Şimdi Ara

Fenerbahçeye Gelmesini İstediğim 2 İsim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Emenike
    Belhanda
    S.Taşçı

Bunlar gelsin bana yeter.

ben kesinlikle belhanda yerine taraabt alınmasını isterim tam fenerin aradığı adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

quote:

Emenike
    Belhanda
    S.Taşçı

ben kesinlikle belhanda yerine taraabt alınmasını isterim tam fenerin aradığı adam

Transfermarkt değeri 10M €.Taraabt daha ucuz Belhanda'dan ama istatistiklerde Belhanda daha iyi.İstatistiklere bakıyorum maç içinde nasıl olduğunu falan görmedim Taraabt'ın.
  • quote:

quote:

quote:

Emenike
    Belhanda
    S.Taşçı

Transfermarkt değeri 10M €.Taraabt daha ucuz Belhanda'dan ama istatistiklerde Belhanda daha iyi.İstatistiklere bakıyorum maç içinde nasıl olduğunu falan görmedim Taraabt'ın.

belhanda'nın istatistiklerde daha iyi olmasının sebebi takımının konumu..Taraabt'ın takımı qpr suan ligde sonuncu ve futbol namına hiç bir şey oynamıyorlar bi taraabtları var.. Taraabt fenerbahçeye daha uyumlu sebebi ise belhanda'dan daha hızlı top sürebiliyor fiziksel mücadeleden kaçınmıyor ve topu daima ileri sürüyor.. tabi belhanda'da topu ileri sürüyor ama dribbling olarak taraabt değil malesef.bizede dribbling yapan baskı yediğinde topu geri yollamayan bi tarzda orta saha lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emenike
    Belhanda
    S.Taşçı

belhanda'nın istatistiklerde daha iyi olmasının sebebi takımının konumu..Taraabt'ın takımı qpr suan ligde sonuncu ve futbol namına hiç bir şey oynamıyorlar bi taraabtları var.. Taraabt fenerbahçeye daha uyumlu sebebi ise belhanda'dan daha hızlı top sürebiliyor fiziksel mücadeleden kaçınmıyor ve topu daima ileri sürüyor.. tabi belhanda'da topu ileri sürüyor ama dribbling olarak taraabt değil malesef.bizede dribbling yapan baskı yediğinde topu geri yollamayan bi tarzda orta saha lazım

Taarabt serbest oynamayı sever.Bizim sistem şuan bir serbest oynayacak futbolcuyu daha kaldırmaz.Öndeki 3lü zaten yer değiştiriyor.Eğer böyle 433 oynamaya devam edeceksek orta sahaya defans özelliği de olan bir futbolcu lazım.Belhanda da bu özellik var, taarabt da yok.Ama ben belhandanın da hücumunun yetersiz olacağı kanaatindeyim.Joao Moutinho cuk oturur bizim sisteme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

quote:

quote:

quote:

Emenike
    Belhanda
    S.Taşçı

Taarabt serbest oynamayı sever.Bizim sistem şuan bir serbest oynayacak futbolcuyu daha kaldırmaz.Öndeki 3lü zaten yer değiştiriyor.Eğer böyle 433 oynamaya devam edeceksek orta sahaya defans özelliği de olan bir futbolcu lazım.Belhanda da bu özellik var, taarabt da yok.Ama ben belhandanın da hücumunun yetersiz olacağı kanaatindeyim.Joao Moutinho cuk oturur bizim sisteme.

aykut kocaman'ın kafasında 2 orta saha 1 oyun kuruculu 4-3-3 sistemi var 2 tane orta saha geride durcan emre-meireles gibi önlerinde ise oyun kurucu tarzında forvetlere top taşıyacak adam arıyor.. baroni bu işi yapamadığı için etkisiz kalıyoruz zaten.. eğer 3lü orta sahalı 4-3-3 oynayacaksak kanattaki forvetlerin yerine kanat oyuncusu konulması gerek o zaman moutinho'nun en iyi tercih olacağını yukarda belirtmiştim zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

quote:

quote:

quote:

