol takımımız eski oyuncusu Diana Taurasi�nin son derece talihsiz ve kamuoyunca malum nedenlerden dolayı aramızdan ayrılmasının ardından kendisi ile irtibatımızı bir an dahi kesmedik. Hem doping skandalı konusunda kendisinin ve kulübümüzün haklarını savunmak hem de yeni sezonda kendisinin yeniden Fenerbahçe forması giyebilmesi adına görüşmelerimizi yürüttük. Ancak belirli bir noktadan sonra Diana Taurasi�nin yeniden kulübümüz formasını giymek adına öne sürdüğü şartlar kabul edilemez bir noktaya ulaştı. Gerek idari gerekse basketbol şubemizin kararları ve idaresine yönelik kabul edemeyeceğimiz bir takım talepleri nedeniyle Taurasi ile anlaşma sağlanması imkansız bir hale geldi. Bir süre önce Taurasi belirli bazı taleplerinden vazgeçti. Bunun üzerine kulübümüz tarafından kendisine yıllık 1 milyon 100 bin dolarlık nihai bir teklif sunuldu. Ancak menajerler bu teklifimize zamanında yanıt vermek yerine bunu mevcut fırsatlar için bir pazarlık enstrümanı olarak gördüler ve bu şekilde hareket ettiler. Kendilerine tanınan makul süre içerisinde Taurasi�nin teklifimize yanıt vermemesi ve menajerlerinin ve sporcunun yaşanan süreçte gösterdikleri tavırlar, talepleri ve yaklaşımları dolayısıyla Taurasi�nin artık kulübümüze hizmet etmesinin mümkün olamayacağına kanaat getirmemizden dolayı kendisi ile anlaşma yapmaktan vazgeçtik.

Kaynak:http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24465

Çevir kazı yanmasın, çalım yediğim belli olmasın.Atı alan Üsküdar'ı geçti, her seferinde aynı şey.Papaz pilav yemiyor artık, Fenerbahçe'ye kalsa rakiplerine çalım atabilen tek kulüp kendileri.

Yani sen diyorsun ki Galatasaray, bir oyuncuyu Fenerbahçe'den daha fazla verip alacak.Paraysa 10 katını veririz alırız istediğimiz sporcuyu sadece GS karşısında değil tüm Türkiye karşısında.

Bana gelene göre; FB Taurasi'nin parasını çok bulmuş ve anlayış istemiş.O sırada GS devrede değilmiş.GS, FB'nin anlaşma sağlayamaması üzerine beklenmedik bir atakla Taurasi'yi transfer etmiş.

Dee'ye kırıldım,doping konusunda o kadar arkasında durmamamıza rağmen bunu yapmaması gerekliydi ama bir profesyonel saygı duyarım.Hayırlı olsun transfer hem GS'a hem kendisine.

Azıcık soluklan, 3 ayda amma değişik kişiler foruma takılmaya başlamış.

Öğren ;

Transfer çalımı atmak için illaki fazladan para vermeye gerek yok.

Çok fazla üstüne gelmeyeyim, ama 10 kat fazla para verebilecek durumdaysanız öncelikle borçlarınızı kapatın.

4 senedir buradayım da görene tabii ki.

''Transfer çalımı atmak için illaki fazladan para vermeye gerek yok.''
    Ben FB kulübünün içinden sayılırım çok şükür de babam kongre üyesi az çok şeyler gelir kulağıma;
    Taurasi çok para istemiş FB bu kadar vermek istemememiş ve anlayış istemiş doping karşısında o kadar sert durdukları ve inatla aksini savundukları için.O sırada GS devrede değilmiş.Taurasi ile FB her klüpte olağan şeylerden olan bir şekilde anlaşamamış ve profesyonel bir şekilde ayrılmışlar.Taurasi İstanbul'da kalmak istemiş ve menejeri aracılığla GS ile görüşmek istemiş.GS'da da misilleme fikri akla yatmış ve fiyatı biraz daha arttırıp Taurasi'nin iki özel isteğine tamam demişler ve anlaşma sağlanmış.Olay bu.Ben senin gibi afedersin oturgaçımla sallamıyorum.

Onun dışında son yazdığını görmezden gelmem daha mantıklı olacak.Çünkü ben şu ana kadar burada hep iyi,aklı başında insanlarla muhattap oldum o yüzden hiç buna benzer saçma mesaj görmedim.Bunu görmezden gelip senin aklı salim biri olduğunu düşünmeye devam etmek istiyorum.Şaka olarak kabul etmek en iyisi.

• quote:

Ben FB kulübünün içinden sayılırım çok şükür de babam kongre üyesi az çok şeyler gelir kulağıma;
    Taurasi çok para istemiş FB bu kadar vermek istemememiş ve anlayış istemiş doping karşısında o kadar sert durdukları ve inatla aksini savundukları için.O sırada GS devrede değilmiş.Taurasi ile FB her klüpte olağan şeylerden olan bir şekilde anlaşamamış ve profesyonel bir şekilde ayrılmışlar.Taurasi İstanbul'da kalmak istemiş ve menejeri aracılığla GS ile görüşmek istemiş.GS'da da misilleme fikri akla yatmış ve fiyatı biraz daha arttırıp Taurasi'nin iki özel isteğine tamam demişler ve anlaşma sağlanmış.Olay bu.Ben senin gibi afedersin oturgaçımla sallamıyorum.

Onun dışında son yazdığını görmezden gelmem daha mantıklı olacak.Çünkü ben şu ana kadar burada hep iyi,aklı başında insanlarla muhattap oldum o yüzden hiç buna benzer saçma mesaj görmedim.Bunu görmezden gelip senin aklı salim biri olduğunu düşünmeye devam etmek istiyorum.Şaka olarak kabul etmek en iyisi.

Öncelikle babana selam söyle, terbiyeni iyi verememiş.El oğlunun yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanırmış derler, bana öyle bir daha oturgaç falan yazmayacaksın ( BAK BU EMİR CÜMLESİ ).

4 yıldır burada olman bir şey ifade etmiyor, demek ki sonuç olarak etkisiz elemansın.Babanın kulüpte olmasının bir önemi yok, çalımı basmış, üstüne bacak arasından geçirmiş topu tekrarında.

Senin bildiğin kadar bizim unuttuğumuz var, istersen klavyeyi babana bile teslim edebilirsin. Birlikte karşılıklı yazışırız, bakalım kongre üyesi babanın mı daha çok çevresi var sizin camiadan yoksa benim mi ?

İstesen kulüp müdürünüzle bir selam yollatayım kendisine, veya Şekip MOSTUROĞLU vs. ne dersin ?

Öyle freni patlamış kamyon gibi lambır lumbur yazarsan duvara toslarsın böyle akıllı ol, akıllı da olacaksın.Senin gibi seviyesizler yüzünden bir çok insan forumun futbol bölümüne yazmaktan vazgeçti.

Senin çapın yazdığın ifadelerden belli, benimle muhattap olmaya yetmez, çapını bil, dışına da çıkma.Sana benden abi tavsiyesi.

• quote:

4 yıldır burada olman bir şey ifade etmiyor, demek ki sonuç olarak etkisiz elemansın.Babanın kulüpte olmasının bir önemi yok, çalımı basmış, üstüne bacak arasından geçirmiş topu tekrarında GALATASARAY.

