Şimdi Ara

Fenercell Taraftar paketi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar avea taraftar paket vın kullanıyorum forumda bazı arkadaşlara gprs kullanımından dolayı ekstra ücret geldiğini okudum benim sorum ise şu ben 2.5G 3G 3.5G baglantı türlernden herhangi birinde ekstra ücret gelirmi? çağrı merkezini arayıp sordm edge gprs 3g hepsi paketinize dahil ekstra bi ücret ödemezsiniz dediler ancak aveaya güvenmiyorm beni bilgilendirebilirmsiniz

• dosttum bende şubat ayından bu yana kullanıyorum
    fix 34,5tl faturadan fazla ödemedim
    sana önerim
    kotanı takip et
    kotayı aşmadıgın süreçte
    2gmiş 2,5gmiş 3gmiş hepsı kotandan düşer
    (o dedıgın sorun hattı aldıktan sonra ilk dakıkalarda kotanın tanımlanması için kısa bir süre lazımdı o sure bitmeden netı kullanalara aşırı fatura gelıyordu. ama 500arayıp teyit ettırdıkten sonra kullanmaya devam edebılyorsun)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

dosttum bende şubat ayından bu yana kullanıyorum
    sana önerim
    kotanı takip et
    kotayı aşmadıgın süreçte
    (o dedıgın sorun hattı aldıktan sonra ilk dakıkalarda kotanın tanımlanması için kısa bir süre lazımdı o sure bitmeden netı kullanalara aşırı fatura gelıyordu. ama 500arayıp teyit ettırdıkten sonra kullanmaya devam edebılyorsun)

bu benim ilk kullanım ayım fenercelliyim şimdi fenerbahce 4 gol attı geçen gün bu kotaya eklenio direk demi baktım 400 mb artmış kota. ya bende nette o yazıları okudum ve korktum ben kullanmaya başladıgımda mesaj gelmişti galiba paketiniz tanımlanmıştır diye öle hatrlıyorum inşallah öledir. avea bayisindeki adama kalsa eve git hemen kullanmaya başlayabilrsin fln demişti de ben yarım saat fln sonra takmıştm taktıgmdada o mesaj wardı faturayı merakla bekliyorm inşallah bi süprizle karşılaşmam. sayaca bakıorum sayac a göre atıyorum 400 mb kullanmışm ama kotaya göre 500 mb kullanmışm birbirini tutmuo

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan362

quote:

sana önerim
    kotanı takip et
    kotayı aşmadıgın süreçte

bu benim ilk kullanım ayım fenercelliyim şimdi fenerbahce 4 gol attı geçen gün bu kotaya eklenio direk demi baktım 400 mb artmış kota. ya bende nette o yazıları okudum ve korktum ben kullanmaya başladıgımda mesaj gelmişti galiba paketiniz tanımlanmıştır diye öle hatrlıyorum inşallah öledir. avea bayisindeki adama kalsa eve git hemen kullanmaya başlayabilrsin fln demişti de ben yarım saat fln sonra takmıştm taktıgmdada o mesaj wardı faturayı merakla bekliyorm inşallah bi süprizle karşılaşmam. sayaca bakıorum sayac a göre atıyorum 400 mb kullanmışm ama kotaya göre 500 mb kullanmışm birbirini tutmuo

Evet 4 gol için 400 mb hediye veriliyor.Eğer kullanmadan önce mesajı gördüysen sorun yoktur.Önemli olan 5 gb (8 gb)internet hattınıza tanımlanmıştır mesajının gelmesi.Sayaçta 400 kotada 500 olmasının bir önemi yok,eğer sayaçta 500 kotada 400 olsaydı o zaman korkman gerekirdi.Yani 100 mb kotadan düşmediğine göre 5 gb hattına tanımlanmadan 100 mb kullanmış olduğun anlamına gelirdi.Yani sayaçtaki eksik olursa değilde fazla olursa korkman gerekir.Bu farkta belki bilmiyorsundur diye söylüyorum.Uploadda kotaya dahil,sen onu hesaba katmamış olabilirsin.Ayrıca sayaca çok fazla güvenme,o sadece bilgi amaçlı ve normal kotayla hiçbir zaman birebir uyduğunu görmedim.Ama 500 mb ta 100 mb ta sapma yapmıyor.Sanırım uploadı kotadan düşmemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

quote:

sana önerim
    kotanı takip et
    kotayı aşmadıgın süreçte

Evet 4 gol için 400 mb hediye veriliyor.Eğer kullanmadan önce mesajı gördüysen sorun yoktur.Önemli olan 5 gb (8 gb)internet hattınıza tanımlanmıştır mesajının gelmesi.Sayaçta 400 kotada 500 olmasının bir önemi yok,eğer sayaçta 500 kotada 400 olsaydı o zaman korkman gerekirdi.Yani 100 mb kotadan düşmediğine göre 5 gb hattına tanımlanmadan 100 mb kullanmış olduğun anlamına gelirdi.Yani sayaçtaki eksik olursa değilde fazla olursa korkman gerekir.Bu farkta belki bilmiyorsundur diye söylüyorum.Uploadda kotaya dahil,sen onu hesaba katmamış olabilirsin.Ayrıca sayaca çok fazla güvenme,o sadece bilgi amaçlı ve normal kotayla hiçbir zaman birebir uyduğunu görmedim.Ama 500 mb ta 100 mb ta sapma yapmıyor.Sanırım uploadı kotadan düşmemişsin.

uploadı saymamışm uploadlı hesaplıyınca 4 mb sayacta fazla çıkıyo :S şuan fb maçı bitti 300 mb daha gelmemiştir demi? eğer sayacn dediği gibi 4 mb fazlaysa nasıl bi fatura gelir bana şuan çok tırstım:S

• benm hesabıma göre 4 mb için 8 lira gelmesi gerekiyo değilmi?
  • Ama ben kullanmaya basladigmda o onay mesaji gelmisti yaa nsi 4 mb fazla cikiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BeinConnect Taraftar Paketi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hat açıldıktan 21 dk sonra hattına internet paketin tanımlanmış olur. maksimum 1 saat içinde tanımlanıyor. 5 gb hattına tanımlanmıştır mesajını görmüşsen sıkıntı yok.
  • quote:

Ama ben kullanmaya basladigmda o onay mesaji gelmisti yaa nsi 4 mb fazla cikiyo

Evet o mesajı görmen önemli.Önceki mesajımda da yazmıştım sayaca fazla güvenme diye.Sayaç birebir doğru sonucu vermez.Ama çok yakın çıkarır.500 mb ta 4 mb sapma olur.Ben hiç birebir çıktığını görmedim zaten.
  • Arkadaşlar acayip bir uygulama gördüm Android'de FENERBAHÇE TRIBUN diye...Tüm Fenerbahce tezahuratları var :) Mükemmel
  • neyse umarım bi süprizle karşılaşmam internette okuduklarım beni çok korkuttu hatta aldıgıma pişman oldum yazılanları görünce. ama performans olarak çok memnunum hiçbi sıkıntı yok gayet hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.