He ya ben de şaşırdım. İçki içmem cumaya giderim diyen pier meğersem saylınsırı alıştırmış. Uscuh kokar yemem diyen adam axu ya uscuh vermemiş. Büyük terbiyesizlik
cıx cıx cıx neler duyuyorum..
nikolas gereksizlerde takılmaktan pier in gercek yuzunu gorememişin lea topicinden kafanı kaldırda etrafını kolaçan et biraz
quote:
Orjinalden alıntı: nikolas39
cıx cıx cıx neler duyuyorum..
He ya Anelka hocam bak gereksizlerde beni tanıyanlar olabilir ama pieri asla
biliyorum onun gerçek yüzünü ama bu kadar ileri gittiğini bilmiyordum..
Demek Alp'e yaptıklarını bilseniz...
as
bak onu bilmiyorum bide o mu var
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Demek Alp'e yaptıklarını bilseniz...
ooov şit!
ne yapmış alp e?
quote:
Orjinalden alıntı: bravehearts74
ulan bu pier de hiç göründüğü gibi değilmiş
O taraftan bakınca iyi mi görünüyordu.
Alp'i kötü yola düşüren de oymuş
burdan iyi gorunuyordu ama yanılmışım bundan sonra pek samimi olmam benide yoldan cıkartır kanımca
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Orjinalden alıntı: bravehearts74
ulan bu pier de hiç göründüğü gibi değilmiş
O taraftan bakınca iyi mi görünüyordu.
bundan sonra herkes daha dikkatli olsun..
kötü yol filan insan tedirgin oluyor..
yönetim görürde gerekeni yaparlar umarım..
Hey !
Saylınsır
deme yahu. Alp kötü yola düşmüş sebebi de pier miymiş. Ne yapmış ki? Ula arkamızı dönmeye gelmez bu herife
ne alpi kötü yolamı düsürmüş pier
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Saylınsır
deme yahu. Alp kötü yola düşmüş sebebi de pier miymiş. Ne yapmış ki? Ula arkamızı dönmeye gelmez bu herife
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Saylınsır
Burada anlatamam ama filmlerdeki gibi yapmış işte. Alp onu seviyormuş ama o bundan faydalanmış
yani alp in duyguları ile oynamıs onun için bundan yaklasık 3 ay önce benide öğle yemegi yemeye cagırmıstı sirketine iyiki gitmemişim yoksa benimde sonum alp gibi olucakmı
brakın artık şu piyer den bahsetmeyi artık. bişey sancak snra kendini
Fenerbahçe taraftarına müjde!!
Fenerbahçe taraftarına müjde!! Taraftarın sevgilisi, uzun yıllar Fenerbahçe takımına hizmet etmiş ve hem Fenerbahçe hem de rakip takımın beğenisini ve sevgisini kazanmış sempatik futbolcu Piêr tekrardan yeşil sahalara dönüyor. Yakın kaynaklardan öğrendiğimiz habere göre Piêr geçirdiği sakatlık yüzünden uzun süre sahalardan uzak durmuş fakat yakın vakite kadar Fenerbahçeyle anlaşmış bulunmakta. Forvet hattının güçlü isimleri arasında lanse edilen ve geçirdiği ağır sakatlık sonunda futbola veda ettiği belirtilen futbolcu yaptığı açıklamada " alayının lafı yalan. Beni kıskanıyolar. Kudursunlar işte geri döndüm" diyerek taraftara yeşil ışık yaktı. 2000 senesinden beri sakat olan fakat beton sahada yaptığı hareketlerle tekrardan futbola döneceğinin belirtilerini gösteren Piêr yaptığı basın açıklamasıyla da bunu doğrular gibi. Yine yakın kaynaklardan alınan haberlere göre Saylınsır ın gönderilmesi söz konusu olunca yerine tekrardan eskiden olduğu gibi Piêr geçecek. Saylınsırın Piêr in sakatlığından sonra verdiği partileri düşündüğümüzde bu habere oldukça üzüldüğü belirtildi. yaklaşık 7 milyon öro ya imza atacağı söylenen Piêr in eskiden olduğu gibi 312 numaralı formayla sahaya çıkacağı belirtildi.