Şimdi Ara

Fenerbahçeli Kardeşlere Teşekkür Ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşamki Sevilla galibiyetinden sonra bazı galatasaraylılarla ters düşme pahasına burada topik açıp tebrik ettim. Ve çoğu kişi katıldı buna. Birlik beraberlik adına çok güzel bir topik olmuştu gerçekten. Bu girişimime bu akşamki Leverkusen maçından sonra açtığınız topik ve yazdığınız manidar mesajlar ile mukabelede bulunduğunuz için teşekkür ederim. Sağolun varolun. Kendini bilir onlar, herkes üstüne alınmasın.

• Ben bir futbol izleyicisi olarak Galatasaray'ın bu turu hakkettiğini düşünmüyordum.Mucize eseri bu tura kaldı bence Gs.Ama Leverkusen çıkınca neden olmasın dedim ve şansının olduğunu düşündüm ama bence üzgünüm futbol körü,cahili Galatasaray taraftarının 11 Türk kaplanı gazına geldiler.
    Ben hatta topic açmıştım Galatasaray Leverkusen maçlarına da 11 Türk aslanıyla çıksın da görelim diye.E gördük,herkes Linclon,Nonda Song Barusso diye ağladı maç boyunca.

Bu maçı kaybettiren onu gereksiz pohpohlayan Gs taraftarı ve Gs'li spor yazarlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Dün akşamki Sevilla galibiyetinden sonra bazı galatasaraylılarla ters düşme pahasına burada topik açıp tebrik ettim. Ve çoğu kişi katıldı buna. Birlik beraberlik adına çok güzel bir topik olmuştu gerçekten. Bu girişimime bu akşamki Leverkusen maçından sonra açtığınız topik ve yazdığınız manidar mesajlar ile mukabelede bulunduğunuz için teşekkür ederim. Sağolun varolun. Kendini bilir onlar, herkes üstüne alınmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Ben bir futbol izleyicisi olarak Galatasaray'ın bu turu hakkettiğini düşünmüyordum.Mucize eseri bu tura kaldı bence Gs.Ama Leverkusen çıkınca neden olmasın dedim ve şansının olduğunu düşündüm ama bence üzgünüm futbol körü,cahili Galatasaray taraftarının 11 Türk kaplanı gazına geldiler.
    Ben hatta topic açmıştım Galatasaray Leverkusen maçlarına da 11 Türk aslanıyla çıksın da görelim diye.E gördük,herkes Linclon,Nonda Song Barusso diye ağladı maç boyunca.

Bu maçı kaybettiren onu gereksiz pohpohlayan Gs taraftarı ve Gs'li spor yazarlardır.

Bunların hepsinin bende farkındayım hocam. Topik zaten kendini belli ediyor ya. Neyse.
  • Türk takımı oLduğu için üzüLmemek eLde değiL hocam..Forumda takıLırsın rakip taraftara ama eğLenmek içindir sadece

@Siempré
    Sonuna kadar katıLıyorum hocam...11 Türk asLanı destekçiLeri bu maçta nerde LincoLn,Nonda,Song diye ağLadı...
  • Geçmiş olsun Deniro. Boşver biz 8 yedik zamanında sen varmıydın o zaman hatırlamıyorum, forum databese hatası vericekti, dalga geçmek için açmadıkları topic kalmadı. Bırak sevinsinler, bugun Gs 30 gol yese Gsyi bırakcak değilsin herhalde. Bende o arkadaşları Fb yenince tebrik ederim, biz yenilince onlar dalga geçmez zaten. Adamlıkla alakalı.
  • Vay bea kankalar birlesmis

Electra@Dun sevilla ya yenilseydik sen boyle bi cevap verirmiydin merak ediyom dogrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GENÇLERE İYİ DİLEKLERİM
    3 yıl önce açıldı
    Sonunda; Teşekkür.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Geçmiş olsun Deniro. Boşver biz 8 yedik zamanında sen varmıydın o zaman hatırlamıyorum, forum databese hatası vericekti, dalga geçmek için açmadıkları topic kalmadı. Bırak sevinsinler, bugun Gs 30 gol yese Gsyi bırakcak değilsin herhalde. Bende o arkadaşları Fb yenince tebrik ederim, biz yenilince onlar dalga geçmez zaten. Adamlıkla alakalı.

Fenerin 0 cektigi sene kac kişi acaba arkadaslar olur boyle seyler vs. vs. gibi muhabbet yaptı allah aşkina bi dusunun ya tamam dalga gecmek hoş degilde zamanında yerden yere vurdunuz bizi sonra 8 yiyince dalga gectiler oluyor (ki ben birsey yazmamişimdir)
  • Çok ciddiye almamak lazım hocam maksat muhabbet. Yoksa yukarda arkadaşın dediği gibi herbirimizin tuttuğu takım 30 gol yese bırakmayız. Forza FB
  • quote:

Geçmiş olsun Deniro. Boşver biz 8 yedik zamanında sen varmıydın o zaman hatırlamıyorum, forum databese hatası vericekti, dalga geçmek için açmadıkları topic kalmadı. Bırak sevinsinler, bugun Gs 30 gol yese Gsyi bırakcak değilsin herhalde. Bende o arkadaşları Fb yenince tebrik ederim, biz yenilince onlar dalga geçmez zaten. Adamlıkla alakalı.

Biliyorum hocam o zamanları da. Dediğin gibi adamlıkla alakalı. Sabahtan beri yapmadıkları makara, hortlatmadıkları konu kalmadı. Sağolsunlar cidden. Ama utanmalılar. Çünkü bizim gibi düşünenler Sevilla İspanya'da fark atarsa dahi dalga geçmeyecek onlarla. Adamlık herkesin harcı değil hocam, doğru söylüyorsun.
  • 1-0 olur 2-1 olur 3-2 olur üzülürsün ah gs ne yaptın dersin.Ama 5-1 skor farkındamısın bilmem ve sen lig 1. olarak ülkemizi temsil ediyorsun.