Edit : Yanlış anlaşılma olmasın, yapılan yorum transferle ilgili.
  • zamanında bu büyük transferi gerçekleştiren biz,
    federasyonun saçmalıklarıyla uğraşan biz,
    isteğimiz doğrultusunda taurasinin sözleşmesini fesheden biz.

sözleşmesini feshettiğimiz futbolcuyu alan gs mi çalım attı şimdi, ben anlamadım. bu sene fb gsden başarılı olmadı mı, önümüzdeki sene gsden başarılı olma ihtimali yüksek değil mi? ee taurasi neden gsyi seçsin o zaman 2 yıl önce fbyi seçmişken burda gsyi büyülten faktörü çözemedim ben, arması mı?

gerçi gs bu çalımları hep yapıyo, geçen sezon da gökhan zanı almışlardı beşiktaşa kapak olmuştu, biliyosunuz beşiktaş da gökhana sözleşme götürmüştü ama gs bu işlerde çok güçlü olduğu için gökhan gsde.

yalnız gs taraftarının bu konulardaki açlığı çok dikkatimi geçti, gökhan gönülü falan alsalar düşünemiyorum yani(haklı olarak tabi:) )

• quote:

Orijinalden alıntı: aimar

zamanında bu büyük transferi gerçekleştiren biz,

sözleşmesini feshettiğimiz futbolcuyu alan gs mi çalım attı şimdi, ben anlamadım. bu sene fb gsden başarılı olmadı mı, önümüzdeki sene gsden başarılı olma ihtimali yüksek değil mi? ee taurasi neden gsyi seçsin o zaman 2 yıl önce fbyi seçmişken burda gsyi büyülten faktörü çözemedim ben, arması mı?

gerçi gs bu çalımları hep yapıyo, geçen sezon da gökhan zanı almışlardı beşiktaşa kapak olmuştu, biliyosunuz beşiktaş da gökhana sözleşme götürmüştü ama gs bu işlerde çok güçlü olduğu için gökhan gsde.

yalnız gs taraftarının bu konulardaki açlığı çok dikkatimi geçti, gökhan gönülü falan alsalar düşünemiyorum yani(haklı olarak tabi:) )

Transfer açlığının ne olduğunu görmek isteyen Fenerbahçe'li 3-4 senedir transfer ettiği oyuncuların ardından ANTU'da açılan konulara baksın.

Hey Allah'ım, neyse gereken imzamda yazıyor zaten.

• quote:

quote:

Transfer açlığının ne olduğunu görmek isteyen Fenerbahçe'li 3-4 senedir transfer ettiğimiz oyuncuların ardından ANTU'da açılan konulara baksın.

Gülmekten yazamıyorum, kusura bakmayın.

• quote:

quote:

Öncelikle babana selam söyle, terbiyeni iyi verememiş.El oğlunun yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanırmış derler, bana öyle bir daha oturgaç falan yazmayacaksın ( BAK BU EMİR CÜMLESİ ).

4 yıldır burada olman bir şey ifade etmiyor, demek ki sonuç olarak etkisiz elemansın.Babanın kulüpte olmasının bir önemi yok, çalımı basmış, üstüne bacak arasından geçirmiş topu tekrarında.

Senin bildiğin kadar bizim unuttuğumuz var, istersen klavyeyi babana bile teslim edebilirsin. Birlikte karşılıklı yazışırız, bakalım kongre üyesi babanın mı daha çok çevresi var sizin camiadan yoksa benim mi ?

İstesen kulüp müdürünüzle bir selam yollatayım kendisine, veya Şekip MOSTUROĞLU vs. ne dersin ?

Öyle freni patlamış kamyon gibi lambır lumbur yazarsan duvara toslarsın böyle akıllı ol, akıllı da olacaksın.Senin gibi seviyesizler yüzünden bir çok insan forumun futbol bölümüne yazmaktan vazgeçti.

Senin çapın yazdığın ifadelerden belli, benimle muhattap olmaya yetmez, çapını bil, dışına da çıkma.Sana benden abi tavsiyesi.

Terbiyemi forumdan yazıştığım bir insan sorguluyor ve bunu da benim hiç mesajımı takip etmeme ve benle hiç tanışmamasına rağmen terbiyeni alamamamışsın diyor ya ne yazıyım buna.

Hemen yaş konusuna girip abilik havasıyla küçük dağları ben yarattım havasına girmişsin.Çok şükür velet değilim 26 yaşındayım.Yaş olarak sizden belki çok daha küçüğüm ama bu sizinle tartışamayacağım anlamına da gelmez.Ben senin mesajına somut şeyler yazmışım ama senin yazdığın cevaplar hem tehdit içerikli hem de konu dışı.

