Şimdi Ara

Fenerbahçeli denizin lisan iptal olursa!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Şekip Mosturoğluna atfen

Fenerasyon degiliz demistiniz, peki Tahkim Kurulu Deniz Baris'in lisans vizesini iptal ettigi icin simdi su sorular sorulmazmi sizlere?

1) Eger Deniz Baris, bu sezon oynayamaz ise gecen sezon nasil oynadi?
    2) Bunu bildiginiz halde gecen sezon ligi nasil tescil ettiniz?
    3) Bu istifalar (tahki kurulundan edilen istifalar) acaba Deniz Baris'in bu sezon oynadigi maclarda Fenerbahce'nin hukmen yenik sayilmasi gerektigi icinmidir?
    4) Deniz Baris'in lisans vizesi, borclu oldugu halde nasil TFF tarafindan tescil edildi?

Hadiyin ayiklayin pirincin tasini bakalim simdi!

başka birininin yorumudur beğendim ve yazdım buraya.. antifenerlikle ilgi kurmaya çalışmasın kimse lütfen gerçekten ortada cevaplanması gereken çok soru var..

Bence ortada Aziz Yıldırım - İlhan cavcav kapışması gibi bir durum var..

bakalım kim galip gelecekk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ta4cmj -- 24 Ekim 2005, 22:30:35 >

• evet geçen sezonki şampiyonluk gs in hakkıydı alınıp onlara verilsin konuda kapansın,ağlamıyalım
  • bugünkü hürriyeti okuyan var mı? denizin lisansı iptal olursa sizi topuğunuzdan vururuz, yaşatmayız falan diye kurul üyeleri tehdit edilmiş....allah allah çok garip acaba kim tehdit etmiş olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alone61

bugünkü hürriyeti okuyan var mı? denizin lisansı iptal olursa sizi topuğunuzdan vururuz, yaşatmayız falan diye kurul üyeleri tehdit edilmiş....allah allah çok garip acaba kim tehdit etmiş olabilir?

Deniz'in menejeri olabilir mi?

Sonuçta şu anda zaten Deniz'in FB'ye yararı yok. Deniz'in lisansı iptal olurda futbol oynayamazsa FB'nin bu işten fazla bir zararı olmaz. Olan Deniz'e olur..
  • konuyu saptırmayın yoksa gumlıcek topık
  • blade arkadaşımızın açtığı başlıktaki yazı;

