Şimdi Ara

FENERBAHÇELİLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.806
Cevap
13
Favori
909.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100
    YIL
  • totona çomak sokmak gibi olmasın hocamda st.etienne yener hocam.

kayserispor'da trabzon'u yener.

(kafasında yer edecek elbette,bir an durup düşünecek yatırmadan önce acaba mı diye?)

• quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

totona çomak sokmak gibi olmasın hocamda st.etienne yener hocam.

kayserispor'da trabzon'u yener.

(kafasında yer edecek elbette,bir an durup düşünecek yatırmadan önce acaba mı diye?)
  • bir deyim.tekerine çomak sokmak deyiminin update edilmiş yeni beta sürümü
  • Günaydın herkese ve fenerbahçeli olanlara. Ya içimde çok kötü bir his var bu D.Kiev ile ilgili. Umarım başımıza kötü birşeyler gelmez. Düşünmek bile istemiyorum.
  • TOTONA derken aklıma küçüklüğüm geldi. Popoya toto diyenler olurdu da
    quote:

bir deyim.tekerine çomak sokmak deyiminin update edilmiş yeni beta sürümü

@dekonline
    hocam umarım kötü şeyler olmaz. Bu kadro ile eleyemeyeceksek bundan sonra avrupaya falan gitmesınler. Allahın ukraynalılarını da yenelım artık. Biraz kendimize guvenelım artık!
  • günaydın arkadaşlar..
    ne oldu bu bizim bu transfer işi.. yokmu bi kıpırdama..
  • Hala bişey yok. Napacaklar anlamadım. Acaba transferi yapıp hemen uretılen 100. yıl formasını ustune mı gıydırecekler
  • bu sene bu kadronun yeterli olacağını düşünüyor demekki bizimkiler

aslında,değişik bir sene olur.fena mı bu kadroyla 100. yılı yaşamakta bize has olur.
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda geçtikleri Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımı karşısında iki maçta da güzel bir futbol sergilediklerini ifade etti.

Brezilyalı çalıştırıcı, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ''İki maçta da rakibimiz karşısında güzel bir futbol oynayıp 9 gol attık. Daha fazlasını da atabilirdik. Şimdi Dinamo Kiev maçını değil hafta sonu ligde oynayacağımız maçı düşünüyoruz'' diye konuştu.

Zico, sarı-lacivertli ekibin hücuma yönelik futboluyla ilgi soru üzerine şunları kaydetti: ''Gol, futbolda çok önemli bir kavramdır. Kötü oynasanız da iyi oynasanız da fazla gol atmadan kazanamazsınız. 90 dakika golü koklayan bir futbol mantalitem var. Bu mantalite çok önemli. Sürekli golü
    düşünmeliyiz.''

Brezilyalı çalıştırıcı, ''Takım Yeni transferler gelmezse Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için zorlanır mı?'' şeklindeki bir soruya, ''Fenerbahçe'nin, gelecek olan bir iki futbolcunun katacağı güce ihtiyacı olmaması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Takımına güvendiğini belirten Zico, ''Takımıma güveniyorum. 3. turu geçerek Şampiyonlar Ligi'ne katılacak güce sahibiz'' dedi. Brezilyalı teknik adam, 3. turdaki muhtemel rakipleri Dinamo Kiev'den bir asistanın maçlarını izlemesiyle ilgili soruya, ''Bu Kiev'in bizi ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor'' yanıt verdi.

• quote:

Brezilyalı çalıştırıcı, ''Takım Yeni transferler gelmezse Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için zorlanır mı?'' şeklindeki bir soruya, ''Fenerbahçe'nin, gelecek olan bir iki futbolcunun katacağı güce ihtiyacı olmaması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Şu yazıyı okuyun.
  • Bence cok yerınde bir acıklama. Böytle yaparak kadrodaki oyunculara guvendıgını belirtiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

quote:

Şu yazıyı okuyun.
  • 1,55 dk. kimse bişey yazmamış pranfer yok diye protestomu ediyosunuz
  • Valla ben şampiyonlar ligine şu şartlarda girersek pek bişey yapacağımızı sanmıyorum. Yine bize hüsran olur.

Defansta Can'la olmaz bu iş. Tamam can iyi oyunu olabilir ama Gerets'in Kadıköy'de Ferhat'ı oynatmasıyla bizim Can'ı şampiyonlar liginde oynatmamız arasında hiçbir fark yok.
    Ümit Özat'la devam etsinler sol kanatta da yine Schalke maçındaki gibi çimleri öper geçen sene son dakikada olduğu gibi.

