Şimdi Ara

FENERBAHÇELİ TARAFTAR ÖLDÜRÜLDÜ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
2
Favori
10.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lanet olsun ya, can lan bu, fenerlisi galatalısı beşiktaşlısı mı var, nası bi vicdansızlıktır, nası bir duruma geldik ya, bize eğlenceden başka faydası olmayan birşey için canımıza zarar verir olduk, yok ultrasmış, holiganlıkmış, Allah hepsinin binbir belasını versin.
  • sasirmam. futboldan nefret ediyorum.
  • Bu nasıl iş ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size diyeyim bu ülkede sadece futbolda değil bu iş. Kafa yapısı böyle. Siz yöneticileri futbolcuları suçluyorsunuz da. İnsanı böyle bu ülkede. Kanunu gevşek. Trafikte canı sıkılıyor adam öldürüyor, niye arabayı oraya park ettin diyor adam öldürüyor, kız meselesi diye adam öldürüyor. Adam öldüren 5 yıl yatar çıkarsa herkes öldürür. Bu ülkede adam öldürmenin cezası net idam olmalıdır. Kolay mı lan birinin canını almak.
  • Ölen kardeşimizin arkadaşı canlı yayında '' bu kanı Aziz Yıldırım sıçrattı bu olayın sorumlusu kendisidir '' dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

FENERBAHÇELİ TARAFTAR ÖLDÜRÜLDÜ

Galatasaraylı arkadaşlar üzerine alınmasın. Onlara mal etmek için yazmıyorum. Sadece twitter adresi belli bu herifin. Twitter'ı olan Fenerbahçeli arkadaşlar bir el atsın

asını jack danniels şişesine turtup safon çaldırdığım bu adamın kafasını keseyim ben başka bişey demiyorum
  • Allah rahmet eylesin.Sanki savaş yapıyoruz yok galatasaray düşmanları çok fenerbahçe düşmanları futbol lan bu futbol adı üstünde ne düşmanlığından bahsediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Allah belanızı versin kupanızada sizede ne diyeyim ulan candan kıymetlimi.Suçlular ömürlerinin sonuna kadar hapiste çürüsünler gün yüzü görmesinler.Batsın holiganlığınız

Gün yüzü görmesin mi? Dostum sen hangi ülkede yaşıyorsun. leeds taraftarını katledenler yıllarca yakalanmadı sonra 2 yıl içeride kaldılar erken tahliye edildiler.
    Beşiktaşlı Mühendis Oktay'ın katillerini hiç söylemeyeceğim bile.
    Metrobüste baba oğulu döverler. Camialara mal etmeyelim ama bu kaçıncı oldu.
    Kavga gürültü olur ama sen 19 yaşında durakta bekleyen adamı öldürürsen bunun adı ....... ........
    Yok arkadaş tabiki içinde pırıl pırıl insanlar var ama gs nin içinde bir psikopat grup var ki adam öldürmek onlar için hobi. Katil doğanlardan adamlar.
    Zaten dünkü bomba olayıyla bugün galibiyetten en ufak tat alamamıştım şimdi haftaya daha berbat başlayacağım. Kupayı da alın 3 puanı da alın yazık ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

hayır bi de şu var, ulan iki taraf ta seviniyo zaten. biri galibiyet için seviniyo, biri şampiyon olduğu için. herkes mutlu yani. şu maçtan sonra bile böyle olaylar oluyoya, inanılır gibi değil.

sahda kavga eden futbolcular yüzünden öldü bu çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Allah rahmet eylesin.. SEvenlerine sabir versin...

İstanbul takımlarındaki maddi gücün sonuçları böyle oluyor işte. Bu kadar büyük maddi güce böyle beceriksiz yöneticiler getirirsen sonuç vahim oluyor

Arkadaş neden hep suçlu futbolcu yönetim. Niye birbirini provake eden taraftar değil ? Suçu hep başkasında araya araya bu hale geldi olaylar.
    Niye böyle bişey olmadan lanetlemiyorsunuz.

Ben Fenerbahçeli olarak burda kill for you kadar saçma slogan görmedim dedim linç edildim. Alın işte size olay Kill for you alın size. Alın size aylardır gelip tüm GS taraftarı burda fenerbahçelileri rencide etmeye çalışıyor. Bunu burda klavye delikanlıları yapıyo yapsınlar kahvede aynı şeyi görürler. Sonra suçlu yönetim futbolcu , yok arkadaş suçlu taraftardır.
  • yazıklar olsun, allah belasını versin sorumluların. çok üzüldüm yeminederim
  • Hepimizde suç var.Özellikle başkan yönetici ve futbolcularda.

Bugün volkan'ında sabrininde yaptığı hareketler hiç hoş değildi.

gs oyuncular şampiyon oldular niye gelip kutlarsın kendi stadında kutlama olmadımı.

bizim insanlarımız bunu kavrayamıyor arkadaş birilerine gösteriş yapacağız

yahu zevk alacaksın keyfine bakıcaksın.

futbol bu yenilebilirsin kaybedebilirsin.

bugün bizde kaybedebilirdik.

büyüklerimiz hep anlatıyor bjk gs fb taraftarlarıyla aynı stadyumlarda maç izlerdik diyordu.

yazık olmuş arkadaşımıza durakta gerçekleştiyse kameralar sayesinde bulunurlar.