''Senin gibi seviyesizler yüzünden bir çok insan forumun futbol bölümüne yazmaktan vazgeçti.''
    Belki beni görememen de bundandır çünkü saçma sapan laflar ve tabir-i caizse ortamın s.dk yarışı kıvamına gitmesi dolayısıyla basketbol bölümüne daha çok girdiğimi söyleyebilirim gerçi benim futbol bölümünde senin kadar takılmamam da bana laf etmenin gerekçesi olamaz.

''Senin bildiğin kadar bizim unuttuğumuz var, istersen klavyeyi babana bile teslim edebilirsin. Birlikte karşılıklı yazışırız, bakalım kongre üyesi babanın mı daha çok çevresi var sizin camiadan yoksa benim mi ?

İstesen kulüp müdürünüzle bir selam yollatayım kendisine, veya Şekip MOSTUROĞLU vs. ne dersin ?''
    Böyle cümleler korkup kaçacağım mı şimdi.Bana laf ediyorsun ama yazdıklarını ben sana kulüple ilişkimi bilmeme rağmen yazsaydım daha neler yazacaktın Allah bilir.

Uslübumun keskin olduğunun farkındayım çünkü mizacım bu.Kabul ediyorum çünkü çok şükür ne kompleksliyim ne de burnum havada gezmem.Ama yazdıkların da benimkinden çok daha sert.Ayrıca ben sana tehdit savurmuyorum seviyeli bir insan olduğunuzu düşündüğümden tartıştım.Benim için hala da öylesiniz çünkü sizin gibi forumda az adam var ama sizinle bu tartışmayı sürdürmek gereksiz çünkü bu tartışmanın gideceği bir yer yok.Birbirimizi yer dururuz ancak.Umarım bu boş tartışmayı siz de uygun görmezsiniz.

• quote:

quote:

Transfer açlığının ne olduğunu görmek isteyen Fenerbahçe'li 3-4 senedir transfer ettiği oyuncuların ardından ANTU'da açılan konulara baksın.

madem düzgünce cevap vermeyeceksin hiç yazma. ben msjımı sana ithafen mi yazdım da o hava bi cevap yazdın?
    imzanda yazan cümle de çok anlamsız durdu anlattığın hiçbir şey yokken.

ayrıca cevap yazdığın tek cümlemi de yanlış anlamışsın, gsnin transfer açlığından bahsetmedim(zaten konu da bu değil nerden çıkardın çözemedim) gs taraftarının çalım atma açlığından bahsettim, anlaşılsın diye bir de gökhan gönül örneği verdim.

• quote:

Terbiyemi forumdan yazıştığım bir insan sorguluyor ve bunu da benim hiç mesajımı takip etmeme ve benle hiç tanışmamasına rağmen terbiyeni alamamamışsın diyor ya ne yazıyım buna.

Oturgacınla yazan sensin, bu da terbiye ile alakalı, bunuda 26 yaşında adam bilsin değil mi ?

Hemen yaş konusuna girip abilik havasıyla küçük dağları ben yarattım havasına girmişsin.Çok şükür velet değilim 26 yaşındayım.Yaş olarak sizden belki çok daha küçüğüm ama bu sizinle tartışamayacağım anlamına da gelmez.Ben senin mesajına somut şeyler yazmışım ama senin yazdığın cevaplar hem tehdit içerikli hem de konu dışı.

Benimle üslubunu koruduğun müddetçe istediğin kadar tartışıp fikir yarıştırabilirsin, bu beni ayrıca memnun eder.Ama dediğim gibi, üslubu koruyacaksın, benim yaşım 35, forumdaki çoluk çocukla karıştıma beni.

