Yaşlı dediğin adam daha 22 yaşında saylınsır leblebi gibi atıyosa pier boncuk gibi atıyo ayrıca firikikleride çok iyi hemde sprinter pivot forvet
aaaa alp gelmiş kardesim buyuk gecmiş olsun pier ne etti sana quote:Orjinalden alıntı: alpyanar s.a olum ben yokken beni niye çekiştiriyorsunuz len
neden yazmıyorsun tvetuar ne olduki quote:Orjinalden alıntı: tedoa® ne zamandır yazmıyordum buraya herkese iyi aksamlar
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Yaşlı dediğin adam daha 22 yaşında saylınsır leblebi gibi atıyosa pier boncuk gibi atıyo ayrıca firikikleride çok iyi hemde sprinter pivot forvet harb iden iyi atıyosun
Düşündümde Denizli'yi 2-0 Gs'yide 4-5 yensek tadından yenmeyecek bir 20:45 hatırası oluyor.Hadi yavrum Alex
quote:Orjinalden alıntı: alpyanar şafak 19. tunc,tunfb,tunvefb,vetuncvefb,tuncistanbul,istanbulvetunc,yya,tekcekernobre.......... s.a hadi darısı başına alpy
quote:Orjinalden alıntı: AXU quote:Orjinalden alıntı: alpyanar şafak 19. tunc,tunfb,tunvefb,vetuncvefb,tuncistanbul,istanbulvetunc,yya,tekcekernobre.......... s.a hadi darısı başına alpy amin hacı, az kaldı