Lassanna Diarra --> Aranan Libero Bruno Alves veya Ferdinand(biraz zor olabilir ) --> Bilica yanına kaya defans olur önce Ferdinandla anlaşılmaya çalışılır olmassa Bruno zor değil Malouda --> Sola İlaç Mandanda , Lloris veya çok zor ama Julio Cesar --> Üst düzey kaleci için güven verir
Listeyi yaptım benden bu kadar
Mauricio adı geçiyo onunla anlaşıldıysa alınmalı bence genç ve yetenekl bir oyuncu
quote:
Fenerbahçenin Kimi TransferEtmesi Lazım...
Aziz beni 15 dakikada ikna ederse ha fener ha yener oynarım fakat ikna etmesi lazım .......
quote:
Orjinalden alıntı: Chevher
Biraz lüks olabilir ama ;
Lassanna Diarra --> Aranan Libero Bruno Alves veya Ferdinand(biraz zor olabilir ) --> Bilica yanına kaya defans olur önce Ferdinandla anlaşılmaya çalışılır olmassa Bruno zor değil Malouda --> Sola İlaç Mandanda , Lloris veya çok zor ama Julio Cesar --> Üst düzey kaleci için güven verir
Listeyi yaptım benden bu kadar
gerçekçi ol imkansızı iste
tiago helano stoper hernanes önlibero ignacio camocha önlibero (mühteşem bir oyuncu xavi iniesta xabi alonso bunlardan daha yetenekli 18yaş) nilmar forvet
caner erkin ufuk ceylan orhan şam
quote:
Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
tiago helano stoper hernanes önlibero ignacio camocha önlibero (mühteşem bir oyuncu xavi iniesta xabi alonso bunlardan daha yetenekli 18yaş) nilmar forvet
caner erkin ufuk ceylan orhan şam
Nilmar bize yaramaz.Ayağında top tutan servis yapan bir oyuncu değil.4-4-2 oyuncusu.Tek forvet oynarsa Güiza'dan farkı olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme