Şimdi Ara

Fenerbahçeyi küme düşürmeyecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık ve net olan kurallar varken ve uygulanması gereken bu kurallar iken duyumlara göre Fenerbahçe için farklı bir karar verilip kümede kalacakmış,eksi puan ve elinden şampiyonluk alınacakmış. Eğer karar bu olursa TFF başımızda hiç durmasın. Ankaraspor'u düşürmek kolay oldu değil mi? Fenerbahçe'nin ayrıcalığı nedir Allah aşkına sizlere soruyorum.

Orijinalden alıntı: *ORION*

Açık ve net olan kurallar varken ve uygulanması gereken bu kurallar iken duyumlara göre Fenerbahçe için farklı bir karar verilip kümede kalacakmış,eksi puan ve elinden şampiyonluk alınacakmış. Eğer karar bu olursa TFF başımızda hiç durmasın. Ankaraspor'u düşürmek kolay oldu değil mi? Fenerbahçe'nin ayrıcalığı nedir Allah aşkına sizlere soruyorum.

kanaltürkte kı programı ızleyıp bunu dıyosan bastan federasyon kararı vermıs ama klupler gelrı kaybı olur dıye baskı yapıyomus o yuzden kararsız kalmıs açıkçası bır fenerbahçeli olarak bende bunu ıstemem bız sadaka ıstemıyoz eğer suçluysak düşelim

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Açık ve net olan kurallar varken ve uygulanması gereken bu kurallar iken duyumlara göre Fenerbahçe için farklı bir karar verilip kümede kalacakmış,eksi puan ve elinden şampiyonluk alınacakmış. Eğer karar bu olursa TFF başımızda hiç durmasın. Ankaraspor'u düşürmek kolay oldu değil mi? Fenerbahçe'nin ayrıcalığı nedir Allah aşkına sizlere soruyorum.

kanaltürkte kı programı ızleyıp bunu dıyosan bastan federasyon kararı vermıs ama klupler gelrı kaybı olur dıye baskı yapıyomus o yuzden kararsız kalmıs açıkçası bır fenerbahçeli olarak bende bunu ıstemem bız sadaka ıstemıyoz eğer suçluysak düşelim

Ne demek gelir kaybı yaaa ? Komik olmayalım lütfen, bu Beşiktaş da olsa küme düşmeli, kimse kayrılmamalı, sen taraftar isen ben taratarsam Anakarsporlu adam da taraftar. Hepimizin gönül verdiği, desteklediği bir takım var, adalet armadaki yıldızlara bakarak karar vermemeli. Herkes adalet karşısında eşit olmalı.

• Bu kararın sebebi kulüpler birliği olursa Allah hepsinin belasını versin 3 5 kuruş için türk futbolunu harcamış olurlar

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!
  • e o zaman Ankaraspor taraftarlarını da adamdan saymayalım, ülkedeki taraftarların insanlık değerleri kulüplerinin bütçesine mi bakıyor?
  • bende bu dediklerinin altına ımzamı atarım ama bu haberı mıllıyettede gördüm bıraz once bır spor mudurude soyledı bu şekılde baskı yapılıyomus federasyona. sadece boyle bır sey olursa bunuda hemen fenerbahcenın yaptıgı seklınde yansıtılıcagına emınım.

Orijinalden alıntı: Aks The Gorgeous

e o zaman Ankaraspor taraftarlarını da adamdan saymayalım, ülkedeki taraftarların insanlık değerleri kulüplerinin bütçesine mi bakıyor?

Demek ki öyleymiş, suçlular kimse cezasını çekmeli, her kimse... Yoksa Türk futbolu daha da kaosa sürüklenir, işin içinden bu sefer hiç çıkamayız. Uefa takipçisi olur inşallah bu olayların.

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Ne demek gelir kaybı yaaa ? Komik olmayalım lütfen, bu Beşiktaş da olsa küme düşmeli, kimse kayrılmamalı, sen taraftar isen ben taratarsam Anakarsporlu adam da taraftar. Hepimizin gönül verdiği, desteklediği bir takım var, adalet armadaki yıldızlara bakarak karar vermemeli. Herkes adalet karşısında eşit olmalı.

bende bu dediklerinin altına ımzamı atarım ama bu haberı mıllıyettede gördüm bıraz once bır spor mudurude soyledı bu şekılde baskı yapılıyomus federasyona. sadece boyle bır sey olursa bunuda hemen fenerbahcenın yaptıgı seklınde yansıtılıcagına emınım.

