Şimdi Ara

Fenerbahçe yanlış taktikle mi oynuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece maçı izledim oynadığı taktikle alakalı olduğunu düşünüyorum fenerbahçe sıradan bir avrupa takımı gibiydi.Özer hiçbişey yapamadı alex spikerin dediği arasıcakları 2 kere yaptı onun dışında hiç yoktu.Bilica denen adam kendisini ön libero felan mı zannedıyor artık topu defanstan alıyor kimseyle paylaşmadan direk kaleye dalıyor kaptırdığı toplar kalesinde fenerin tehlike yaratıyor.

Volkan desen adet gününde kadınlar olur ya o günlerde bir acayip olurlar onun gibiydi ayen kafası maçta değildi.Guiza denen adama yazıklar olsun insan ben kazmayım der herkesten sonra 1 saat gol antremanı yapar.

Maçta en beğendiğim adam gökhan gönüldü helal olsun tek başına mücadele etti fenerbahçe gibi bir takımda yazık oluyor onada beraber oynadığı hiçbir oyuncuda ondaki hırs yok.Takımın geri kalanı paralı asker gibi.

• guiza ve deniz hariç herkez cok mücadele etti maçta

volkan 1 pozisyonda cüsseli oldugu için erken atamadı kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB190762

guiza ve deniz hariç herkez cok mücadele etti maçta

volkan 1 pozisyonda cüsseli oldugu için erken atamadı kendini

Onu bende görüyorum işte ama o kadar mücadele edıyorsun hiçbişey çıkmıyor ortaya.Bunun sebebi yanlış taktik bence.
  • yanlış kafayla gidiyor
  • Yanlış taktik ve oyuncuların yanlış mevkiide oynatılması.
    Deniz stoper deil.Denizin hava hakimiyeti yada adam markaj özelliği yok.Bırak markajı adam şut çeken adamın önüne ayağını bile uzatmaktan aciz.Bekir yada Önder kat kat daha iyi en azından rakibe asist yapmazlar.
    Özer kanat oyuncusu deil.Dünkü atakların ve gollerin hepsi bu kanattan geldi.Özerin göbekte oynaması lazım.
    Guiza zaten bilindiği gibi.Semih bu takımda banko oynamalı Kötüde oynasa en azından ilerde top tutuyor.
    Emra kötü oynarsa orta alan boş kalıyor top tutamıyoruz.
    Alex yinede bi şeyler yapmaya çalışıyor ama yanlız kalıyor.

Daum un inadı ve oyuncu değişiklilerini zamanında yapmaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.