Şimdi Ara

Fenerbahçeyi bırakıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L4rry

hep destek tam destek filan hikaye. zaten o kadar para veriyoruz maça gidiyoruz, tshirt alıyoruz, forma alıyoruz. karşılığında bu.

• kartalspor akar beyler kadıköyden daha yakın
  • Her zaman FENERBAHÇELI olarak kalacam FENERBAHÇE'YI sadece FENERBAHÇELILER tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azadi30

Her zaman FENERBAHÇELI olarak kalacam FENERBAHÇE'YI sadece FENERBAHÇELILER tutar

Juventusluların tutacak hali yokya herhalde Fb yi fb liler tutar

• quote:

Her zaman FENERBAHÇELI olarak kalacam FENERBAHÇE'YI sadece FENERBAHÇELILER tutar

O kadar klasik mantık, modern mantık dersi filan aldım ama böyle bir şeyi ilk defa görüyorum
  • Ayran içmeyin dedik gündüz vakti. Güneşte çarpmış tabi

Konuya gelirsek;

Boşuna block atmamışım zamanında. Şahsen A.Y vs gidene kadar Fenerbahçeliliğimi dondurayım dedim ama gittim geçen gene Fenerium'a dalıp 100 liralık alış-veriş yaptım. Selçuk ile sözleşme yenilemeleri feci koysa da aldık gene. Büyük ihtimalle yine alacağım
  • quote:

Ucundan bizde tutsak?

• 'Sadakat şike yapan takım için şike cezası verenleri protesto etmek , şike yapan başkan için protesto gösterileri hazırlamak , ve şike yapıldığını inkâr etmektir.'

Bir Fenerli atasözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

'Sadakat şike yapan takım için şike cezası verenleri protesto etmek , şike yapan başkan için protesto gösterileri hazırlamak , ve şike yapıldığını inkâr etmektir.'

Bir Fenerli atasözü

Fenerbahçeyi bırakıyorum

senin kafan anlamaz bu işleri..

• takım tutarken bak dikkatli oku takım tutarken dedim fenerbahçe falan değil, bi kazanç menfaat aramak saçma; takımı tuttuğunda maçlarına gidersin ürünlerini alıp destek olursun uğruna ıslanırsın küfür yersin çoğu fırsatı takımın yüzünden kaçırabilirsin ama bu takımı tutarsın takım tutmak böyle birşey bu duyguda insanlık ilişkileri aramayın bi artısını hiç görmiceksin zaten takımın sana bi faydası olsa sen takımı değil takım seni tutardı hadi selametle
  • Sevgilimi la bu? Erkek adam takımını bırakır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak gitsin geri dönerse senindir. dönmezse zaten hiç olmamıştır.
  • Böyle saçma sapan konular nasıl kapanmıyor ya.
  • Deep Dream kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Beşiktaşlı olsa intihar eder demekki

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.