• Oyle sacma sey mı olur yahu. Sampıyonlugu al ama kumede bırak. Sampıyonluk alınacaksa kume de dusurulur, dusurulmelı.
  • Çelişkili görünüyor.Şampiyonluğu hangi gerekçeyle geri alacaklar bu durumda?Şike yapıldı ama,küme düşürmeye yetmez mi diyecekler?Bunun orta yolu yok,ya suçluyuz küme düşeriz,ya masumuz devam ederiz.Ortalıkta o kadar falz acaiplik var ki,neler döndüğüne dair,kimsenin en ufak bir fikri olduğunuda sanmıyorum ben açıkcası.

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • bence - 60-70 puanla başlatılıp ikinci sene kendiliğinden düşmesi daha mantıklı:=))direkt düşürülürse ztn seneye çıkar.böylelikle 2 sene kaybederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Çelişkili görünüyor.Şampiyonluğu hangi gerekçeyle geri alacaklar bu durumda?Şike yapıldı ama,küme düşürmeye yetmez mi diyecekler?Bunun orta yolu yok,ya suçluyuz küme düşeriz,ya masumuz devam ederiz.Ortalıkta o kadar falz acaiplik var ki,neler döndüğüne dair,kimsenin en ufak bir fikri olduğunuda sanmıyorum ben açıkcası.

Demek ki şampiyonluk da Fenerbahçe'de kalacak farklı bir yaptırım uygulanacak. Ben Fenerbahçe'nin küme düşürüleceğini sanmıyorum,adalet yerini bulsun. Türk futbolunda bu hakem satın alınmış vs gibi olayları konuşmayalım artık tek isteğim bu. Beşiktaş da yapmışsa Ahmet de yapmışsa Mehmet de yapmışsa her kim olursa olsun cezasını çekmeli.

Orijinalden alıntı: thatsright2

küme düşmezse yada şampiyonluğu alınmazsa yani kısaca bu ikisinden biri olmaz ise skandal olur

aslında ikisinden yanlız bırısı olursa skandal olur....bence bu ıkısı bırbırıne baglı...

• Şampiyonluğun bizde kalması demek,herhangi bir maça etki etmediğimiz manasınada geliyor lakin aynı zamanda?Şampiyonluk sizde kalsın,kümede düşmeyin ama seneye -30 puanla başlayın denirse,nasıl yani diye sormayacak mı kimse?

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • düşmeyip şampiyonluk alınıp eksı puandan başlarsak bu kluplerin federasyona etkısıyle olacaktır benım dınlediğim haberler bu şekilde.
  • Fenerbahçe düşmesin, ligde kalsın ama eksi puanla başlasın demenin bir başka anlamı şike yapmış olabilir ama işin içinde çok para var o yüzden bla bla bla. Küçük takımları çat diye düşürmek kolay tabii.

• şampiyonlar ligini birkeren kesinlikle unutun dolayısıylada bu şampiyonluğun elinizden alınması demek ama ligden düşürüleceğinizi hiç zannetmiyorum ki işde burda türk futbolunun fenerbahçenin hegomonyasında olduğu adil ve özgür kararlar almada aciz olduğunun kanıtı olacakdır. inşallah yanılıyorumdur .
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

şampiyonlar ligini birkeren kesinlikle unutun dolayısıylada bu şampiyonluğun elinizden alınması demek ama ligden düşürüleceğinizi hiç zannetmiyorum ki işde burda türk futbolunun fenerbahçenin hegomonyasında olduğu adil ve özgür kararlar almada aciz olduğunun kanıtı olacakdır. inşallah yanılıyorumdur .

sadece boyle bır sey olursa bunuda hemen fenerbahcenın yaptıgı seklınde yansıtılıcagına emınım.
    ssaat 23.50 de şöyle bir yorum yaptım ve boyle karar cıkmadan hemen suc bıze kaldı. ama boyle bır karar cıkkarsa kluplerın federasyona yaptığı baskıdan dolayı olacağıdır. şahsi fikrimde suçumuz sabıtse 1 dakka dusunulmeyıp düşürülmemizdir.
  • Hiçbir Fenerli istemez öyle ligde kalmayı.-30 Puanla ceza verip o şekilde ligde tutulacağıma şerefimle altligde mücadelemi yapar şerefimle çıkarım yine.Ayrıca işin ekonomik kısmına bakınca düşmemiiz daha mantıklı geliyor.Madem ben yandım diğerlerinin canı Cehenneme.

BİRLEŞMİŞ TÜM LİG YİNE BİZE, AMA İNANDIK BİZ SİZE , GÖRMEK İSTERİZ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİNDE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.