Bildirim
Fenerbahçeyi bırakıyorum (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kartalspor akar beyler kadıköyden daha yakın -
Her zaman FENERBAHÇELI olarak kalacam FENERBAHÇE'YI sadece FENERBAHÇELILER tutar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: azadi30
Her zaman FENERBAHÇELI olarak kalacam FENERBAHÇE'YI sadece FENERBAHÇELILER tutar
Juventusluların tutacak hali yokya herhalde Fb yi fb liler tutar
-
quote:
O kadar klasik mantık, modern mantık dersi filan aldım ama böyle bir şeyi ilk defa görüyorum -
Ayran içmeyin dedik gündüz vakti. Güneşte çarpmış tabi
Konuya gelirsek;
Boşuna block atmamışım zamanında. Şahsen A.Y vs gidene kadar Fenerbahçeliliğimi dondurayım dedim ama gittim geçen gene Fenerium'a dalıp 100 liralık alış-veriş yaptım. Selçuk ile sözleşme yenilemeleri feci koysa da aldık gene. Büyük ihtimalle yine alacağım -
quote:
Ucundan bizde tutsak?
-
'Sadakat şike yapan takım için şike cezası verenleri protesto etmek , şike yapan başkan için protesto gösterileri hazırlamak , ve şike yapıldığını inkâr etmektir.'
Bir Fenerli atasözü -
quote:
Orijinalden alıntı: trybskts
'Sadakat şike yapan takım için şike cezası verenleri protesto etmek , şike yapan başkan için protesto gösterileri hazırlamak , ve şike yapıldığını inkâr etmektir.'
Bir Fenerli atasözü
senin kafan anlamaz bu işleri..
-
takım tutarken bak dikkatli oku takım tutarken dedim fenerbahçe falan değil, bi kazanç menfaat aramak saçma; takımı tuttuğunda maçlarına gidersin ürünlerini alıp destek olursun uğruna ıslanırsın küfür yersin çoğu fırsatı takımın yüzünden kaçırabilirsin ama bu takımı tutarsın takım tutmak böyle birşey bu duyguda insanlık ilişkileri aramayın bi artısını hiç görmiceksin zaten takımın sana bi faydası olsa sen takımı değil takım seni tutardı hadi selametle -
Sevgilimi la bu? Erkek adam takımını bırakır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bırak gitsin geri dönerse senindir. dönmezse zaten hiç olmamıştır. -
Böyle saçma sapan konular nasıl kapanmıyor ya. -
Katılıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Beşiktaşlı olsa intihar eder demekki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X