Şimdi Ara

Fenerbahçe Yine Reklam Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En kötü 5 formayı seçmişler. Fenerbahçe 5. sıradan kendine yer bulurken şöyle bir açıklama girmişler :

""If they hadn’t got disqualified from European football for match-fixing, then this kit could have been another good reason for UEFA not allowing Fenerbahce to participate in their competitions. With florescent colours on their home jersey, the Turkish side have not gone for the subtle, and unfortunately for them, have gone horribly wrong.
    ""

~Eğer şike yapmaktan ceza elenmemiş olsalardı bile bu forma Uefa'nın onları turnuvalara almamaları için yeterli bir sebep olurdu. Üzerinde florasan gibi renkler olan bu iç saha forması ile Türk takımı pek zekice birşey olmamış ve onlar için ne yazık ki korkunç birşey olmuş.~

http://www.sportskeeda.com/2013/08/30/5-worst-football-kits-of-the-2013-14-season/?ref=troll

• google translate gibi çevirmişiz ya la, arada wc e gidince ve bir de burun kanayınca böyle oluyor demekki

~Eğer şike yapmaktan elenmemiş olsalardı bile bu forma Uefa'nın onları turnuvalara almamaları için yeterli bir sebep olurdu. Üzerinde florasan gibi renkler olan bu iç saha forması ile Türk takımı pek zekice birşey yapmamış ve onlar için ne yazık ki korkunç birşey olmuş.~
  • çubukluda ne varki öyle ? abartmışlar iyice
  • Liverpool nedir öyle arkadaş, hiç mi utanma yok
  • Negatif gurur pointimi aldım gidiyorum. Forma kötü tamamda adamlar şikeci demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmuşum. O Liverpool forması nedir Bunu tasarlayan adam kör oldu

• Reklamin iyisi kotusu olmaz ama Liverpool'un formasi varken bizim formanin Avrupa özellikle UK basınında ikide bir eleştirilmesi dogru degil. Sonucta formanin adi "çubuklu", butun formalar gelir o kalir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mağara.
  • Bizim çubuklu yine idare eder.

Liverpool formaları nedir ya hayatımda bu kada iğrenç forma görmedim.

Ayrıca formaların alayı adidas.

Adidas ın 3 çizgisi herseyi bozuyor parçalı çubuklu desenli formalara 3 çizgi çok kötü duruyor.

Eğer forman tek renk ise adidas iyidir.
  • ben marsilyanın formasını beğendim ben de mi sorun var acaba
  • Sırf Fenerbahçe'yi koyabilmek için iki kişiyi 4. yapmışlar
  • Kopenhag gayet guzel bence, milan fornasi olmamis o stilde.

Liverpool

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Unutmuşum. O Liverpool forması nedir Bunu tasarlayan adam kör oldu

Warrior Sports muydu neydi Liverpool'un formalarını tasarlayan. Sevilla'nın formalarını da bu firma tasarlamıştı Sevilla'nın formaları da en az Liverpool kadar kötü.

• Liverpool formasını hangi teyze tasarladıysa güzel olmuş bayağı.
  • Maclarda cok guzel gozukuyor bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.