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Tahkim Kurulu’nun istifasını bugüne kadar verdikleri en doğru karar olarak nitelendirdi. *Cavcav, Gençlerbirliği-Fener çekişmesini Kulüpler Birliği’ne alet etmeye çalışıyor. Başkan Levent Bıçakcı, Arnavutluk’ta Sinan Vardar’a, “Kurulunuzdan memnun değilim” dedi mi, demedi mi? Deniz, Almanya’ya gidip futbol oynasa nasıl engelleyeceksin? Gürol Kaymak, 2 yıl önce Giunti’nin AB statüsünde oynama talebiyle gelen avukat. Biz, “Anelka AB statüsünde oynasın” deyince reddediyor. Futbol Federasyonu ve Tahkim Kurulu oyuncuların yanında mı, yoksa tahsilat merkezi mi? Galatasaraylı Ribery sözleşmesi varken çekti, gitti. Şimdi ne yapıyor, oynamıyor mu... Davası hala görüşülüyor. Bizden giden Ortega ve Murat Yakın ne oldu. Davamız sürmesine rağmen oynamadılar mı? UEFA’da ya da dünyanın herhangi bir ülkesinde buna benzer bir örnek var mı, onu göstersinler. Neymiş, Şekip Mosturoğlu baskı yapıyormuş. Niye kardeşim ihale onda kalıyor. Bana bizzat başkan Levent Bıçakcı ve Asbaşkan Hasan Doğan, “Tahkim’den hiç memnun değiliz” dediler. Senin başkanın UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanı, senin verdiğin kararlardan memnun değil, sen Şekip’i şikayet ediyorsun. Böyle saçma şey olur mu? Bu lisansı Fenerbahçe Kulübü mü verdi? Futbol Federasyonu veriyor, sen vizeyi kaldırıyorsun. Deniz’in alacağı belli. Federasyon ne yapar. Der ki “Deniz Barış’a yapacağın ödemeleri şu hesaba yatır.” Dava biter, kim kazanırsa o alır. Sen adamı oynatmıyorsun. Ne hakla! Şimdi Deniz Almanya’ya gidip futbol oynasa nasıl engelleyeceksin. Onların kararına göre Deniz Almanya’da oynar, Türkiye’de oynayamaz! Bu nasıl hukuk? Kaymak’ın çifte standardı Schalke takımı 10 yabancı futbolcu ile buraya geliyor. Biz ‘yabancı sayısı 7-8’e çıksın, eşit rekabet yapalım’ diyoruz, itiraz ediyorsun, yetmediği gibi Türk futbolcumuzun oynamasını engelliyorsun. İstifa eden Gürol Kaymak, bundan 2 sene önce Beşiktaşlı Giunti’nin Avrupa Birliği statüsünde oynama talebiyle gelen avukat... Biz ‘Anelka, Avrupa Birliği statüsünde oynasın’ diyoruz, o reddediyor. Bu nasıl bir hukuk anlayışı bilemedim. Onun için formaları çıkarın diyorum. Vardar gerçekleri söylesin Erkan Vardar’a sorun, Başkan Levent Bıçakcı, Arnavutluk’ta kendisine, ‘Kurulunuzdan memnun değilim. Söyle arkadaşlarına doğru dürüst karar alsın’ demiş mi, dememiş mi? Hedef saptırıyorlar. Bizzat Erkan Vardar’ı kendim aradım, ‘Fenerbahçe düşmanlığı mı yapıyorsun. Deyin ki kardeşim bana, UEFA’da bu var’ diyorum. Onlar, ‘Şekip Mosturoğlu bize baskı yapıyor’ diye şikayet ediyormuş. Ben, Murat Aksu’yu da aradım, ‘Ara bu Beşiktaşlı tahkim üyelerini, forma rengine göre değil hukuka göre karar versinler’ dedim. Serdar Bilgili’den de rica ettim. Onlar da aradı, ben de aradım. Everton’da itiraz bile etmedik Forma giyen üyeler var diyorum. Ancak orada değerli hocalar da var. Üniversitede öğrenci yetiştiren insanlar. Şelçuk Öztek ve Samim Ünan. Niye onlar gibi karar vermiyorlar. Onlar Everton maçında kapatma cezası verdiler itiraz bile etmedik. Ama geri kalanlar hukukçu olarak karar vermiyor, kendi düşüncelerine göre hareket ediyorlar. Kulüpler Birliği’ni alet etmesin İlhan Cavcav hep Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla konuşuyor. Gençlerbirliği-Fenerbahçe çekişmesini bu sıfatla Kulüpler Birliği’ne alet etmeye çalışıyor. Asıl baskı yapan Cavcav. Deniz davasını takip eden Yılmaz Savaşer, eski Tahkim Kurulu üyesi ve kurul üyelerinin yakın arkadaşı. Yılmaz bey aracılığıyla insanları etkilemeye çalışıyor. Mahkemelere bile müdahale etmeye çalışıyor. Etik mi bu yaptığı? Federasyonun şimdilik gitmesine gerek yok Bu Tahkim Kurulu’nu da Futbol Federasyonu oluşturdu. Uzun zamandır ‘Bu tahkim gitsin’ diyoruz. Gitsin. Ama Federasyon’un şimdilik gitmesine gerek yok. Yeni kurulu düzgün yapsınlar ve kurullarına hakim olsunlar. Kurullarda hiçbir kulübün egemen olmaması lazım. Biz hukuk istiyoruz!

cevabı içinde var,işinize gelmeyen yerleri söleyin editleyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

Uzun zamandır ‘Bu tahkim gitsin’ diyoruz. Gitsin. Ama Federasyon’un şimdilik gitmesine gerek yok.

aslında herşeyi şu iki cümle özetliyor biliyor musunuz..
    "tahkimin kararları işimize gelmiyor gitsinler,ama federasyon şimdilik işimize geliyor gitmesine gerek yok"
    bu şekilde de söyleyebilirdi aynı şey.
    lafa bak ya"federasyonun gitmesine gerek yok".