''Senin gibi seviyesizler yüzünden bir çok insan forumun futbol bölümüne yazmaktan vazgeçti.''
    Belki beni görememen de bundandır çünkü saçma sapan laflar ve tabir-i caizse ortamın s.dk yarışı kıvamına gitmesi dolayısıyla basketbol bölümüne daha çok girdiğimi söyleyebilirim gerçi benim futbol bölümünde senin kadar takılmamam da bana laf etmenin gerekçesi olamaz.

Dedim ya, oturgaç yazman işi ve bu yorumu tetikleyen unsur.Sen transfer olayını bel altına çevirirsen her türlü cevap hakkını karşıya veriyorsun zaten.Sonra da hayıflanıyorsun, yazılanlar şık değil ama bir düşün bakalım haksız mıyım ?

''Senin bildiğin kadar bizim unuttuğumuz var, istersen klavyeyi babana bile teslim edebilirsin. Birlikte karşılıklı yazışırız, bakalım kongre üyesi babanın mı daha çok çevresi var sizin camiadan yoksa benim mi ?

İstesen kulüp müdürünüzle bir selam yollatayım kendisine, veya Şekip MOSTUROĞLU vs. ne dersin ?''
    Böyle cümleler korkup kaçacağım mı şimdi.Bana laf ediyorsun ama yazdıklarını ben sana kulüple ilişkimi bilmeme rağmen yazsaydım daha neler yazacaktın Allah bilir.

Yok, yazmazdım.Karşındaki insanın senin kadar veya senden fazla bu işlerin içinde olabileceğini gör istedim.Yazacak olsam parmaklar benim, klavye önümde, hiçbir kuvvet durduramazdı değil mi ?

Uslübumun keskin olduğunun farkındayım çünkü mizacım bu.Kabul ediyorum çünkü çok şükür ne kompleksliyim ne de burnum havada gezmem.Ama yazdıkların da benimkinden çok daha sert.Ayrıca ben sana tehdit savurmuyorum seviyeli bir insan olduğunuzu düşündüğümden tartıştım.Benim için hala da öylesiniz çünkü sizin gibi forumda az adam var ama sizinle bu tartışmayı sürdürmek gereksiz çünkü bu tartışmanın gideceği bir yer yok.Birbirimizi yer dururuz ancak.Umarım bu boş tartışmayı siz de uygun görmezsiniz.

Ben senden büyüğüm yaş olarak, sen oturgaç kelimesi ile benim damarıma bastın ve bu kendime yakıştıramadığım yorumu yazmama sebep oldun.Yine büyüklük bende kalsın, sen istediğin gibi davran ama ben senden özür dileyeyim. Ne zaman birisiyle böyle ters kalsam güzel muhabbetlerin başlangıcı olur genellikle, inşallah bu da öyle olur.Unutma ki bu spor, farklı renklerin sevdalıları olsakta aynı geminin içindeyiz.Beni istediğin şekilde eleştir ama ne itham et, ne de yakışıksız kelime kullan.Buna kesinlikle tahammül edemiyorum, ister istemez böyle sert yorumlar yazmak zorunda kalıyorum.İnşallah tekrar bu şekilde üzücü bir şey gelişmez aramızda.

• quote:

quote:

quote:

madem düzgünce cevap vermeyeceksin hiç yazma. ben msjımı sana ithafen mi yazdım da o hava bi cevap yazdın?

ayrıca cevap yazdığın tek cümlemi de yanlış anlamışsın, gsnin transfer açlığından bahsetmedim(zaten konu da bu değil nerden çıkardın çözemedim) gs taraftarının çalım atma açlığından bahsettim, anlaşılsın diye bir de gökhan gönül örneği verdim.

Pardon da neresi yamuk yorumun da düzgün yazayım ? Ayrıca ne yazacağımı, kime yazacağımı sana sormam gerektiğini nereden çıkarttın ? Konu Galatasaray olduğu müddetçe gerekli gördüğüm her yerde, herkese yazarım, bunun önünde kimse duramaz, eleştiremez de.Derebeylik mi ilan ettiniz 3 ayda forumda nedir ?