Bjk içinde arsen lenger bile açıklama yaptı.Yani hakkını vermek lazım bazı şeylerin
  • GÜNAYDIN SANA BURDA DÜZGÜN OLAN BİR KAÇ KİŞİ VAR GERİSİ ÇOLUK ÇOÇUK HERKESİ KAALE ALIP KONUŞURSAN BÖYLE OLUR BEN ŞAŞIRMADIM 4YILDIR BURDAYIM
  • Neyse kimsenin bi bok anladığı yok. En iyisi yazmayayım ben daha. Biz çömeziz demircibu. Birşeyden anlamayız zaten. Benim yapmak istediğimi kimse anlamadıya ona yanarım sadece. Eyvallah.
  • quote:

• @Taner hocam merak ediyorum da sen ben istediğim gibi rakibi tutarım bundan size ne, gibisinden şeyler söylemiyormuydun ?

Tutarsızlık mı var yoksa bende hafıza kaybı mı ?
  • Bazı Haddini bilmez insanlar...
    Fenerbahçenin uydurdugu bahaneleri,Galatasaray'In maç sonucunda soyleyeceği bahaneler olarak sıralamaktan utanmıyorlar.....

Kimse Merak etmesin Biz takımımızı karşılıksız seviyoruz...sizin gibi iyi gün taraftarı degılız yenildiginizde oyuncuzu para için köpeklik yapıp dovdugunuzude unutmadık
  • 8-0 dalga geçilicek bir skor, kabul ediyorum. Bende Fbyle zamanında dalga geçmişliğim olmuştur mesela Milan maçı sonrası Sheva muabbetleri filan. Ama bunun bir sınırı vardı. Yenildiğinizde bile geçmiş olsun demişimdir, yendiğinizde tebrik ettiğim gibi. Eskiler daha iyi bilir, demircibuya megiye visuya alpyanara cdemire silencıra sorabilirsin.
  • Hocam boşver takma kafana. Sen kendi doru bildiğin yolda yürü. Emin ol o yol yanlış bir yol değil.

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Neyse kimsenin bi bok anladığı yok. En iyisi yazmayayım ben daha. Biz çömeziz demircibu. Birşeyden anlamayız zaten. Benim yapmak istediğimi kimse anlamadıya ona yanarım sadece. Eyvallah.
  • Dün o konuyu açmakla, ne kadar kaliteli, olgun ve kompleksiz bir insan olduğunu gösterdin. İyi niyetin için, öncelikle teşekkür etmek isterim

Galatasaray'ın elenmesi hiç hoş olmadı. Keşke bir üst tura çıkıp devamını getirebilseydi ve Türk futbolu, bazı yıllarda olduğu gibi dikkat çekmeye devam etseydi... Ama malesef skor değil belki ama, Galatasaray'ın elenmesi, çok da beklenmeyecek bir sonuç değildi. Çünkü, Fenerbahçe ve Leverkusen ile kendi evinde gol atamadan berebare kalıp, iyi bir oyun ortaya koyduğu için sevinen çok insan vardı (yönetici, futbolcu, taraftar...vs)...Halbuki burada sorgulanması gereken, Galatasaray'ın, o kadar pozisyona girmesine rağmen niye gol atamadığıydı. Üstüne üstlük, 11 Türk aslan gibi yersiz sataşmalar, bununla övünmeler ve bu maça da o şekilde çıkmak saçmaydı. Türk'ü, yabancısı yok; kim faydalı olacaksa, onu oynatırsın. Galatasaray yöneticilerinin bu tutumu ve subjektif yaklaşımları sonrasında bugünkü maçta, Galatasaray'ın elenme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyordum ama böylesine bir skor da beklemiyordum...Yazık oldu..

Bugün burada dalga geçercesine konu açan arkadaşları eleştirmemek mümkün değil. Keşke herkes senin gibi olgun ve sağduyulu davranabilse...Ama ne mümkün!

Kaldı ki, dün Fenerbahçe'yi destekleyen birçok Galatasaray'lı ve Beşiktaş'lı olduğu halde, ortamı germek için elinden geleni yapan, maç öncesinde Fenerbahçe'yi aşağılayan, maç sonrasında da çeşitli bahaneler uyduran veya ortadan kaybolan ve artık bu çirkin davranışlarıyla herkes tarafından bilinen birçok Galatasaray'lı ve Beşiktaş'lı üye vardı.... Bugün de bu tip konuları açan Fenerbahçe'lilerin sorunun senin gibi bilinçli insanlarla değil, bahsettiğim tipteki büyümeyen çocuklarla olduğunu düşünüyorum; "ne ekersen onu biçersin" misali....Herkes senin gibi olsa, arkadaşlık, dostluk, birlik biçeriz ama malesef bu tip seviyesiz yaklaşımlar her zaman devam edecek DH futbolda..... yöneticilerin bile çirkef olduğu bir ülke de, taraftarların böyle olması çok da anormal değil aslında!

• Sinirden yazmamanız gereken şeyleri yazıyorsunuz.Neden üzülelim az biraz mücadele edemeyen elek olan takımımız için üzülmenin bir fenerbahçeliye faydası varmı şu anda.Az biraz bişi görebilse idik bizde sizle aynı duyguları paylaşabilirdik.

Bence yazı yazmayın sonradan pişman olacağınız yazılar olacak ( bir tavsiye)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.