Takım olarak Tr üzerindeyiz ama avrupanın altındayız bu çok açık ve net. Bakalım transfler neyi gösterecek.
  • günaydın
  • Gel bakalım Kiev

Kadıköy’de 4-0 yendiği Torshavn’ı bu kez 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde adını bir üst tura yazdırdı.
    Stat: Torsvollur
    Hakemler: Ceri Richards xxx, Edward King xxx, Darren Adie xxx (Galler)
    B36 Torshavn: Mikkelsen x, Alex x, Joensen Niels x (Dk. 87 Jacobsen Runar ?), Thorleifsson x (Dk. 61 Ellingsgaard x), Thomassen x, Benjaminsen x, Gunnarsson x, Midjord x, Matras xx, Sylla x (Dk. 75 Joensen Bardur x), Jacobsen x
    Fenerbahçe: Rüştü xx, Serkan xxx (Dk. 70 Kerim x), Can xxxx, Önderxx, Ümit xxx, Mehmet xxx, Aurelio xx, Alex xxx (Dk. 81 Olcan x), Uğur xxx, Tuncay xxx (Dk. 65 Murat xxx), Semih xxx
    Goller: Dk. 44 Tuncay, Dk. 49 Mehmet, Dk. 79 Can, Dk. 82 Semih ve Dk.90 Murat (Fenerbahçe)
    Sarı Kart: Dk. 6 Thomassen (B36 Torshavn)

İlk yarı
    Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu 2. maçında Faroe Adaları´nın B36 Torshavn takımı karşısında, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ilk yarısında ilk maçtaki 4-0´lık galibiyetin verdiği avantajla daha etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe, bu yarıda yakaladığı bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadı.

7. dakikada Alex´in ceza sahası sol tarafından uzak direğe yaptığıortada topa, Semih kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
    13. dakikada kaleci Mikkelsen´in hatasından yararlanarak topu kapan Semih, kalecinin sağından meşin yuvarlağı plase bir vuruşla ağlara göndermek istedi. Ancak Mikkelsen, topu son anda ayaklarıyla uzanarak kornere çeldi.
    21. dakikada Alex´in ceza alanı dışından attığı sert şutta top üstdirekten döndü ve dönen topu defans uzaklaştırdı.
    25. dakikada mükemmel uzun pasında ceza alanı sağ çizgisinde toplabuluşan Mehmet´in ön direğe kestiği meşin yuvarlağa, Semih yatarak kafayı vurdu. Ancak top yine yan ağlarda kaldı.
    44. dakikada Fenerbahçe aradığı gole kavuştu. Bu dakikada Joensen´in kısa düşen geri pasında topu kapan Tuncay, kaleci Mikkelsen´den de sıyrıldıktan sonra topu sol ayağının içiyle boş kaleye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
    Karşılaşmanın ilk yarısı da bu golle Fenerbahçe´nin 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarı
    Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı.
    49. dakikada Mehmet, kendisürdüğü topla sol çaprazdan ceza alanına girerken şutunu attı. Pozisyonu iyi takip eden Mehmet, kaleci Mikkelsen´den dönen topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.
    Ev sahibi takımın maç başından beri yakaladığı tek pozisyonda ise 56. dakikada kaleci Mikkelsen´in uzun degajında Can´ın kafasından seken topu, Sylla, kaleci Rüştü´nün üstünden aşırttı. Ancak meşin yuvarlak, kaleye paralel olarak oyun alanını terk etti.
    79. dakikada Mehmet´in ceza sahası sol çaprazından kullandığı serbest vuruştan ceza alanı içerisine gönderdiği topu Can, kafayla arkaya aşırtarak uzak köşeden ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0´a taşıdı.
    82. dakikada Uğur´un ceza alanına ortaladığı topu, Semih ayağının içiyle ağlara göndererek takımını 4-0 öne geçirdi.
    90. dakikada Ümit´in kaleye gönderdiği sert şutta kaleci Mikkelsen´den dönen topu düzgün bir vuruşla filelere gönderen Murat skoru 5-0 yaptı.
    Karşılaşmada 5-0 Fenerbahçe´nin üstünlüğü ile tamamlanırken, sarı-lacivertli ekip, 2 maçta toplam 9 gol attığı Faroe Adaları temsilcisinin Şampiyonlar Ligi´ne katılma şansına son verirken, kendi adını ise bir üst tura yazdırdı.