İmzayı ANLAYAMAMIŞSIN, geçelim önemli değil.

Senin gördüğün büyük transferlerden vs. çok daha fazlasını gördük biz merak etme sen, rahat ol.Kendin çalıp kendin oynamak istiyorsun sanırım, ee buyur o zaman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon da neresi yamuk yorumun da düzgün yazayım ? Ayrıca ne yazacağımı, kime yazacağımı sana sormam gerektiğini nereden çıkarttın ? Konu Galatasaray olduğu müddetçe gerekli gördüğüm her yerde, herkese yazarım, bunun önünde kimse duramaz, eleştiremez de.Derebeylik mi ilan ettiniz 3 ayda forumda nedir ?

İmzayı ANLAYAMAMIŞSIN, geçelim önemli değil.

Senin gördüğün büyük transferlerden vs. çok daha fazlasını gördük biz merak etme sen, rahat ol.Kendin çalıp kendin oynamak istiyorsun sanırım, ee buyur o zaman.

neresi yamuk söylim. ben konuyla ilgili fikrimi yazıyorum ilk mesajda gördüğün gibi. sen de bana "sen son yıllarda yaptığınız transferin antudaki yarattığı havaya bak" diyosun(ne alakaysa) ayrıca SEN NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT, KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR ANLATTIĞIN bu lafı söylüyosun. bu cevap da doğal olarak garip geliyo bana.

ben sana cevap verme demiyorum, eğer beni alıntılıyosan yazdıklarımı cevap ver diyorum. ama benim yazdığım mesajla senin söylediklerin arasında hiçbir bağ yok ki zaten tek satır yazmışsın, ya da benim gözüm anlayabilceğim kadarını görüyo :)
    ne 3 ayı onu da anlamadım, ben 5 yıldır(60 ay yapıyo) bu forumdayım ve futbol bölümündeyim, her konuyla ilgili istediğimi de yazabiliyorum her üye gibi, bunun sende yarattığı izlenim derebeylik mi oluyo?

hala fenerbahçeden büyük transfer yaptığınızı yazıyosun bana ben bu konuyla ilgili tek kelime bi şey mi demişim nasıl böyle cevaplar çıkıyo hakkaten anlamıyorum.

imzayı da anlayamadım evet ama çok karizmatik durduğu kesin.

• Verdiğin örnekle basketboldan futbola geçiş yapmışsın, transfer söylemimdeki bağ bu.

Büyük transferleri biz yapıyoruz, Galatasaray hep çalım attık ayağı yapıyor demek karşı ANTU örneğini verdim.

3 aydır forumun spor bölümüne bir şey yazmıyordum, sen tutup " madem düzgünce cevap vermeyeceksin hiç yazma. ben msjımı sana ithafen mi yazdım da o hava bi cevap yazdın ? " dediğin zaman bir şeyler için senden izin almamız gerekeceği havası doğuyor, ya da ben yazdıklarından bunu çıkartıyorum.Derebeylik söylemi de bununla bağlantılı.

İmzayı beğenmene sevindim, kendine iyi bak, uzatacak bir şey yok sanırım.

• quote:

Verdiğin örnekle basketboldan futbola geçiş yapmışsın, transfer söylemimdeki bağ bu.

Büyük transferleri biz yapıyoruz, Galatasaray hep çalım attık ayağı yapıyor demek karşı ANTU örneğini verdim.

