Şimdi Ara

Fenerbahenin Sorunu Az Ve Öz Budur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahenin Sorunu Az Ve Öz Budur


    Arkadaşlar siz hala olayı anlayamadınız . Takımda sorun felan yooook. Oyuncularımızın hepsi doğru antrene edilip doğru pozisyon ve taktiklerle hücum formasyonlarında gayet verimli başarılı adamlar gli brezilya milli takımı oyuncusu valbu geçen sene bjk yi tek başına dağıttı jansen epl den geldi . Soldado villarealin oyun kurucusu gibiydi. eletirilen dirrar şu an oynadığı toplam dakikada bölük pörçük oynayıp fransa liginde 7 asist yapmıştı . Ki monacodan önceki takımında da bayağı yetenekli bir adamdı.

    Problem hocamız Problem aykut kocaman.

    Fenerbahenin Sorunu Az Ve Öz Budur


    Biz bu adamı kaç sene denedik bir şey olmadı olmuyor. Çünkü takıma hücum yaptırmayı bilmiyor. Bakın hücum futbolu demiyorum. Takıma hücum formasyonu çizemiyor.

    Bizde sadece alexli bir kadroyla şaibeli bir şampiyonluk aldı rakipler çok kötüyken Avrupada yarı oynadık 1 tane ciddi rakiple karşılaşmadan ilk ciddi rakip benfica dağıttı bizi. Ki o takımda çok iyi adamımız vardı.

    Konyada en önemli başarısı türkiye kupasını almak ondada ligin en pahalı kontratak futbolundan birini oynayan takıma biraz kısır defansını öğretince full defansa kapanmayan rakiplere karşı sonuç aldı.

    Bu adamdan bir iş olmaz. Kendini çok teknik futbol felan oynattığını sanıyor ama bir sonuç alamıyor. Ve bunu hem maddi hem manevi bu sene kesinlikle bir sonuç alması gereken takımda uyguluyor. Yahu daha fenerbahçenin asıl sorununun ileriye servis yapamayan orta saha ve orta yüzdesi yüksek olmayan kanatlar olduğunu bile 4 senede anlayamadı bu adam .

    Ama suçun hepsi bu adam da mı ? Hayır

    Fenerbahenin Sorunu Az Ve Öz Budur


    Bunlarda da suç var Aziz yıldırım iyi bir başkan olabilir . Ona bir şey demiyorum. Ama hatalı bir başkandır. Futbolu ehil olmayan adamlarla yönetmeye çalışıyor.


    Ali yıldırım Mahmut Uslu yav bunlar futboldan ne anlar ? Ne anlar ? İnşaatcılar ne anlar ?

    Gidiyorsun hala aykut kocamanı getiriyorsun. Ders almadan. E yabancı hoca ikna edemiyoruz. Edemezsiniz çünkü futbol adamı değilsiniz siz. Eden nasıl ediyor. Nasıl fiko ucuza adamları getiriyor.


    Şu an dick olsa bu takımla garanti 1 numaradaydık. En kötü ersun bile bu takımı iyi oynatırdı. Ha trabzonda iş yapamadı. Ama trabzonda kim yaptı ki ? Orada iş yapmak için kulüple şehirle tam bir uyum içine girmen lazım.

    Al gerardini gibi bir futbol direktörü ver yetkiyi o kursun scout ekibinide teknik kadroyuda. Ha gidip culuk gibi terrano gibi bir menajeri futbol direktörü yapmada. Birde yabancı teknik direktör getirdiğinde artık iyi ligi tanıyan teknik direktör seviyesinde bir yardımcı getirmeyi unutmayın ya Allah rızası için. Ziconun başarısının önder özende yattığını bilmeyecek kadar cahil değillerdir herhalde.







  • Katılıyorum hocam kafamdakileri söylemişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dick aykut kocamandan daha iyi TD ama ersun yanal konusunda aynı fikirde değilim

    ama bence aykut kocamanın en büyük eksiği teknik taktikten çok, iyi oyuncuyla vasat oyuncu arasında ayırımı yapamıyo

    500 milyon euro bütçeyle takım kursa, o paraya kurulabilecek en vasat kadrolardan birini kuracağına eminim.
  • vay be Konyanın kadrosuda ligin en pahalı kadrolarından biri oldu ya bunu başka bi yerde söyleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sorunumuz çok net belli Aziz Yıldırım defolup gittiği gün Fenerbahçe için güzel günler başlayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz gitmeden Mourinho bile gelse başarılı olamaz. Bu kulübün kanseri Aziz Yıldırım ve yönetimidir. Kulübün ayağına kaç kere sıktı saymaktan bıktık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.