fenerbahçeye bakıyorum adamlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, kondisyon iyi, hızlı oynuyorlar. bence fenerbahçeli arkadaşlar çok da üzülmesin, aziz yıldırıma da laf etmemeye baksın dia-stoch-niang gibi adamlar aldı ne azından bi amaca yönelik adamlar.
galatasaraya bakıyorum, yemin ederim benim hayatımda izlediğim en kötü galatasaray, bu maç içni değil, sivas, bursa ve 2 karpaty maçı tam bi rezalet, utanç verici futbol. başka maç yapmadık zaten hoş belgrad gibi köy takımını yenemedik sami yende ya.
bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz da ben bizim kadar yavaş takım görmedim. yavaş bile diyemiyorum, sabit. pas veren bekliyo, pas alan bekliyor. kadroya bakıyorum hücumda iş yapabilecek 2 adam var, arda ve baros. şaka gibi.
hakan balta denen adamı bir daha ilk onbirde görmek istemiyorum. bu seneye kadar savunurdum, ayağı düzgün, pek mücadele etmiyor gibi görünse de gayet mücadeleci ve soğukkanlı bir adamdı. ama bu sezon yaptığımı tüm maçlarda inanılmaz hatalara imza attı.
dikkat ettiyseniz maça sonradan giren aydın ve emre çolak diğerlerinden farklıydı, adamlar hareketli sürekli, bir şeyler yapmak istiyorlar. aklıma kötü şeyler gelmiyor değil.
her neyse, ben bir galatasaraylı olarak utandım, bu takım bu hale bi anda gelmedi, mehmet topala laf edenler de biraz utanmıştır herhalde.
keitanın gitmesine karşı değildim bana göre bencil bir adamdı ama o kanat böyle olacaksa keitanın ölüsüne bile razıyım, gerçekten.
çok karışık oldu daldan dala atladım, aklıma geleni yazdım işte.
son olarak, sözüm bu takımın en harbi yerlisine, stay with us sabri, harbiden.