3 aydır forumun spor bölümüne bir şey yazmıyordum, sen tutup " madem düzgünce cevap vermeyeceksin hiç yazma. ben msjımı sana ithafen mi yazdım da o hava bi cevap yazdın ? " dediğin zaman bir şeyler için senden izin almamız gerekeceği havası doğuyor, ya da ben yazdıklarından bunu çıkartıyorum.Derebeylik söylemi de bununla bağlantılı.

tamam basketboldan futbola geçiş yaptım da ben orda büyük transfer yapmaktan bahsetmedim, rakibinin elinden oyuncu almaktan bahsettim. yani gs messiyi alsaydı benim yorumum değişmeyecekti fenerbahçenin elinden almış olmadığı için.
    gs rakibinin elinden oyuncu kapmaya aç dedim, bu transfer bi çalım sayılmaz dedim açıklamasını da yazdım, kendi yorumumdur.

büyük transfer yaptık taurasiyi alarak, gs çalım attık ayağı yapıyo demek istedim evet, antuyu hiç takip etmediğim için bilmiyorum orda da fenerbahçeliler mi böyle yazıyo? stoch hakkında mı yazmışlar, başka kimi aldık ki biz son 3-4 sene içinde gsnin de ilgilendiği?

3 aydır yazmadığını bilmiyodum, sen ilk mesajıma imzanla cevap verince ben de öyle demişim, tabi ki kimse benden izin almayacak yazmak için.

tam olarak dediklerime cevap verdiğin için sağol bence de uzatacak bir şey yok

• quote:

quote:

Verdiğin örnekle basketboldan futbola geçiş yapmışsın, transfer söylemimdeki bağ bu.

tamam basketboldan futbola geçiş yaptım da ben orda büyük transfer yapmaktan bahsetmedim, rakibinin elinden oyuncu almaktan bahsettim. yani gs messiyi alsaydı benim yorumum değişmeyecekti fenerbahçenin elinden almış olmadığı için.
    gs rakibinin elinden oyuncu kapmaya aç dedim, bu transfer bi çalım sayılmaz dedim açıklamasını da yazdım, kendi yorumumdur.

büyük transfer yaptık taurasiyi alarak, gs çalım attık ayağı yapıyo demek istedim evet, antuyu hiç takip etmediğim için bilmiyorum orda da fenerbahçeliler mi böyle yazıyo? stoch hakkında mı yazmışlar, başka kimi aldık ki biz son 3-4 sene içinde gsnin de ilgilendiği?

3 aydır yazmadığını bilmiyodum, sen ilk mesajıma imzanla cevap verince ben de öyle demişim, tabi ki kimse benden izin almayacak yazmak için.

tam olarak dediklerime cevap verdiğin için sağol bence de uzatacak bir şey yok

Hadi gidip şükür namazı kılalım.

• GS Türkiye Ligi'nin büyük favorisi konumuna geldi. Avrupa'da da en şanslı 2-3. takım oldu bu transferle.
  • quote:

quote:

Oturgacınla yazan sensin, bu da terbiye ile alakalı, bunuda 26 yaşında adam bilsin değil mi ?

Benimle üslubunu koruduğun müddetçe istediğin kadar tartışıp fikir yarıştırabilirsin, bu beni ayrıca memnun eder.Ama dediğim gibi, üslubu koruyacaksın, benim yaşım 35, forumdaki çoluk çocukla karıştıma beni.

Dedim ya, oturgaç yazman işi ve bu yorumu tetikleyen unsur.Sen transfer olayını bel altına çevirirsen her türlü cevap hakkını karşıya veriyorsun zaten.Sonra da hayıflanıyorsun, yazılanlar şık değil ama bir düşün bakalım haksız mıyım ?

Yok, yazmazdım.Karşındaki insanın senin kadar veya senden fazla bu işlerin içinde olabileceğini gör istedim.Yazacak olsam parmaklar benim, klavye önümde, hiçbir kuvvet durduramazdı değil mi ?

Ben senden büyüğüm yaş olarak, sen oturgaç kelimesi ile benim damarıma bastın ve bu kendime yakıştıramadığım yorumu yazmama sebep oldun.Yine büyüklük bende kalsın, sen istediğin gibi davran ama ben senden özür dileyeyim. Ne zaman birisiyle böyle ters kalsam güzel muhabbetlerin başlangıcı olur genellikle, inşallah bu da öyle olur.Unutma ki bu spor, farklı renklerin sevdalıları olsakta aynı geminin içindeyiz.Beni istediğin şekilde eleştir ama ne itham et, ne de yakışıksız kelime kullan.Buna kesinlikle tahammül edemiyorum, ister istemez böyle sert yorumlar yazmak zorunda kalıyorum.İnşallah tekrar bu şekilde üzücü bir şey gelişmez aramızda.