olur Aziz paşam başka emrin varsa toptan söylede yormayalım kendimizi
    sen kimsin ya böyle bir cümle sarfetme cesareti buluyorsun kendinde?
    "Fenerbahçe başkanı olma"sıfatı haricinde ne güç var elinde bilelimde ona göre davranalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Ekim 2005, 18:55:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahahahah ilahi ilker yine işine gelen bi yerden alıntı yapıp onun üstüne yorum yaptınezberledik artık bunları değişik atraksiyonlara girsen artık
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Uzun zamandır ‘Bu tahkim gitsin’ diyoruz. Gitsin. Ama Federasyon’un şimdilik gitmesine gerek yok.

"tahkimin kararları işimize gelmiyor gitsinler,ama federasyon şimdilik işimize geliyor gitmesine gerek yok"

"Fenerbahçe başkanı olma"sıfatı haricinde ne güç var elinde bilelimde ona göre davranalım...

• quote:

ahahahah ilahi ilker yine işine gelen bi yerden alıntı yapıp onun üstüne yorum yaptınezberledik artık bunları değişik atraksiyonlara girsen artık
    quote:

quote:

Uzun zamandır �Bu tahkim gitsin� diyoruz. Gitsin. Ama Federasyon�un şimdilik gitmesine gerek yok.

adamın söylediğinden alıntı yaptım,olmayanı yazmak bana has birşey değil.
    bu adam zamanında"saha dışında kazanmayı öğrendik,GS nin UEFA şampiyonluğu tesadüf"falan da demişti.
    ya anlatmak istediği neyse açık açık söylesin ya da sussun en iyisi eline yüzüne bulaştırmasın.
    sence(veya diğer Fenerlilerce)burada ne demek istemiş şair,bunun da açıklamasını yapın da tam olsun bari...

• sende yaşlandın artık ilker yerini genç yeteneklere bırakmanın zamanı geldisürekli aynı şeyleri söyleyip duruyosun
    quote:

quote:

ahahahah ilahi ilker yine işine gelen bi yerden alıntı yapıp onun üstüne yorum yaptınezberledik artık bunları değişik atraksiyonlara girsen artık
    quote:

quote:

Uzun zamandır �Bu tahkim gitsin� diyoruz. Gitsin. Ama Federasyon�un şimdilik gitmesine gerek yok.

bu adam zamanında"saha dışında kazanmayı öğrendik,GS nin UEFA şampiyonluğu tesadüf"falan da demişti.
    ya anlatmak istediği neyse açık açık söylesin ya da sussun en iyisi eline yüzüne bulaştırmasın.
    sence(veya diğer Fenerlilerce)burada ne demek istemiş şair,bunun da açıklamasını yapın da tam olsun bari...

• quote:

sende yaşlandın artık ilker yerini genç yeteneklere bırakmanın zamanı geldisürekli aynı şeyleri söyleyip duruyosun
    quote:

quote:

quote:

quote:

aynı şeyleri söyleyip duran Aziz başkan.
    söylemesin ben de yazmayayım.
    andıstend?

• neyseya aziz yıldırım sana çok dokunmaya başladı son zamanlarda,size verelimde kurtulalım yeter artıkbitirelim bu konuşmayı yine ortayolu bulamıcaz nası olsa
  • Aziz Yıldırım bana dokunmadı da söylediklerine dikkat etmemeye başladı.
    hadi yapıyon anladıkta ortalık yerde söyleme bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: alone61

bugünkü hürriyeti okuyan var mı? denizin lisansı iptal olursa sizi topuğunuzdan vururuz, yaşatmayız falan diye kurul üyeleri tehdit edilmiş....allah allah çok garip acaba kim tehdit etmiş olabilir?

Deniz'in menejeri olabilir mi?

Sonuçta şu anda zaten Deniz'in FB'ye yararı yok. Deniz'in lisansı iptal olurda futbol oynayamazsa FB'nin bu işten fazla bir zararı olmaz. Olan Deniz'e olur..

benim tahminim de menajer onları tehdit edeceğine gider denize avrupada klüp arar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.