Fenerbahçeyi tebrik ediyoruz gerçekten hak ederek şampiyon oldular.Trabzonsporuda tebrik etmek gerekir ama onlar fenerbahçe
kadar şampiyonlugu haketmediler.
Umarım seneye ülkemizi avrupada en iyi şekilde temsil ederiz ve ülkemizi hakettiği noktalara getiririz.
kardeşim kendi adına konuş biz kimseyi tebrik etmiyoruz
Böyle konular hoş karşılanmaş çoğunlukla,şimdi başka bir beşiktaşlı gelip sana laf atacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Manuel Fernandes
bosver bunları dostum adam olsalar fake nıcklerle gelmezler
quote:
Orijinalden alıntı: MoonLighteR
quote:
Her takımda vardır böyle troll ler neyse şampiyonlugunuz hayırlı olsun.
tek beraberlık ve full galıbıyet.. hepsını satın aldık hepsını zaten... bıraz tebrık etmeyı bılın ya trabzonun maclarına bakın bıraz bız sesımızı cıkarıyormuyuz santrdan 8 sanıye sonra gol olunca.. golde ne gol ama ayakları kayanlarmı topa vurulmadan dıger tarafa yatan kalecılermı..
quote:
Orijinalden alıntı: Different 1903
quote:
Orijinalden alıntı: MoonLighteR
quote:
Her takımda vardır böyle troll ler neyse şampiyonlugunuz hayırlı olsun.
Eyvallah hocam ama erken konuşmayın manyel falan yapmıyorsanız.
Hiçbir şey belli değil. Bugün bizim defans bir garip.
Ben de buradan emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Tebrikler Fenerbahçe Seneye 3 büyükler şeklinde bir çekişme görmek dileği ile.
İki takımada tebrikler güzel mücadele oldu ama , ama demeden'de geçemeyeceğim iki takımında seri galibiyetler alması hakemlerin eseri.
beni okuyanlar bilir, fenerbahçe'ye bu devre hiç gündüz maçı verilmeyerek fenerbahçenin şampiyonluk şansı arttırılmıştır.. bu nedenle bu yarış eşit şartlarda yapılmadığı için ben kutlayamıyorum kusura bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: soho
beni okuyanlar bilir, fenerbahçe'ye bu devre hiç gündüz maçı verilmeyerek fenerbahçenin şampiyonluk şansı arttırılmıştır.. bu nedenle bu yarış eşit şartlarda yapılmadığı için ben kutlayamıyorum kusura bakmayın
o zaman çık konudan soho nerede o niye tebrik etmiyor diye soran olmamıştı TEBRİK EDEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ
Trabzon ile çok güzel çekişme oldu, güzeldi...
İki tarafta fazla fazla hak ettiler, tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
İki takımada tebrikler güzel mücadele oldu ama , ama demeden'de geçemeyeceğim iki takımında seri galibiyetler alması hakemlerin eseri.
Fenerbahçeyi bende tebrik ederim.
Bu arada imzayı çalabilir miyim.
quote:
+1903
Tebrikler Fenerbahçe. Sezonun ikinci yarısında söke söke aldınız şampiyonluğu, hak edilmiş bir şampiyonluk.
Trabzonspor için de 'kendi düşen ağlamaz' demekten başka bir şey diyemiyorum.
quote:
++
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
quote:
+1903
Haklısınız, gündüz maçı verilse kesin şampiyon olamazdık, büyük handikap
Teşekkür ederiz arkadaşlar, tebriklerinizi görmek gerçekten güzel
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
Böyle konular hoş karşılanmaş çoğunlukla,şimdi başka bir beşiktaşlı gelip sana laf atacaktır.
O Laf Atacak BJK'lilar FB bolumune yazamiyorlar
Eyvallah arkadaşlar saolun. Valla tek isteğim avrupa da tüm takımlarımızın başarıları ve seneye Gs Bjk Fb çekişmesi.