Oturgaç muhabbetiyle damarına bastığımın farkında değilim özür dilerim.Ben bu forumda yazılanları(oturgaç tarzı şeyleri yani) pek takmam açıkçası çünkü bunu yüzüme karşı söyleyecek yürekler onlar da yoktur.Fakat ben de aynısını yapmışım üstüne gidince farkettim.

İkinci yazdığınızla düşüncelerimiz paralel tamamen, ben burada aklı başında liseli arkadaşlarla da tartışabilirim yeter ki seviyesi belli olsun benim için yaş demek herşey demek değildir ki ben şu ana kadar yaşımı forumda çok az kez yazdım.Herhalde daha da fazla yazmam.

''Dedim ya, oturgaç yazman işi ve bu yorumu tetikleyen unsur.Sen transfer olayını bel altına çevirirsen her türlü cevap hakkını karşıya veriyorsun zaten.Sonra da hayıflanıyorsun, yazılanlar şık değil ama bir düşün bakalım haksız mıyım ?''
    Hak veriyorum, benim oturgaç yazmamın sebebi alınmayacağını düşünmemdi.Yoksa yazmazdım zaten ama seni de tanımıyordum bu tartışma/konuşmamızdan önce.Şimdi veya sonra böyle birşey yazmayacağımı(hem sana karşı hem de diğer arkadaşlara) düşünüyorum tabii karşımdakinin seviyesinin düşük olmasından dolayı benim de bi' an seviyemin düşmesini katmazsak.

''Yok, yazmazdım.Karşındaki insanın senin kadar veya senden fazla bu işlerin içinde olabileceğini gör istedim.Yazacak olsam parmaklar benim, klavye önümde, hiçbir kuvvet durduramazdı değil mi ?''
    Haklısınız.Fakat yazdığınız beni biraz rahatsız etti o yüzden bi' an için öyle yazdım ve düşündüm.Kusura bakmazsınız umarım.

''Ben senden büyüğüm yaş olarak, sen oturgaç kelimesi ile benim damarıma bastın ve bu kendime yakıştıramadığım yorumu yazmama sebep oldun.Yine büyüklük bende kalsın, sen istediğin gibi davran ama ben senden özür dileyeyim. Ne zaman birisiyle böyle ters kalsam güzel muhabbetlerin başlangıcı olur genellikle, inşallah bu da öyle olur.Unutma ki bu spor, farklı renklerin sevdalıları olsakta aynı geminin içindeyiz.Beni istediğin şekilde eleştir ama ne itham et, ne de yakışıksız kelime kullan.Buna kesinlikle tahammül edemiyorum, ister istemez böyle sert yorumlar yazmak zorunda kalıyorum.İnşallah tekrar bu şekilde üzücü bir şey gelişmez aramızda.''
    Umarım güzel muhabbetlerin başlangıcı olur çünkü ben kimseyle bir soğukluk-kötü durum yaşamadım.Tartıştığım insanların çoğu(bazı seviyesizler çıkıyor arada onlarla da muhattab olma ihtiyacı duymuyorum geçip gidiyor.) ile ben de hoş sohbetler kurdum umarım dediğiniz gibi olur.Sert yorumlarınızı da anlaşıyla karşılıyorum ve aynısını sizden de bekliyor ve umuyorum.
    Koyulaştırdığım kısma inşallahdan başka kelime yakıştıramadım.

Saygı çerçevesini bozmadan cevap yazdığınız için de teşekkür ediyorum keşke her tartıştığım insanlar sizin gibi olsa...

• Bu arada üzerimde kalmasın, adı geçti, babanın ellerinden öp benim için.Kötü manada bir şey yazmadım ama olsun, saygımızdan ödün vermeyelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.