90 dakika...
    Çeyrek asra yakın zamandır Fenerbahçe’yi yurtiçi ve Avrupa’da izliyorum. Fazlaca ilginç olaylar yaşadım. Ama Kopenhag’da şaşkınlığım had safhaya çıktı. Fenerbahç’yi ilk kez gurbette bir elin parmak sayısı kadar insan karşıladı. İçimden “Bu ne demek oluyor” diye geçirirken, “Bunlar kim” sorusuyla karşılaştım. Fenerbahçe kafilesinden biri, “Kızılderili bunlar, ABD’den geldiler” şeklinde dalga geçer bir yanıt verdi. Sorunun sahibi 30-35 yaşlarında bir gurbetçiydi. Fenerbahçe’yi tanıyıp, tanımadığını sordum, “Hayır” dedi. Ardından Galatasaray, Beşiktaş’ı sordum, vatandaş yine “Hayır” dedi. Nüfusu 5 milyon olan Danimarka’da 40 bini aşkın Türk yaşıyor. Siz olsaydınız, bu olay karşısında şaşırmaz mıydınız.
    İstanbul’daki 4-0’dan sonra Torshavn-Fenerbahçe rövanşı sıkıcı geçtiği için bir anıyla yazıya başlamayı uygun gördüm. Prestij peşinde koşan Torshavn gol için çok çırpındı. Zaman zaman savunma güvenliğini de unuttu. Fenerbahçe ise 4-3-1-2’yi sıkmadan, ayağa top yapıp, genelde kanatları kullanıp, oynadı. Semih, gününde olmayınca çok kaçırdı. 13. dakikada rakipten gelen topu, bomboş durumda kaleciye nişanladı. 20’de Alex’in nefis şutunda ise meşin yuvarlak direkten döndü. Gereksiz yere ofsaytlara yakalanan ve birçok atağın başlamadan bitmesine neden olan Tuncay, 44. dakikada savunmanın hatalı geri pasında araya girip, Fenerbahçe’yi öne geçirdi.
    Kanarya, ikinci yarıya da golle başladı. 49. dakikada Mehmet Yozgatlı, süratle sağdan ceza alanına girdi, şutunda kaleciden dönen topu, köşeden ağlarla buluşturdu: 0-2. Bu yarıda oyuna tamamen hakim olan Fenerbahçe zaman zaman tempo yükseltince golleri ardarda sıralamaya başladı. 79’da Mehmet Yozgatlı’nın soldan kullandığı serbest atıştan gelen topa kafayı dokunan Can, Fenerbahçe’deki ilk resmi golüne imza koydu. 82. dakikada Uğur-Murat paslaşmasında, Hacıoğlu arka direğe kesti, Semih dokundu: 0-4. Son dakika oynanıken, bu kez Semih’le verkaç yapan Murat Hacıoğlu’nun şutu Mikkelsen’den döndü, tecrübeli oyuncu bir kez daha dokundu ve maçın sonucunu ilan etti.

Notlar...
    Uğur siftah yaptı
    Gençlerbirliği’nde oynarken, geçen sezon bitmeden Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Uğur Boral, ilk 11’de sahaya çıktı. Kaptan Ümit’in hemen önünde görev yapan genç oyuncu, heyecanını kısa sürede üzerinden attı ve başarılı bir performans sergiledi.

Fenerbahçe her yerde
    Torshavn’da oynanan karşılaşmayı seyirciler ilgi göstermedi. Mücadeleyi İstanbul’dan gelen 2 Fenerbahçe taraftarının yanı sıra, 2 de Danimarka’dan gelen gurbetçi Türk taraftar izledi. İstanbul’da yaşayan ve Faroe Adaları’nda tatilde bulunan bir İngiliz aile de maçı tribünden seyretti. Bu aile Türk bayrağının yanı sıra Fenerbahçe bayrağı da açtı.

Dinamo Kiev tura çıkıyor
    Bir mucize olmazsa Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde karşılaşacağı Dinamo Kiev bugün ilk maçta deplasmanda 4-1 yendiği Metalurg’u evinde ağırlayacak. Lacivert-Beyazlılar’ın ilk karşılaşmadaki farklı skorun verdiği avantajla Letonya temsilcisi önüne as oyuncularından yoksun bir şekilde ve yedek ağırlıklı bir takımla çıkması bekleniyor. Lobanovsky Stadı’ndaki mücadele 19.00’da başlayacak. Teknik direktör Zico’nun rakibi analiz etmesi için bu karşılaşmada yardımcısı Edu’yu görevlendirdiği bildirildi. Sarı-Lacivertliler, Dinamo’nun turu geçmesi durumunda 8-9/22-23 Ağustos tarihlerinde Devler Ligi’nde gruplara kalabilmek için mücadele edecek.
    (Fanatik)

• selam arkadaşlar şu linke bakın adam pkk partizanı topik açmış

http://forum.donanimhaber.com/m_8465315/tm.htm belki sizlerde kin kusarsınız diye burayada yazdım rahatsız olursanız silerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

selam arkadaşlar şu linke bakın adam pkk partizanı topik açmış

http://forum.donanimhaber.com/m_8465315/tm.htm belki sizlerde kin kusarsınız diye burayada yazdım rahatsız olursanız silerim.

saolasım. o konunun ömrü uzun sürmez zaten. kendi nickiyle konu açsaydı keşke
  • o bu değil,insanın asabını bozuyorlar.

biz burada sarının yanına kırmızı mı lacivert mi daha iyi gider diye tartışa duruken,

herifcioğlu ne şerefsizlikler yapıyor.ölüm orucuymuş.fesubhannallah
  • merabalar arkadaşlar. transfer için çok kasmamak lazım bence. ortega geldide ne oldu zamanında. hayırlısı olsun deyip bekleyelim. kadromuz şu anda da yeterli sayılır
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.