Şimdi Ara

fenercell ile ilgili bir sorunum var:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu ay fenercell aldm hızından falan cok memnun kaldm fakat bakıyemi oğrenemiyorum kac GB kaldığını nasıl ve nerden öğrenebilirim yardımcı olurmusunz???

• quote:

Orijinalden alıntı: pans

ben bu ay fenercell aldm hızından falan cok memnun kaldm fakat bakıyemi oğrenemiyorum kac GB kaldığını nasıl ve nerden öğrenebilirim yardımcı olurmusunz???

Modeminden mesaj bölümüne gir,SIFRE yazıp 9520 ye mesaj yolla..www.avea.com.tr ye gir.sağ üst köşede online işlemler yazıyor.oraya tıkla.modem hattının nosunu yaz,mesaja cevap olarak gelen şifreyi gir.oradan bütün işlemleri takip edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: pans

ben bu ay fenercell aldm hızından falan cok memnun kaldm fakat bakıyemi oğrenemiyorum kac GB kaldığını nasıl ve nerden öğrenebilirim yardımcı olurmusunz???

Modeminden mesaj bölümüne gir,SIFRE yazıp 9520 ye mesaj yolla..www.avea.com.tr ye gir.sağ üst köşede online işlemler yazıyor.oraya tıkla.modem hattının nosunu yaz,mesaja cevap olarak gelen şifreyi gir.oradan bütün işlemleri takip edebilirsin.

gırdım ama hic bi yerde bulamadm bakıye sorgulamasını?
  • öncelikle fenercell neye abone oldun(5gb,8gb,vs...).müşteri hizmetlerini ara bilgilerini,tarifeni teyit ettir.normalde kotanı görmen lazım.m.h ye neden göremediğini de sor.aveada faturalı net tarifelerinde sürpriz faturalar çok oluyor.o yüzden biran önce aramanı ve bütün bilgilerini öğrenmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.