Emenike
    Belhanda
    S.Taşçı

aykut kocaman'ın kafasında 2 orta saha 1 oyun kuruculu 4-3-3 sistemi var 2 tane orta saha geride durcan emre-meireles gibi önlerinde ise oyun kurucu tarzında forvetlere top taşıyacak adam arıyor.. baroni bu işi yapamadığı için etkisiz kalıyoruz zaten.. eğer 3lü orta sahalı 4-3-3 oynayacaksak kanattaki forvetlerin yerine kanat oyuncusu konulması gerek o zaman moutinho'nun en iyi tercih olacağını yukarda belirtmiştim zaten

Ben henüz türkiye liglerinde dediğin tarzda kanat oyuncularıyla 433 oynayan takım görmedim.Krasic ve stoch bu sisteme uygun aslında da denemek için ne zaman var ne de hoca var.İyi taktisyen hoca olacak.Sen 433 oynayıp da kanatlarını kendi ceza sahana kadar getirirsen ne yapayim ben o taktiği.

Gelecek sene için belli bir taktik belirleyip doğru düzgün adam almak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Belhanda+Salih

Gönül rahatlığıyla maç izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Benim de bi beşiktaşlıolarak fenere gelmesini istediğim bir isim var...

niye kimse dostane bi söylemde bulunmadı lan !

• Taarabt'ı Tottenham nasıl bıraktı anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Taarabt'ı Tottenham nasıl bıraktı anlamak güç.

futbolda; büyük takımlardan da anlayabiliceğiniz gibi artık o tip kırılgan, tek yönü gelişmiş futbolcuların dönemi kapandı sayılır hocam. özellikle orta sahada artık pek çok işi yapmanız gerekiyo sivrilebilmek için. yada mesut gibi çok üst düzey olmalısınız... hem taarabt'ın potansiyeli yüksek ama bunu gösterebilicek kaliteye ve devamlılığa sahip değil, bizim quaresma'nın bi tık altı işte. nitekim premier lig'de bir varlık gösteremiyor, istikrar 0 denebilicek düzeyde.
  • Ben Arfa hayatta gelmez.

• Balotelli nin gelmesini isterdim ve 41.saniyed ki hareketi golle sonlandırmasını isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Ben Arfa hayatta gelmez.

deme öyle yav :( gelse kupa almışız kadar sevinirim yeminlen :(
  • Eminike-Mesut-Ömer Toprak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

Eminike-Mesut-Ömer Toprak

mesut derken ? özil ?
  • Hocam bu Ben Arfa cidden çok kaliteli oyuncu. Tam bizim Sow kafasında çok extrem şeyler düşünüyor, paslar atıyor. Bence eğer gelirse Sow ile çok iyi anlaşırlar, takımı uçurur götürürler. Ama gel gör ki alınması çok zor bir futbolcu. Ne Newcastle onu bırakır, ne de Avrupanın büyük takımları Ben Arfa'yı bize yedirir. Ama ya gelirse... İşte o zaman var ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Hocam bu Ben Arfa cidden çok kaliteli oyuncu. Tam bizim Sow kafasında çok extrem şeyler düşünüyor, paslar atıyor. Bence eğer gelirse Sow ile çok iyi anlaşırlar, takımı uçurur götürürler. Ama gel gör ki alınması çok zor bir futbolcu. Ne Newcastle onu bırakır, ne de Avrupanın büyük takımları Ben Arfa'yı bize yedirir. Ama ya gelirse... İşte o zaman var ya :)

aynen hocam yukarda belirttiğim gibi gelse kupa almış kadar sevinirim
  • başka düşüncesi olan var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

Eminike-Mesut-Ömer Toprak

mesut derken ? özil ?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsnt

sadece şu 2 ismi istiyorum be

Fenerbahçeye Gelmesini İstediğim 2 İsim

Fenerbahçeye Gelmesini İstediğim 2 İsim

AYNENN

Fernandes ve Emenike'yi alalım yeter...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.