Kesin alkol bahanesi olacaktır '' alkol kullanıyordum pişmanım '' der pişmanlık yasasından yararlanır burası Türkiye

bakın bomba patladı millet unutmuş bile balık hafızalı olduğumuz için bu olayda unutulur ta ki başkası yaralanıncaya kadar.
  • quote:

Ben size diyeyim bu ülkede sadece futbolda değil bu iş. Kafa yapısı böyle. Siz yöneticileri futbolcuları suçluyorsunuz da. İnsanı böyle bu ülkede. Kanunu gevşek. Trafikte canı sıkılıyor adam öldürüyor, niye arabayı oraya park ettin diyor adam öldürüyor, kız meselesi diye adam öldürüyor. Adam öldüren 5 yıl yatar çıkarsa herkes öldürür. Bu ülkede adam öldürmenin cezası net idam olmalıdır. Kolay mı lan birinin canını almak.

+1

Sadece futbol değil maalesef, her konuda bir manyaklık var son 8-10 yıldır. Bu arada hala olaya inanmak istemiyorum, Beyaz TV hariç hemen her yer iddia diye geçiyor haberi. Umarım doğru değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

arkadaşı anlatıyor. "Hiç bir tartışma olmadan şşt diye seslendiler. Donunce kalbinin altına vurdu bıçağı."

yanlış anlaşılmasın sakın olayı savunmak adına söylemiyorum, bunu yapanlara binlerce kez nalet olsun ama olayın bu kadar basit olacağını zannetmiyorum. mutlaka bir tartışma, atışma olmuştur o esnada. fakat sebep ne olursa olsun bir can almak... allah kahretsin bunu yapanları

maçlardan sonra hiç dışarı çıkmıyorsun galiba. daha geçen sene yanımda kız arkadaşım olmasına rağmen, hatta gs şampiyon olmasına rağmen evimize giderken bir gs taraftarı bir elinde bira bir elinde bıçak şehrin merkezinde var mı lan fenerli o.ç var mı diye bağıyordu :) üstümdeki ceketin fermuarını cekmeseydim olacakları tahmin bile edemiyordum.

bu sadece bir örnek böyle o.ç malesef çok var. her takımda var.
  • https://twitter.com/ultrasoldboys/status/333704044558295041 bak bak çıkarıcaksın burda tabancayı ilk önüne gelenin bacağına sıkacaksın bitane sonra diğerine baktın kaçmıyorlar sıkmaya devam edeceksin cezası neyse ne yapacaksın bunu ya
  • quote:

Ben size diyeyim bu ülkede sadece futbolda değil bu iş. Kafa yapısı böyle. Siz yöneticileri futbolcuları suçluyorsunuz da. İnsanı böyle bu ülkede. Kanunu gevşek. Trafikte canı sıkılıyor adam öldürüyor, niye arabayı oraya park ettin diyor adam öldürüyor, kız meselesi diye adam öldürüyor. Adam öldüren 5 yıl yatar çıkarsa herkes öldürür. Bu ülkede adam öldürmenin cezası net idam olmalıdır. Kolay mı lan birinin canını almak.

Bir hocam cok guzel soylemisti
    -adami bicaklasan saf biraksan senelerce surundurur seni,oldursen 2-3 senede cikarsin kanunlar oldurmeye yoneltiyor ulkenin tadi kacti hukumet rezalet,polis desen havaya silah sikip kavga baslatiyor,bugun orta okul yaslarindako cocuklar ellerinde siselerle bong yapmislar esrar iciyorlar aradim polisi 45 dakka bekledim gelmediler,sonuc karsi komsu indi azarladi ellerinde aldi kovdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

arkadaşı anlatıyor. "Hiç bir tartışma olmadan şşt diye seslendiler. Donunce kalbinin altına vurdu bıçağı."

yanlış anlaşılmasın sakın olayı savunmak adına söylemiyorum, bunu yapanlara binlerce kez nalet olsun ama olayın bu kadar basit olacağını zannetmiyorum. mutlaka bir tartışma, atışma olmuştur o esnada. fakat sebep ne olursa olsun bir can almak... allah kahretsin bunu yapanları

Otobüs durağında tek başına bekleyen adamın bir topluluğa laf atma cesaretini göstermesi çok düşük bir ihitmal

Bu gece Alsancak Fenerium`un önünde sarhoş bir eleman tek başına 10 Galatasaray taraftarının arkasından sandalyeyle koşuyordu. Neyseki Galatasaraylılar fark etmeden 2–3 kişi adamı durdurdu da olay büyümedi. Adam sarhoş diye 10 kişilik grup da pek takmadı,yoluna devam etti zaten. Olmaz demeyin yani ama sonuçta nasıl bir tartışma olursa olsun kimse ölmeyi hak etmez. Allah rahmet eylesin. Bu gece arkadaşla maçtan sonra konuşuyorduk "ulan maçını izle sonra adam gibi otur,insanlar niye kavga ediyor ki" diye. Bizim İzmir`de olmasından korktuğumuz İstanbul`da bir kardeşimizin başına gelmiş,yazık.

• hiçbir kupa hiçbir galibiyet bir gencin canından daha değerli olamaz Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Ölen kardeşimizin arkadaşı canlı yayında '' bu kanı Aziz Yıldırım sıçrattı bu olayın sorumlusu kendisidir '' dedi.

Doğru mu acaba ? Doğruysa aziz Yıldırım kendine muhalif olanlara bu sekilde göz dağı vermek istemiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.